Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Járókelő (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
Járókelő (törölt) 2013.06.02 14:24:51
@skirm: igen, én is ezen röhögök.
Wilburnek:
1. több ezer lány van mindenhol, és ezek nagy része cserélődik, pontosan azért, mert vmit rosszul csinál, tehát nem ért hozzá, vagy a futtatója nem ért hozzá.
2. nézz már körül kicsit ebben az országban, hogy hányan trükköznek az adóval, és utána trógerezd le az emberek túlnyomó részét.
3. dehogy sápolják le az összeset a stricik, és dehogy pakolják össze, ma már simán lehet szólni a rendőrségnek, mert amit a kurva vét, az max szabálysértés és pénzbírság jár érte, amit van miből befizetni, amit a strici csinál azért pedig pár év börtön jár. ma a stricik az ország kulturáltabb részeiben udvariasan és üzleti ajánlatokkal hívják a lányokat szép körülmények közé dolgozni, nézd át kicsit az expressz erre vonatkozó hirdetéseit. (más kérdés, hogy néhányukból rövid idő alatt kijön az állat, de olyankor tovább lehet állni...)
4. egészségügyi szolgáltatásra mindenkinek joga van, aki fizet tb-t, meg az esetleges egyéb díjakat. hogy ki mivel tartja fel a sort... egyrészt, én még nem láttam egy rendelőt sem dugig kurvával, de ha te tudsz egyet, említsd már meg, hadd menjek el körülnézni ;) másrészt, szerintem meg a dohányosok tartják fel a sort, akik ott fulladoznak, meg a hájas cukorbetegek, akik nem képesek nem halálra zabálni magukat, meg egy csomó olyan ember, aki lusta felemelni a seggét, hogy sportoljon, és inkább tömi magába a szemét kaját, és ezért egy fizikai roncs. szóval a sorfeltartásról szóló vita messzire mehetne...
arról nem is beszélve, hogy a nemi betegségekre külön rendelőkbe kell menni általában, tehát ha te magad is ott vagy a sorban, akkor ne panaszkodj, ha mások is ott vannak ;)
Igen, ez az a téma, amit nagy titok, misztikum és kérdések sorozata övez. :) Vajon hogy csinálja a lány, hogy akkor is tud fogadni vendéget, amikor épp megvan neki? Vajon a vendég rájön, rájöhet a turpisságra vagy sem? Van valami látható jele? Esetleg gyógyszert szed, ami…..
Járókelő (törölt) 2013.06.01 16:05:57
@Revolutionist: meg itt vagyok én is... ;)
LifeTILT Hiányzik a régi Tilt... 2012.05.26 03:03:00
Hiányzik a régi Tilt és hiányzik belőle minden egyes perc ami 2011 novembere előtt történt. Más volt akkoriban a blog hangulata, és valahogy sokkal  jobban estek akkor a bejegyzések is. Volt kinek írnom, és ami a legfontosabb, még le tudtam írni. A sztori ugyanaz, mint az élet…..
Járókelő (törölt) 2012.05.28 19:07:00
NE!
kérlek, ne hagyd abba! most találtam rá az oldalra, egy barátnőm javasolta. 30 leszek mindjárt, és bazmeg az élet szopóágra rakott az elmúlt pár évben. szőke csöcsös kerekseggű csaj voltam, nem tagadom, hasznot is húztam ebből ahol csak lehetett, aztán egy szerelem padlóra tett, és híztam 25 kilót. azóta nem vagyok önmagam, a régi nagypofájú csajból lett egy nyomoronc dagadék, aki plátóian szerelmes valakibe akit meg se mer szólítani. tudom én régóta, hogy tenni kéne valamit, de nem megy, fogalmam sincs, miért. az én életemben én vagyok az, aki ekkora pofával a mások arcába mondja a frankót, mint ahogyan te csinálod, cserébe az én arcomba nem mondja bele senki, ami gáz. ma, a blogod hatására, csináltam fehérneműs képeket magamról. hát bazmeg valami iszonyú, eddig azt hittem csak a mérleg ilyen rémisztő, de ezek a képek beletapostak a lelkivilágomba. ma kezdtem a blogodat a legelejétől végigolvasni, még nem tartok harmadánál sem. remélem, nem csak pusztába kiáltott szó lesz a dumád nálam, mert komolyan mondom ilyen nyomorultul szinte élni sem érdemes. nőként kövérnek lenni, a világ legnagyobb szopása, de sajnos csak a szó átvitt értelmében. fél éve nincs szexuális életem, és nem azért, mert nem lenne rá jelentkező, de ez nem vigasztal, szerintem a szakállas hajléktalan nőt is dugja valaki. egész egyszerűen a saját gyomrom felfordul saját magamtól, de sajnos ahhoz nem eléggé, hogy ne tudjak betolni még fél liter kakaót. nagy a csendes tömeg aki téged olvas, miattunk kérlek, ne hagyd abba!