Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AveJuve

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A chilei válogatott kijelentette, hogy a Juventus célja ebben az évben további trófeák begyűjtése, valamint megosztotta azt is, hogy véleménye szerint a 2013-as év fontos szerepet fog játszani a karrierjében. Arturo Vidal úgy gondolja, hogy a Bianconeri képes lesz történelmi…..
AveJuve 2012.12.28 11:47:09
@Magyar Közöny:

Nem kell fosni, ennek a nyilatkozatának a végén arra a kérdésre hogy el e igazol csak annyit mondott hogy: No, qui fino alla fine.
Tegnap kisorsolták a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának párosításait, s ennek eredményeképpen megtudhattuk, hogy a Juventus következő ellenfele a skót bajnok Celtic csapata lesz. Az 1888-ban alapított Celtic gazdag és eredményes történelemmel rendelkezik, hiszen mindeddig…..
AveJuve 2012.12.22 23:43:16
@MarekCsont: A megizzaszt meg hogy nehéz meccs lesz az nem azt jelenti hogy a Celtic fog továbbjutni. Ha valaki azt mondja hogy simán továbbjut a csapat az még nem azt jelenti hogy azt gondolja hogy sima 6-0-ás összesítéssel megy tovább a Juventus. És szerintem meg sima lesz, nem fogok beszarni egy Celtictől a Chelsea vagy épp a Shakhtar után. Majd meglátjátok hogy feleslegesen paráztok, ez nem csoport itt nem lehet taktikázgatni hogy mennyi pont kell, ez kieséses szakasz itt nyerni kell ha akar valaki valamit.
A tegnapi meccs kicsit sem volt izgalommentes, mivel a Juventus a második félidő végéig hátrányban volt egy vitatott tizenegyesgól elszenvedése után és csak az utolsó percekben tudta legyőzni az emberhátrányban játszó Cagliarit. Emellett az is történethez tartozik, hogy az…..
Egyik kedves olvasónk eredeti szurkolói mezek értékesítésével foglalkozik, gondoltuk megosztjuk veletek a lehetőséget egy Nike Juve mez beszerzésére. 2013/14-as hazai és idegenbeli darabok is rendelhetők, amik mellé Csaba a nadrágot is be tudja szerezni. A mezek feliratozhatók, a…..
A Bianconeri edzője szerint a nagy presztízsű díjat a Juventus karmestere, Andrea Pirlo érdemelné meg még úgy is, hogy Lionel Messi sorozatban dönt meg különböző futballrekordokat. A 33 éves középpályás rendkívüli formában játszott hétvégén az Atalanta elleni 3-0-s…..
Antonio Conte végre visszatért megérdemelt helyére eltiltását követően, amit a csapat 1-0-s győzelemmel hálált meg a Palermo otthonában. A szakembert természetesen nem töltötte el kellemes érzésekkel az utóbbi időszak. "Elkerülhetetlen, hogy ne essen jól, ha az ember ilyen…..
AveJuve 2012.12.10 22:30:34
@devil-z: Jajj 6 gól de abból hármat egy fos Pescaránka...Azóta meg kb semmi amit mutat. Na akkor ennyit erről. Vucinic-Giovinco a legjobb páros de a legjobb talán a 4-3-3 lenne ezzel a 2 emberrel a szélen és egy befejezővel középen, Bendtnerrel. Azért nem Quagliarella mert kiesett a pikszisből. Valószinűleg hamarosan búcsúzhattok is tőle ahogy Matritól is amit pl. nem bánok.
A Juventus csapat hosszú idő után bejutott a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé. Erre a 2005-2006-os kiírás óta nem volt példa, most pedig egyenesen csoportelsőként tér vissza az európai porondra. Legutóbb a Bayern Münchent megelőzve, 15 pontot gyűjtve +7-es…..
A Juventus célja mindig is új sikerek elérése volt mind a pályán, mind azon kívül. Ehhez az előremutató felfogáshoz, pedig egy hasonló stratégiával rendelkező, innovatív cég dukál üzletfélként. Ezért a klub a hivatalos honlapján is bejelentette, hogy szponzori megállapodást…..
