Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tövis_es_madár

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időnként a médiában is felkapott téma, de a filmekből – és nagyon reméljük, hogy csak onnan! - már biztosan ismerheted a hatalmas napszemüveg mögött rejtőzködő reszketeg nőket, akik lépcsőn leeséstől kezdve az elbotlásig mindennel próbálják kimagyarázni kék-zöld…..
Előző bejegyzésemben a féltékenység témáját feszegettem. Azt hiszem nem túlzok, amikor azt állítom, mindenki ismeri az érzést, minimum egyszer találkozott már a féltékenység jelenségével. A mai bejegyzésben azt fogom firtatni, hogy hol lehet a határ, mikor és hogyan éri el…..
Nem veszi fel a telefont? Túl sok barátja van? Túl sokat dolgozik? Cselt sző a hátad mögött?  Vajon valósak a félelmeid, vagy beteg vagy? Ha szeretsz valamit, arra vigyázol, nem szívesen adod mások kezébe, figyelsz arra, hogy ha valaki kölcsönkéri, akkor sértetlenül adja…..
Megcsalnak? Vagy Te vagy a kalandor? Mi áll a hűtlenség mögött? Számos magyarázat született már arra, hogy egyesek emberek miért keresnek mellékutakat, ha van is komoly kapcsolatuk, illetve, hogy a hűtlenség okait a családi mintában, a könnyelműségben, a befolyásolhatóságra…..
Legtöbbünkben felmerült már a kérdés: „Egy új kapcsolat kezdetén beszéljek-e az előző kapcsolataim részleteiről, vagy inkább tapintatosan hallgassam el azokat az új párom előtt?"Sokan azt vallják, hogy nem érdemes a régi kapcsolatokról beszélni mert az csak féltékenységet,…..
Nemrég beszélgettem egy nővel, aki arról panaszkodott, hogy kapcsolata válságban van.  Elmondta, hogy ő három gyermeket szeretne, a párja pedig egyet sem. Azt mondta, az a legnagyobb problémája, hogy nem tudja mit tegyen azért, hogy elérje célját: férjhez menjen párjához és…..
Előfordult már veled is, hogy mérges lettél a párodra de nem tudtad, hogy pontosan mi váltotta ki ezt belőled? John Gray, a világhírű Mars és Vénusz sorozat írója azt állítja, hogy a legtöbb veszekedésünknek általában semmi köze a veszekedés állítólagos tárgyához. Gray…..