Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Connect Úr

37 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aggódni butaság. Olyan mint esernyővel sétálgatni, esőre várva. Wiz Khalifa -citatumPONThu , kis ingyenreklam sosem art, hiszen zsenialisan televannak idezettel, es london pont az a hely ahol eso ellenere is Johnny Walker tovabb setal(keep walking).                Vigyazat,…..
    Talán nem én vagyok az egyetlen szurkoló, aki jóval pénteki indulás alatt már vágta a centit, számolta a napokat...pénteken a vonatosok közül már mindenki feszengett, hogy mikor indulunk már végre??? Ez a hét különleges volt, szurkolói szemmel mindenképpen, míg egy…..
Útlevél sztori folytatódik   Mindig jólesik a lelkemnek, mikor fiatal embereket látok úton, akár vasúton, akár országúton. Ezek azért utaznak, hogy lássanak. Föl vannak szerelve földképpel, messzelátóval, kalauzkönyvvel, jegyzőkönyvvel s a szemükben az élet szeretete…..
„És majd halálos ágyadon, sok-sok év múlva visszasírod e percet, s örömest odaadnád eddigi életed minden napját, ezért az egyért, ezért a lehetőségért! Hogy itt legyél és az ellen képébe vágd, az életünket feláldozzuk, de a szabadágunkat … Azt soha!” A skót ügy…..
Az emberek gyakran beleesnek abba a hibába, hogy igyekeznek minél több célpontot belezsúfolni az utazásaikba. Annyira nem akarnak kihagyni semmit, hogy túlvállalják magukat. Szerény véleményem szerint ez az egyik legbiztosabb módja annak, hogy elszalasszuk egy ország legszebb…..
  Az elmúlt 8 évben az élete olyan volt, akár a forgószél. 67. amerikai államtitkárként , közel egy millió mérföldet utazott és nagyjából 70 000 ember munkájáért felelt világszerte, írt egy rendkívül részletes 600oldalas memoárt, mialatt a The Clinton Foundation-nek…..
Kiskölyök koromban bagoly szerettem volna lenni, mert a baglyokat este senki nem parancsolja ágyba. Konrad Lorenz Hivatalosan is lehozta az economist, hogy London lehet a turizmus Mekkája, ezzel megelőzve Párizst és Bankokot is.itt  Nemrég részem volt egy inspiráló…..
  „Kevés ez az egy életem? De hisz mióta veled élek, át lehet lépnem egy másikba, tiédbe is. Szép másvilágom! Búmat felező, minden örömöm megkétszerező!” Ilyés Gyula Mindig felröhögök a hasonló posztokon, meg a kül. okosmagazinok okosabb és szenzációhajhász…..
Tea&crumpets, bobbyk és buckingham palota,sunday roast vagy fish&chips, piros telefonfülke és beatles, az uborka , nyári őrségváltás májustól júliusig, a Big Ben, a Trafalgar, a Wembley stadion, a napfény hiánya,a drágaság, a zsúfoltság a…..
  Mielőtt belecsapunk a lecsóba, egy kis mese, nem csak gyerekeknek! „A nagycsoportos fiam egyik legjobb barátjának két apukája van. Természetesen voltak kérdések otthon. Tomnak miért van két apukája? Hol az anyukája? Nincs anyukája? Azt válaszoltam neki, hogy nem minden…..
London Calling! Haza…út? 2014.06.27 03:43:58
  http://www.youtube.com/watch?v=SeoX8MZd81E „Nekünk magyaroknak nem csekély hibánk az, hogy rohanvást szoktunk utazni. A futó ember pedig nem lát semmit, nem hall semmit, nem érez semmit. Csak az álló ember, a nyugodtlelkű és nyugodtszemű, az az öterejű fölfogó, aki az öt…..
Épp erőssen fejtörök, hogy most ugyan mivel is lepjem meg a kedves nagyérdeműt??? Sok törpölésre nem jut idő, mert mennyből az angyal helyett a válasz ugrik rám, meg sem várja sőt, már-már pofátlanul, pofával nem határos módon beelőzi a kérdést Mi a bánatot kezdjek…..