A Juventus világbajnok portása, Gianluigi Buffon szerint a Paris Saint-Germain csapatának kizárólag a pénznél több kell ahhoz, hogy az európai nagy csapatok között emlegessék őket. Viszont Gigi dicsérte a franciák bátorságát, amiért fiatal tehetségeknek is lehetőséget adnak a…..
AveJuve 2012.11.13 23:18:41
@fire06: Bonucci viszont jobban szerel, de hülyeség összehasonlítani mert az egyik védő a másik meg középpályás.
Brazil jelentések szerint a Juventus ajánlatot tett a Botafogo fiatal, brazil védőjéért, Dóriaért. A Bianconeri a hírek szerint 4,5 milliós eurót ajánlott a 18 éves játékosért, de a kecsegtető ajánlat ellenére a klub elnöke visszautasította azt, mondván játékosa többet…..
AveJuve 2012.11.13 00:42:29
@deluxe93: Egyértelmű hogy többet akar kapni érte, de védő van, fel is sorolták és ott van még Sörensen is a Bolognában akinek a fele a Juventusé.
Az olasz címvédő Juventus együttese januárban ajánlatot készül tenni a Barcelona támadójáért, Alexis Sánchezért, állítja a Marca. Az öt minőségi támadó ellenére, Antonio Conte szeretne egy világklasszis támadót igazolni januárban, miután a Bianconeri nyáron nem járt…..
AveJuve 2012.11.13 00:39:46
@my name is csuma: Majd a Chieli válogatott edzőtáborában Vidal és Isla kezelésbe veszi és teletömi a fejét hogy milyen jó az élet Torinóban :D
De az ügynöke is azt szeretné ha Torinóba igazolna mert összeakarja hozni a 3 Chileit egy helyre.Fernando Felicevich az ügynöke Vidalnak és Sancheznek is. Örülnék neki de sajnos szerintem nincs sok esély rá.
Antonio Conte az utolsó edzést követően kihirdette a Juventus utazó keretét a Pescara ellen. A Bianconeri hét közben egy sima mérkőzésen 4-0-ra legyőzte a dán bajnokot. A keret egyik nagy meglepetése, hogy Paul Pogba kimaradt az utazó csapatból, miután a héten két edzésről is…..
AveJuve 2012.11.11 01:50:00
@m.martin91: 2 meccs, 10 gól :D Jó igaz hogy egy Pescara és Nordsjaelland ellen de akkor is a 10 az 10 :D
A goal.com értesülései szerint a Juventus csapata ismét Robert Lewandowskit figyeli és ha el szeretné csábítani jelenlegi klubjától 35 millió euró körüli összeget kell érte ajánlaniuk. A Borussia Dortmund csatára kulcsjátékossá nőtte ki magát a Bundesligában mióta 2010-ben…..
AveJuve 2012.11.10 15:24:19
@Gabuero: Ha Llorente és Lewandowski cölöp akkor Szalai mi de komolyan? Tud egy két ember olyat írni....
A Juventus csapatának kapusa, Gigi Buffon úgy véli, hogy csapata hétvégi 3-1-es veresége nem fogja befolyásolni a Bianconeri játékosainak önbizalmát. Az Internazionale Antonio Conte együttesének 49 meccses győzelmi szériáját szakította meg szombaton, de a 34 éves kapus szerint…..
AveJuve 2012.11.05 23:56:07
@SoloLaJuve: Mi ez a Carrera, Alessio hülyeség? Tök mindegy melyik ül a padon ha Conte a lelátón van. Érdekes a Genoa ellen sem volt baj amikor Alessio ült a padon Conte helyett. Ez nem számít semmit csak az hogy nem Conte ül ott. Ők csak bábok, Conte tartja az edzést, ő állítja össze a csapatot és 100% hogy ő is cserél meg odaszól a kalitkából annak aki ott lennt ül.
Antonio Conte segédedzője, Angelo Alessio úgy érzi, csapata joggal nyerte meg a tegnapi, Catania elleni mérkőzést, hiszen jobban játszottak ellenfelüknél. A mérkőzésen a szicíliaiak szereztek vezetést Gonzalo Bergessio révén, a játékvezető azonban lesre hivatkozva annullálta a…..
