Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HungaryProContra

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képeket a XI. kerületből kaptuk.Bezárt posta, XI. kerület, Vegyész utcaÖsszevonás alatt - XI. ker. Mezőkövesd utca, Mérei Ferenc Általános IskolaA bezárt Albertfalvi Strandfürdő - XI. ker. Mezőkövesd utca..
A képeket Ózdról kaptuk.Ózdi Kohászati MűvekA bezárt ruhagyár.Az oxigéngyár is becsukta kapuit.És a tejüzem is már a múlté.A labor épülete eladó.A zeneiskolában sem folyik már tanítás...
Tibortól kaptuk. Bezárták a József Attila lakótelepen működő Lengyel Gyula Kereskedelmi Szakközépiskolát. Kevesen tudják, de ez volt az ország legrégebbi kereskedelmi iskolája. A tanárok és a diákok mindent megtettek a suli megmentéséért. Volt gyertyás demonstráció,…..
A fotómontázst L. Bence küldte, hogy emlékeztessen bennünket a 2006. október 23-i rendőri túlkapásokra. ..
Boti írt nekünk:Üdvözlet a Balatonról!Néhány kép a Balatonszauruszról, Magyarország egyik legértelmetlenebb beruházásáról. 70 milliárd forintból völgyhíd Kőröshegyen két dombocska közé. Muhaha. Nevetnék, ha nem lenne végtelenül szomorú.Üdv: Boti..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..