Regisztráció Blogot indítok
Adatok
curkóka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édes Istenem! Ne hagyj el! Megint sikerült elvetnünk a sulykot kurva messzire. Lovas nemzet vagyunk, jól van. Meg van ez a gyorsnaszád kényszerképzet. Akkor most a Fényességes Pótló Alsegéd Helyettes a lovastengerész? Bocskaiban, bőrcsizmában meg kispolgári kalapban. Neröhögtessé…..
Lászlót és párját nem elsősorban a szükség, hanem a kalandvágy vitte egészen Londonig. Számítását biztonsági őrként találta meg. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és amint tudok, lépek az ügyben! Tegyünk együtt a…..
Egyre több jel utal arra, hogy változások zajlanak Észak-Koreában, ahol a diktátor Kim Dzsongun feleségét legutóbb egy valódi luxustáskával fényképezték le. Egyéb területeken is érezhető a nyitás. Bizonyos értelemben megdöbbentő fényképet adott közre az észak-koreai…..
Tanulságos történet a mai, amely egy miskolci állami cégtől egészen Németországig ível és akadnak benne érdekes momentumok bőven. A lényeg szerintem valahol mégis csak ott van, hogy soha nem késő elkezdeni tanulni és megismerni a világot. Aztán hogy a történet vége mi lesz,…..
curkóka 2012.07.25 18:15:04
@Frengi: Tudod,így vagyok ezzel én is. Elmúltam 50,felneveltem a gyerekeimet,(szinte egyedül!)itt állok meló nélkül.Küldöm az önél.raj.napi 20-50-ig.Mást se hallok,hogy nincs,-kellene,-nem jut rá,stb.Ebből már nyakig vagyok!Van még bennem annyi hogy újra kezdjek!Irigylésre méltó a hozzáállásod.Tetszik.Arról lehet tudni valamit hogy a Családod hogy áll az egészhez?Nálunk eleinte volt sűrűbben téma,most már csendesebb.Sajnos nem jött be még az "A"vonat!Bár már tegnap is későn lett volna.Na de sebaj!Ember bízva bízz........
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
curkóka 2012.07.16 17:33:21
Pár mondatban,ha megengeditek!Köszönöm!Az Oktatási-nevelési rendszert tenném felelőssé elsősorban ezekért a bűncselekményekért!Ezek az emberek nem szocializált kör.között nőnek fel.Nem ismerik a "közösségért"c.fogalmat,éppen ezért válnak önzővé,makaccsá,erőszakossá.Szituáció:"aggyámáegycigit,heeee!-nincs,nemdohányzok.-akkor vedd le a cipőd,mert szétbaszom az agyadat"Ugye ismerős?Volt ez mindíg is,de nem ennyire durván.A legnagyobb baj az hogy tovább nő a lemaradottak száma!Nincs pénz ennivalóra,villanyra,ovónői fizetésre,stb.Ovoda bezár,épület szétrohad(szétlopják)Iskolával,ugyanez a helyzet.Pedagógus az utcán,aztán beszéljünk gyerek nevelésről.Kivel???A H Rózsával?Minden szóért kár!Szóval!A 60-as években összefogdosták a "nem felzárkózó,csavargó...gyerekeket.Jött a Pobeda(?)irány az intézet.Elszeparálva,mindentől,mindenkitől,eldugva a halál faszába,ahová nem nagyon megy halandó!Majd tizenakárhány évesen elengedték szakmával,munkával(vándortarisznyával)a zsebében.Most ez az 50-60-as korúak.(volt vályárok,bányászok-Dorog,Tokod.festők,asztalosok,stb Tiszadobról)(80% cigány ember,és nem volt börtönbe az életében!Elitéli a borzalmat!Családot tart el,a kétkezű munkájával!Miért???Mert olyan nevelést kapott,nem úgy nőtt fel,mint a vadgesztenye(stb)A legkönnyebb azt mondani hogy nincs!De van!Nem kell 386 naplopót,+ még kitudja hányszáz közalkalmazottat(tisztelet a kiv!)eltartani!Nem szégyen,vissza kell kérdezni,hogy miért is volt nyugisabb világ?Ha történt véletlenül valami balhé,a rendőr egymaga hatékonyan tudott intézkedni!Tekintéje volt!Aztán most?-azért,mert én cigány vagyok?-és máris csönd van.Nem csak Kanada,hanem más országoknak is borzasztó gondot jelent ez a fajta tsdalmi réteg!Haza is toloncolnak mindenkit,mindenhonnan!...Csak mégtöbb problémánk lesz!-megoldatlan!-Kössz a türelmet!
A belvárosban sétálgatva a „Hagyományos cipőjavítás, alapítva 1978" feliratra lettem figyelmes a Székely Mihály utcában, és úgy megörültem neki! Hogy miért? Mert manapság általában megvesszük a cipőket, ruhákat, hordjuk egy darabig (azt le se merem már írni, hogy egy szezon…..
curkóka 2012.06.17 13:57:04
@[mimi]: Priviben megírom,semmi akadája.
curkóka 2012.06.17 15:58:29
@endike: Aki velük dolgoztat,meg is érdemli!Igényes ember nem jár kinai bazárba(nem akarom megbántani a szegényebb réteget!)Pont miattuk van az hogy 100 ft-al olcsóbban odadobják a cuccot,amit 2 hónap múlva tényleg a kuka emészt meg!Egy valamelyest magára is adó ember inkább összerakja a pénzét egy sokkal jobb minőségű holmira,ami ugye garanciális de utána még javítható!Sokkal inkább megéri így vásárolni,arról nem is beszélve hogy mennyire barátságosabb,mikor megismer a Mester,tudja hogy hányas lábad van,szélesít,tágít,...és míg vársz,esetleg megkínálnak egy kávéval,szódával...na,hogy tetszik?
curkóka 2012.06.17 16:12:15
@[mimi]: Mr.Minit Fogarasi úti Tesco,vagy Budaörsi Tesco...
A hazai médiában sajnos alig olvasni valamit arról, mi zajlik ezekben a napokban Görögországban. Elvont elemzéseket, körülményes latolgatásokat közölnek az újságok, amelyeket jobbára külföldi forrásokból vesznek át, de olyasféle kezdeményezéssel én nem találkoztam, hogy…..
curkóka 2012.06.15 14:51:12
@nyugi_palikám_mi_érinthetetlenek_vagyunk: Hát én erre csak azt tudom mondani hogy ebben a sorrendben kellene államosítani őket!Most azonnal!Villát,hegyet,völgyet...mindent elvenni,aztán lehet gondolkodni,hogy jogos,avagy mégse!Az éhség nagy úr!Sok mindent megtettünk(meg is fogunk tenni)egy falat kenyérért!A halotti leplen nincsen zseb!Az imént általad említett lóvét meg azonnal bepörgetni a gazdaságba!Szakemberekre bízni a mez.gazdaságot,ipart,kereskedelmet!Korlátozni a vagyonosodást,...