Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cégalapítás

3 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..
Tisztelt Praxis olvasók!   A fiamat június 5-én műtötték, kivették a manduláját. Évekig szenvedett vele, folyamatosan begyulladt neki, A gyermekorvosunk, aki egyébként nagyon lelkiismeretes és alapos azt tanácsolta, hogy vetessük ki. Ahogy az lenni szokott, elég sokat kellett…..
  Pesty László Cigány út című dokumentumfilmje kapcsán a Médiatanács több beadvánnyal is foglalkozott. A vizsgálatok eredményéről egy korábbi bejegyzésben már szóltunk. Az eset azonban felvet egy másik kérdést is: lehet-e, kell-e számon kérni a kiegyensúlyozott…..
anglia Megalakultunk 2007.11.21 13:55:52
csacsa mindenkinek irjatok gyonyoru zsir uj blodgunkra, barmit angliai munkaval kapcsolatban avagy az itteni elet nyavajaival, de figyelmeztetek mindenkit, hogy ha teljesen mas temaban irtok az se baj:) terjesszetek haveroknak akik kinn vannak vagy ki akarnak jonni, stb. Szal mi asszonnyal…..
A Magyar Számlagyáriparosok Országos Szövetsége (MASZÖSZ) szövetség elnöke, Takács Tibor (Tati), egy pesterzsébeti gyártelep elhagyott hangárjában tartott sajtótájékoztatót fornettis papírzacskóval a fején. „A céljaink világosak, mint az APEH vezetőinek…..
Úgy látszik még nem álltak át egységes adatfeldolgozásra a NAV-nál, mert 2 internetes igénylésből az egyiket visszadobták, azzal, hogy nem csatolták mellé a jelenlegi adókártyát: 2011 októberben úgy adódott, hogy le kellett cserélni az adókártyát nekem és feleségemnek…..
Cégalapítás 2012.06.11 04:31:11
A levelüket csak azért tesszük közzé egyébként, mert minden ellenségünkkel tudatni akarjuk, hogy velünk nem lehet szórakozni, bárkinél elintézünk egy adóellenőrzést.Kategória: Feldolgozott válaszok Tisztelt Olvasók! Aki követi a Levéltár mindennapjait, az tudja,…..
Cégalapítás 2012.06.11 04:30:18
Lichtenstein a fekete bárány.A német titkosszolgálat 5 millió euróért megvásárolta egy lichtensteini bank ügyféllistáját. Egy hét alatt 30 millió eurót fizettek be azok a vállalkozók, akik megijedtek attól, hogy a német APEH meglátogatja Őket. Ez volt a legjobb…..
Cégalapítás 2012.06.11 04:27:45
Századik posztom írom én, meglepetés e költemény, csecse-becse: ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam magam. A költő ismert sorainak enyhe elferdítésével köszöntöm a kommentelni szégyellő olvasókat jubileumi 100. hogyvoltom alkalmából. Lássuk, kedvenc…..
Cégalapítás 2012.06.11 03:37:58
Bucsus Blog Tanulni kéne... 2012.05.07 15:58:00
 Egy bucsus praktika képekben, ami természetesen a valóságban is működik, próbáljátok ki bátran! Tanulás és az ivászat évezredes háborújának egy kis csatáját mutatom be nektek:Milán..
A demokratikusan létrejött nemzeti egységnek természetes részét képezi a mindenkori ellenzék, mégpedig ellenzékként - a kormányzó többségtől eltérő vélemények, szempontok megfogalmazójaként és szószólójaként.Orbán Viktor - Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata 2010.…..
 A pécsi Egyetem eredmény nélkül zárta le a vizsgálatot Gyurcsány Ferenc dolgozata ügyében. A DK szerint "megdőlt a plágiumvád". Az MN szerint "Gyurcsányt nem tisztázták".Közben (nem) mellesleg kiderült:nem igaz, hogy Gyurcsány Ferenc nem írt tanári…..
Cégalapítás 2012.06.11 03:29:11
Kedvező fordulat állt be a gibraltári cégek esetében. A 2011 január 1-től életbe lépett törvény értelmében 10%-ra csökkent a társasági nyereségadó mértéke, az ÁFA továbbra is 0%. Még mindig megéri az offshore cégalapítás Gibraltárban.    …..
Cégalapítás Cégalapítás 2012.06.11 03:10:00
Cégalapítás Angliában - angol cégalapítás Céget alapítani alapvetően nem nehéz: bárki létrehozhat egy céget komoly anyagi ráfordítás nélkül (például az angol cégbíróság honlapján). De valóban ilyen könnyű lenne? És megéri? Ha…..
Adózás A multinacionális vállalatok és a helyi piacok. A multinacionális vállalatok nevét gyakran összemossák a transznacionális vállalatokéval, tévesen azokat is „multi”-nak nevezve. A multinacionális vállalatok (mint ahogy nevük is…..