Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pusimk

5 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nincs arról statisztikai adat, hogy egy adott társadalom tagjai mennyire őszinték egymáshoz. Azt sem lehet valószínűleg tudni, hogy ez a magatartás mennyire változik az idő múlásával. Ha a magunk mögött hagyott rendszer, mindenre kiterjedő besúgóhálózatát nézzük, akkor mindenképpen javult a…..
pusimk 2017.02.14 12:26:42
Huhhh... nem mondom, eléggé érdekes volt olvasni némelyik hozzászólást. Az egyik meg kifejezetten megdöbbentő volt.
.
Kezdeném az enyhébbekkel.
Azokkal, akik egy posztban felvetett témában nem veszik észre, hogy a hangsúly a történeten van, és teljesen mindegy, hogy a szereplők fiktív vagy valós személyek.
Tehát teljesen fölösleges volt nagy mellénnyel megállapítani, hogy Sára vagy László kitalált személyek.
.
Amin teljesen ledöbbentem, az Zsuzsi25 hozzászólása volt. Ettől kétszínűbb hozzáállást egy kapcsolathoz, el sem tudok képzelni.
.
Viszont Duplaxiii hozzászólásával tökéletesen egyetértek. 35 éve van egy nálam 10 évvel fiatalabb férjem. Nálunk is úgy működnek a dolgok, ahogy Duplaxiii leírta.
.
Az én történetem és véleményem.
Sokan mondták nekem, mikor megismerkedtünk a férjemmel, hogy hülye vagyok. Akkor 35 éves voltam, és özvegy. Ő meg 25 és nőtlen. Azt mondták gondoljak bele, én már vén öregasszony leszek és ő még mindig jóképű férfi lesz. Egészen biztos, hogy el fog hagyni. De akkor én úgy gondoltam, tart ameddig tart, nem számít. Miért dobjam el magamtól a boldogságot? Miért féljek már előre attól, ami vagy bekövetkezik, vagy nem?
38 éves koromban lett egy jóképű, stramm fiúnk, aki most 31 éves. Már mindketten megettük a kenyerünk javát, és a korkülönbség már egyáltalán nem látszik.
.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mielőtt megismertem a férjemet, 10 évig taxiztam. Ennyi idő alatt sok mindent láttam és hallottam. A fél várost bejártam olyan nőkkel, akik a férjüket, barátjukat keresték dühtől tajtékozva az éjszakában és fordítva. Vittem olyan férfiakat, akik megszállottan a feleségük, barátnőjük után kutattak, leskelődtek. Meséltek olyan történeteket, amikor a féltékenység ölte meg a kapcsolatot. Az imént leírt kapcsolatokban egyik fél sem volt boldog.
De láttam olyan férfiakat, és nőket, akikre ragadtak nők/férfiak és nekik mégsem kellett.
.
Az évek során rájöttem valamire. Senkit nem lehet megtartani vagy hűségre kényszeríteni. Aki maradni akar, az marad. Aki hűséges akar lenni, az hűséges lesz.
Sakkba szorítani valakit? Annak mi lenne az értelme?
.
Senkit, egyetlen embert sem az évek múlása öregít meg. Hanem a kiegyensúlyozatlanság, a boldogtalanság és a harmónia hiánya.
.
Sajnos sokan nem látják be, hogy mindenkinek joga van odébb állni, másik párt választani. Ez természetes, hogy nagyon fáj annak, aki még továbbra is szeretné megtartani azt a kapcsolatot. Ha viszont nem akarja a saját életét megkeseríteni, akkor el kell engednie azt, aki menni akar.
Egy régi mondás:
"Egy virág sem virágozhat száz napig"
A magyar családok asztaláról nem hiányozhat a rántott hús. Elkészíteni viszont picit macerás, ráadásul sokszor a sütés miatt az egész házban olajszag terjeng. Ezért ma hoztam nektek egy teljesen új sütési módszert, amivel megspórolhatjátok a bűzt, az olaj árát és talán némi kis időt is. Az elején…..
Gébics Száz stadiont, ezeret 2016.04.27 21:17:33
Föllelkesített a hír, hogy a program folytatódik, s a kormány újabb 32 stadiont épít. Szinte euforikus állapotba kerültem, mert megláttam a jövőt. Ne vegyék szerénytelenségnek, de azt hiszem, Petőfi érezhetett így, amikor szembesült a vasúttal...
pusimk 2016.04.28 10:50:03
JogÁsz „Gyurcsány a hibás” 2015.10.13 19:50:20
Mint mindenben. Abban is, hogy Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatóját 4 évre, és Császy Zsoltot, az MNV volt értékesítési igazgatóját 3 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Kép: index.hu Ha ugyanis Gyurcsány…..
Mennyi kínai él Budapesten? Miért nem látunk öreg kínaiakat az utcán? Tényleg üzemelnek titkos madzsongbarlangok a józsefvárosi éjszakában? Szeretnek egyáltalán a kínaiak a magyarországi kínai büfékben enni vagy máshová járnak? Fizetnek adót vagy ügyeskednek? És kik azok a…..
pusimk 2015.10.13 14:59:43
@cirrmurr: De mennek. Pl. Párizs is tele van velük. Az egész EU-ban mindenhol megtalálni őket a kereskedelemben, mégpedig nem kis mértékben. Amit nekünk a kínai bevándorlók jelentettek és jelentenek, az a magyar könnyűipar halála volt és van.
Lucie Cukrászdája Rumbaba 2015.09.17 10:19:12
A baba au rhum receptjét egy üldözött, Franciaországban menedékhez jutott királynak köszönhetjük.  ..
Hideg eső pereg, és nem lesz szivárvány, sír a bohóc is a cirkusz plakátján, fáról lehullt a szilva, a dió, földön bomlik a lomb, és nincs hótakaró, rút arcát a földnek nem szépíti fátyol, sötét bronz-lelkemet kondítsd meg karácsony!..
pusimk 2014.12.09 12:47:03
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
pusimk 2014.11.05 16:50:02
@Bluemotion: Ebben van igazad.
Az előbbi hsz-m nem volt elég világos, aért helyesbítem.

