Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malthus

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
Néhány éve az internetes médiában egy pornóipari vállalkozó azzal keltett feltűnést, hogy számára látszólag teljesen ismeretlen nőket szólított le és vett rá arra, hogy vele análisan közösüljenek. Persze a folyamatot kellően dokumentálta is. A hírverésen jót nevettem,…..
Malthus 2014.08.22 12:20:30
@devadel:

Nem sikerült megértened a kommentemet de nem baj. Nem állítottam hogy a kereszténység és az erkölcs szükségszerűen összefügg, főleg hogy magam sem tartozom felekezethez, úgy meg kicsit tökönlövés lett volna ilyet állítani, nem?

De azért sikerült egy jót személyeskedned, ami biztos jól esik egy hozzád hasonló sötét, agresszív alaknak.
A szexualitásnak, a meztelen test bemutatásának, az árja testkultúra részeként mindig is volt helye a Birodalomban. A tökéletes állampolgárok létrehozásának tervéhez - akik majdan benépesítik a meghódított végtelen keleti területeket - nem lehetett a női és férfi test látványát szemérmesen…..
Malthus 2014.07.31 18:07:03
@butyko:

"it was marketed by Hoechst AG under the trade name Salvarsan in 1910"

A neosalvarsan már egy továbbfejlesztett változat ami valóban később jött, én a sima salvarsan-ról írtam és arról is csak kb. Lényeg hogy a negyvenes években tuti nem fejlesztett senki csak azért guminőt mert a katonák szifiliszét ne tudták volna kezelni.
Malthus 2014.07.31 22:23:39
@butyko:

1. Köszönöm a google fordítást de tudok angolul, anélkül is pontosan értem a szöveget.

2. Egy dr. med végzettség okán van némi rálátásom a dologra.

3. Már az I. vh után a német gyógyszergyárak minden szabadalmát eltörölték az antant országaiban (pl. ekkor lett az aszpirin generikum) Így járt a salvarsan/neosalvarsan a vörös ördög szovjetek akkor és annyit gyárthattak belőle amennyit bírtak [az megint más kérdés hogy egy ettől függetlenül egy drága gyógyszer volt]
Fenyegeti-e a társadalmakat egy újkori fasizáció? Beszélhetünk-e a kapitalizmusról demokrácia nélkül? Mi történik ma Magyarországon? "A demokráciát ma kinevetik az emberek és el kell ismernem, bizonyos mértékig megértem őket" - nyilatkozta Tamás Gáspár Miklós, akivel Jaroslav…..
Egy francia cég eléggé meggyőző kampánya a biztonságosabb tengeri hajózásért ez a szimulátor, ahol fent kellene maradnod a vizen. Nekem négy percig sikerült és tudom, hogy sokan még így is azt gondoljátok, hogy túl sok, de azért bazz. Eléggé para. Játékos mókuskáknak a…..
Az alábbi szoborkompozíciókkal kapcsolatban - férfiasan bevalljuk - a leghalványabb fogalmunk sincs, hogy azok a világ mely pontjain állhatnak, és főleg vajh mi célból. Mindenesetre - mérsékelt képzőművészeti felkészültségünk dacára - megpróbálunk magyarázatot találni eme bizarr alkotások…..
Új hősünk Kalányos Róbert ezúttal egy kamionos pihenőben tesz rendet. Minden megvan ami csak kell nekünk: kardként csilingelő vascsövek, fizikai képtelenségek, felesleges szempárbajok a végén pedig egy kézlevágás indiai módra. Ahol is a kéz utána gilisztaként kúszna tovább.…..
Malthus 2014.03.28 22:28:42
Ha azt hiszed, már mindent láttál, ami a hétvégi diszkószcénában csak elképzelhető, akkor nézd meg ezeket a képeket, és rögtön rájössz, hogy az semmi nem volt ezekhez az egykori kultúrházakhoz képest. Andrew Miksys az Egyesült Államokban, Seattle-ben született, de litván…..
Most ismét vendégbloggerünk, Andrássy Gábor írását olvashatjátok, aki most egy képes poszttal jelentkezett. Aki olvasta a Televíziózás a Harmadik Birodalomban című cikkét, már tudja, hogy ért a tévékhez. Nem kicsit... Közhely, hogy Kubában megállt az idő. Mindenki látott már száz képet a…..
Hogyan tegyük a világ legmagasabb épületét még feltűnőbbé? Csomagoljuk be! Az egyesült arab emírségekbeli Dubajban található Burdzs Kalifa (Kalifa-torony) a maga 828 méteres magasságával önmagában is lenyűgöző, mint az emberalkotta  legmagasabb építmény a Földön. Most…..
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
Elég sokat dolgoztam a lenti cikkel, de korántsem teljes. Feltúrtam az újságaimat régi (főleg nyolcvanas évekbeli) reklámokért, hirdetésekért. Ilyesmi már volt a blogon, akkor csak külföldi hirdetésekkel, most viszont magyarok jönnek. Amikor elkezdtem dokumentálni a szegény ember szkennerével…..
Ma induló új sorozatunkban hajdani mozgóképfelvételeket láthattok, amelyek érdekesek, szokatlanok, vagy tragikusak, de mindenképp RITKÁN LÁTHATÓAK. Elsőként egy szomorú eseményről láthattok helyszíni tudósítást. Maradjatok velünk! Mindjárt jövünk a lényeggel. :) A repülő szabó  102 éve a…..
Úgy tűnik, hogy az elmúlt évek HIV járványügyi adatai elérték azt a kritikus szintet, hogy a szakmai döntésformálók is felismerték: nagyobb a baj, mint amit érzékelünk. Decemberben megtartotta alakuló ülését a Nemzeti HIV/AIDS Munkacsoport és elkészült a Nemzeti HIV/AIDS Szakpolitikai Program…..
Hát ez a tényleges életfogytiglan kemény dolog. Rögtön hozzá is teszem, hogy én is ennyit adtam volna mind a háromnak. Én ha el akarom képzelni milyen lehet egy több éves büntetés mindig abból indulok ki, hogy én csak 11 hónapot húztam le a seregben, de azt is nagyon hosszúnak…..
Jövőre ismét emelkedik a nyugdíj. Nem is lehet másként, hiszen választási év lesz, a nyugdíjasok pedig politika mindenhatói. A három millió magyar nyugdíjas a választásra jogosultak 40%-át teszik ki, ezzel pedig mindenkori királycsinálókként pozíciójuk megingathatatlan a…..
Malthus 2013.12.03 18:03:06
@Mária:

Direkt módon nem szarják le de a végeredmény több okból mégis ez:

1. A többségükből idővel kiveszik a hosszú távra tervezés képessége, már csak a korukból adódóan is.

2.Másrészt bizony mindannyian elbutulunk ahogy öregszünk, de 75-80 év fölött már szerencsés kivételnek számít az akinél nem lehet a demencia egyértelmű jeleit felfedezni. Mindebből következően sokan irracionálisak, könnyen manipulálhatók.

3. Nem a mai polarizált médiához szocializálódtak, egy olyan korban amikor ugyanaz a hülyeség dőlt mindenhonnan nem volt egyszerűen ilyen skillekre szükség (egy a tábor, egy a zászló - kicsit egyszerűbb felállás). Ezért van az, hogy noha egész nap a tv előtt ülnek, mégsincs fogalmuk lényegében semmiről - egyszerűen nem tudják a médiatartalmakat súlyozni,a megfelelő következtetéseket levonni vagy kritikát gyakorolni.