PÁRENTÁLÁDVÁJZÖRI:öööö erőssen felnött tartalom,a mese olvasása felnőtt felügyelete mellett .ha lehet nekik is sokan és közösen – ajánlott, mellékkatások tekintetében rohanjon kezelőorvosa meg gyóccerésze tanácsáért! Kezdjük a történetet most a végével, azaz oda…..
Tomász litölmidölfingör,szent tamás harcza a sárkány helyett robotgéppel – kezesnek áll a világ?! MIiiiiiii???!&&@#&@   Mikor kikötsz a balseben a Saint Thomasban – höhö szóvicc, aki érti - Londonban, azt hiszed hogy az ER(emergency) vészhelyzet baró tévés…..
Utóbbi időben eléggé streszes, kimerült voltam, lehet csak alváshiány, vagy front, vagy bármi egyéb, hát gondoltam felhasználom a mottómat, hogy csináljunk a hátrányból előnyt? Kicsit agyaltam, dumáltam, ovlastam, néztem és itt az eredmény, tádááám! Fogadjátok sokk és…..
...átalakítás miatt zárva! Azt nem értem, a híres világutazók miért szokták titkolni leírásaikban, hogy a nagy kalandok kis pillanatait a kínzó kényelmetlenségek töltik meg. Márpedig kis pillanatokból áll az életünk. És akad köztük feledhetetlen. Lángh Júlia A minap…..
Van a Linkedinen egy olyan lehetőség, amit csak a saját kapcsolati hálónk által legtöbbet megosztott tartalamak kapnak. Azaz, amikor írunk egy cikket, akkor kérjük meg a cégünkben dolgozó kollégákat, vagy az ismerőseinket, hogy ők is osszák meg ezt a cikket a Linkedinen. Így a…..
Connect Úr 2013.06.06 15:26:04
Híradó   Néhány szó a kiutazás előtt: Az ember nem arra gondol, amire szeretne, hanem ami eszébe jut. Alexandre Dumas   Milyen kérdések merülnek fel a kiutazókban? Lesz-e munkám? Ha gond van, kihez forduljak a kérdéseimmel?? Mi lesz, hogy lesz? vagy hogy fogok…..
„A nevem Tony Stark. Van egy menő páncélom. Van egy jó csajom. És időnként megmentem a világot. De akkor miért nem tudok néha aludni?” Ebben az időben kevés dolog izgathatja az embert jobban , mint az a pénz, amit az adó visszatérítésből kap. Te is látod már lelkiszemeid…..
Abbáta idézve I work all night, I work all day, to pay the bills I have to pay Ain’t it said!l And still there never seems to be, A single penny left for me that’s too bad! Amit már az Abba is megénekelt, azaz ha már éjt nappallá téve dolgozol és az mégsem juttat ki a számlák…..
Ahogy Guszti bá mondja, azaz vannak a nők...ha pénz van, van minden. Miről lesz szó: -Final four, azaz mágikus négyes, mit vár Tőled az ügynökség és Te mit várhatsz el Tőlük? -Ruhatáááár azaz mire lesz  szükségem, hol tudom beszerezni a ruhákat? -tippek, praktikák és…..
Én az embert a nevetéséről ítélem meg. A varga röhög. A tudós csak mosolyog...Gárdonyi Géza Humor az élet Sója, ...nem nem pösze vagyok nem szója akart lenni, és nem is show- u.i. ideje levédetni a szigorúa magasröptű szövegeket! És akik a szövegeim biztonságát…..
Morpheus:-Végre!!!! Morpheus:-Isten hozott! Morpheus:-Mint nyílván kitaláltad...én vagyok Morpheus. Neo:-Nagyon megtisztelsz! Morpheus:-Nem! Te tisztelsz meg engem! Azaz, igazán örvendek, ha még\már más nem is üdvözölt, mióta elhagytad kicsiny országunkat és betoppantál az Új…..