Regisztráció Blogot indítok
Adatok
violaice

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válogatott hátvédet igazolt az UTE 2012.06.11. 08:43 F. Kapus..
violaice 2012.06.13 18:59:44
@trollfeeder: Teljesen egyetértek veled, szerintem is rendben volt, de egy plusz vetélytárs csak jobb teljesítményre ösztönözhet mindenkit. peterszky színvonalán meg félő, hogy keszonbetegséget kapunk.
violaice 2012.06.11 18:31:24
@freddyD: Sok mindenen nem kell átküzdeni magát, ha előtte is olyan csapat fog védekezni amilyen a Pleszkán előtt akkor az Ő százaléka is javulni fog(Szőkére is igaz ez). Amúgy meg Pleszkán százaléka sem volt valami fényes pedig nagyságrendekkel jobb csapat előtt védett. Azonos feltételek mellett(ifi vagy junior válogatott)általában azonos teljesítményt nyújtottak. Valószínűleg ha ugyanazt a felkészülést kapják meg Újpesten mint Fehérváron kapott Jóci(kapusedzés, kapus alapozás)akkor az Ő teljesítménye is sokkal jobb lett volna. Semmivel sem jobb kapus mint Hajek/Szőke, rajta is ment el meccs, csak neki s volán sokkal erősebb hátszelet biztosított. Nagyon tehetséges, de Ő sem kész kapus. Mindkét fiatal újpesti kapusnak sok még a tanulni valója. Egy igazságosan elosztott szezon mellett egymást kiegészítve remélem sok örömet fognak nekünk szerezni. Ahhoz még túl fiatalok és rutintalanok, hogy egy 50-60 meccses szezont egyedül végig bírjanak.
violaice 2012.06.13 13:29:25
@peterszky: Hála a jó égnek, hogy nem a Te véleményedre támaszkodva állítják össze a keretet Újpesten, vagy állították össze az utánpótlás válogatottaknál. Két, egyformán jó képességű fiatal kapus akik Szöszivel kiegészülve biztos megoldják a kapusgondokat Újpesten.