Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezért tart itt a máv

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Utasbiztonság 2012.08.08 08:40:10
Péter Érdről tartott Budapestre, amikor a beérkező vonat elrobogott a várakozók előtt, majd az állomás után kb. 200 méterrel megállt. Itt várakozás után visszatolatott, s felvette az utasokat. Beküldőnk nem érti, hogy hogyan alkalmazhatnak ilyen mozdonyvezetőt, ráadásul a…..
Ezért tart itt a máv 2012.08.08 09:46:42
@Bulldog82: Én rendszeresen szoktam látni a vonaton italozó vasutasokat, és természetesen ilyenkor le szoktam őket fotózni, majd beküldeni a mávnak. Eddig még soha nem történt semmi, úgyhogy legközelebb a Rendőrséghez fordulok. Nem szeretem ugyanis, ha bűncselekményt rendszeresen elkövetők kezében van az életem.
Zsolt érdekességet írt nekünk, ugyanis az általa utazott vonaton nem volt elegendő helyjegy+pótjegy kombinációt venni, hanem külön ki kellett volna emelni, hogy a drágább pótjegyet kéri. Mivel ő ezt nem tudta, odaúton élvezhette a tűzforró vasút kocsi örömeit, majd hazafelé…..
Ezért tart itt a máv 2012.08.06 14:10:53
@gyik-680: "Nekem akkor is van fizetés,ha a vonat üres amit húzok!A pénz az államtól kapom..."

Tipikus vasutas vagy. Magasról szarsz az egészre; minek is dolgoznál rendesen, ha úgyis ugyanannyi a zseton? Bárcsak egy hétre lehetnék döntéshozó pozícióban. Az ilyen ingyen élőket úgy rúgnám ki, hogy a lábuk nem érné a földet.