"Egy friss diplomás egyetemistában is felmerülhet a kérdés, hogy ha én itthon kezdek el dolgozni és itthon fizetem a járulékokat, de nekem már nem biztosított se a nyugdíjam, sem a jövőm, akkor miért ne dolgoznék és fizetnék járulékokat inkább egy olyan országban, ahol nagyobb a fizetés, kiszámíthatóbb a jövő és előreláthatólag lesz olyan, aki a nyugdíjamat is ki fogja termelni. "
pusimk 2014.11.05 17:06:25
@lobaszopiatej: "Ha az igazságot keressük, akkor az adósságot kellene visszafizetni amiből éltetek akkor, nemhogy még nyugdíjat is kapni."

1989-ben, a magyar államadósság 22 milliárd dollár volt. Most mennyi? Nyugodj bele, megfizettetik veled is, mert neked már nyugdíjad sem lesz.

"Konkrétan így juthattak lakáshoz akkoriban, ha gyereket nevelsz."
Mst már gyerek sem kell ahhoz, hogy az adófizetők pénzéből egy kis plusz üsse a markodat.
"120 ezres nászajándékot oszt a kormány jövőre a friss házasoknak"
index.hu/gazdasag/2014/10/24/hazassag/
pusimk 2014.11.05 17:15:09
@Szelid sunmalac: Hát ekkora "hülye" vagyok. Én még mindig azt hiszem, lehet értelmesen, mocskolódás nélkül észérvek mentén kulturáltan megbeszélni dolgokat.
Még mindig azt hiszem, hogy az értelmes érvek mindkét oldalról, megegyezéshez vezethet.

Tényleg? Lehet, hogy valóban hülye vagyok, ha ilyen dolgokban hiszek? Ki tudja?
ezo-tér e-book 1 2010.06.01 18:27:00
Dr.Roger Dalet-gyógyító pontok enciklopédiájawww.duckload.com/download/1447591/Dr.Roger_Dalet-gy_gy_t_pontok_enciklop_di_ja.pdfLelki Eredetű Betegségek Lexikonawww.4shared.com/document/YLjw65Ny/Lelki_Eredet_Betegsgek_Lexikon.htmlThorwald Dethlefsen - Élet Az élet…..
pusimk 2014.10.13 22:38:02
  „Gazdagmamik” először hozzátok szólok, mert oly kedvesek vagytok a lelkemnek, napról napra látom a jobbnál jobb, ötletesebbnél ötletesebb blogjaitok indulását. Látjátok sokkal ügyesebbek, vagytok a Pénzügyi Őrangyalatoknál. Viszont, amit Ti még nem tudtok, de…..
pusimk 2014.06.06 22:37:12
@: Ez egy nagyon csúnya off volt!!
Tavaly október végén még csak a meglehetősen speciális 'mosogató németországban' keresőkifejezésre szerepelt a blogom az első találati oldalon: http://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/2012/10/25/jo_hir_az_elso_tizben_a_google-ban_ketszer_is Úgy tűnik, hogy a Google továbbra is…..
Tegnap az Este műsorában hallgattam Vonát. Minden második mondatában benne volt a bűvös szó, "KÖZPÉNZBŐL, közpénzekből" Mint Orbán tanítvány, jött a jól ismert hármas felállás, a hozzáillő szöveggel. 1. ELLENSÉG KÉP, hiszen ellenség nélkül nem lehet győzelmet aratni.…..
A múltkor hallottam Tarlóst, a TV-ben. Nyeglén, gúnyolódva humorizálva nézett hülyének mindenkit és oktatta ki Szabó Máté ombudsmant.Azt mondja:"....nem érti, hogy mit akar az ombudsman, a világon mindenhol eltart egy darabig, amíg eltakarítják a havat." Egy darabig biztos, de ott…..
2012.dec.15-én egy nő elment a  Németországban, a kölni Sürgösségi Központba. Dr Maiworm ügyeletes orvosnak elmondta, hogy megerőszakolták és segítséget kér.  "Dr Maiworm átküldte a szommszédos St. Vincent Kórházba, amelyet a Katolikus  Cellites Alapítvány…..
Igen, Övön aluli volt a pár nappal ezelőtti felnőttek reagálása és az ügyben állástfoglalaló hírcsatorna hozzáállása..  Miről beszélek? Hát  arról az ominózus videóról, ami bejárta a sajtót. Nem tudok minden részletet, de nem is érdekel. Ami viszont igen, hogy…..
PusiKat írásai Nem találom 2012.06.10 20:06:00
Keresem, de nem találom. Sokszor keresed, de hiába. Olvasod a sok azonos témával foglalkozó blogot, weblapot, és mégsem azt találod, amit keresel. Mit is keresel? Egy megoldást, vagy egy valóban hasznos és alkalmazható módszert? Olyan segítséget, amelyhez nem kell kifordulni…..