Jelentések szerint a Juventus felszólította a Bologna elöljáróit, hogy játszassák Manolo Gabbiadinit, különben azt kockáztatják, hogy januárban visszahívja őt a Bianconeri. Az olasz U21-es válogatott csatár fele játékjogát nyáron vásárolta meg a Juve az Atalantától, majd…..
Hétvégén a nápolyi Kékek Torinóba látogatnak, hogy megmérkőzzenek az olasz bajnokság tabellájának tetején tanyázó Zebrákkal. Alessio Tacchinardi úgy véli, hogy a mérkőzés esélyese nem volt egyesülete, hanem a vendégek lesznek. "Kemény mérkőzés lesz, hiszen a Napoli egy…..
AveJuve 2012.10.16 23:13:42
@z3: Nekik Cannavaro nekünk Chiellini, Nekik Inler nekünk Pirlo, Nekik Zuniga nekünk Asamoah, nekik Maggio nekünk Lichtsteiner.
Nem mondanám egyik párosításra sem hogy jobb a Nápolyi
A Juventus csapata a Liverpool, a PSG és a Real Madrid együttesével harcolhat az argentin tini csillag, Luciano Vietto játékjogáért. A 18 éves játékos jelenleg a Racing Club alkalmazásában áll és őt tartják az egyik legnagyobb ígéretnek a dél-amerikai kontinensen. Nem hiába,…..
AveJuve 2012.10.15 18:41:42
@mpite: Igen azt jó hinni de akkor jön Verratti aki a "világ legnagyobb Juventinoja" saját elmondása szerint és inkább elment a PSG-be minthogy várjon a Juventusra 1 szerintem max 2 évet.
Úgy tűnik a Tottenham Hotspur élénken érdeklődik a Sahtar Donyeck brazil irányítója, Willian iránt. Ami azonban ennél is érdekesebb, hogy a TalkSPORT szerint a Juventus van "pole pozícióban" a fiatal játékosért, és a Spursnek az Öreg Hölggyel kell megmérkőznie ebben a…..
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta elmondta, hogy klubja tisztában van vele, hogy sok ellenfele van a Scudettoért folytatott harcban. Az Öreg Hölgy jelenleg vezeti a Serie A-t 4 győzelemmel, de Marotta igyekszik higgadt maradni. "Örülünk, hogy ilyen jól sikerült kezdenünk…..
AveJuve 2012.09.24 23:38:22
@hellan: Most nem kapják meg ajándékba a 3 pontot a buzik mint a Cagliari ellen :D
Szeretett csapatunk végre visszatért a jól megérdemelt helyére - két év után ismét pályára léphetett a Bajnokok Ligájában. Az európai menetelés  első próbatétele a Stamford Bridge-i megmérettetés volt, melyen a Zebrák becsületesen helyt álltak, és elraboltak egy pontot a…..
AveJuve 2012.09.20 23:52:59
@BigP86: Juventus szurkoló. De Zulianinál nem jobb :D
Az Öreg Hölgy nyári szerzeménye, Mauricio Isla hivatalosan is visszatérhetett a pályára hét hónap lábadozás után. A chilei játékos februárban szenvedett térdszalagszakadást az Udinese színeiben, azonban hét hónap kihagyás után ismét akcióba lendülhetett a kolumbiai…..
A Juventus egykori általános igazgatója Luciano Moggi úgy véli, hogy a Juventusnak a sztárcsatár keresés helyett Pazzini leigazolásával kellett volna foglalkoznia. "Ajánlották Pazzinit a Juventusnak, de ők helyette elérhetetlen top csatárokat hajkurásztak. Pazzini elképesztő duót…..
Az ausztrál média többször lehozta a hírt, mely szerint a Juventus ikonja, Alessandro Del Piero megegyezett a Sydney FC csapatával, de legújabb információk szerint több európai klub is akarja Alexet, többek között a Liverpool is. A támadó szolgálataira a Sydney és az új üldöző…..
AveJuve 2012.09.04 23:19:34
@vico94: Hát pont hogy a Serie A-ban keményebb védők vannak.