Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fsz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wes Borland, a Limp Bizkit gitárosa, sosem volt egyszerű forma. Nemcsak azért, mert a zenekara pályafutásának legeredetibb momentumai az ő színpadi ruhái, mit ruhái, jelmezei voltak, hanem mert amellett hogy remek gitáros, kiváló festő is. Nemrég pedig a Twitterjén életvezetési…..
Black Sabbath – 13(Vertigo/Universal) Szerkesztőségünk egyik tagja azt kérdezte a Black Sabbath új albumának többszöri meghallgatása után, hogy jó-jó, de minek kellett ez egyáltalán? Én meg azt kérdezem, miért ne? Ha meg lehetett csinálni négy évvel ezelőtt a Heaven &…..
Vajon mennyi füvet kell elszívni ahhoz, hogy valaki negyven év után jelmezbe öltözött kisgyerekekkel és spanglizó gyümölcsök társaságában múlassa az időt? Snoop Dogg Lion esetében még tippelni sem merünk erre, de ha legális lenne a marihuána Magyarországon, akkor a La La…..
Nem tudni pontosan melyik iskolában tanít az alábbi oktató, de el kell ismernünk, hogy nagyszerű munkát végez, ha a gyerekek kulturális fejlődéséről van szó. Azt sem tudjuk mi igaz a történetből, mert csak egy print screenelt Facebook-poszt áll a rendelkezésünkre, de játsszunk…..
Nem kíséri el a Kornt európai turnéjára Fieldy Arvizu basszusgitáros, mert felesége augusztusra gyereket vár, ezért pótemberként Ryan Martinie ugrik a helyére, aki nem mellesleg a Mudvayne-ben lát el hasonló feladatokat. Az átmeneti tagcsere a Sziget-fellépésüket is érinti, ezért…..
Nem is olyan régen Snoop Dogg azt ígérte, hogy a következő lemeze nagy változás lesz, és úgy néz ki, be is tartja a szavát. A hajtás után rögtön bele is lehet hallgatni a rapper új albumába, egész pontosan a La La La dalt lehet meghallgatni teljes egészében, ami ráadásul nem…..
Elloptak a Limp Bizkit zenekar egyik gitárját a hétvégi Nova Rock fesztiválon Ausztriában, két magyar színpadi munkás a gyanúsított - közölte hétfőn az osztrák rendőrség. A hétezer euró (mintegy 2,1 millió forint) értékű elektromos gitárt nem sokkal vasárnap éjjeli…..
Fsz 2012.06.11 18:44:14
@freddyD: Mivel a főképen Wes van kint gondolom. Sam is irtó jó basszeros de Wes a király :D Amúgy a legjobb buli az övék volt.

Lassan olyan ez a nép, mint a régi Románia mindent viszünk ami mozog. Zsebemből kilopják a mobilt a villamoson..szégyen.