Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lgombb

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap Drávagárdonyban jártunk. Németh Péter, a kaposvári Rippl-Rónai Múzeum régésze értesített, hogy bejelentés érkezett egy újabb rönkhajóról Drávagárdony határából. Némi szervezés után Puskás Norberttel autóba szálltunk. Darányban beült mellénk Rózsás Márton is, aki a Barcsi Múzeum kutatójaként…..
Egyszer volt egy nagy csoda,neve: birka-iskola.Ki nem szólt, csak bégetett,az kapott dicséretet.Ki oda se ballagott,még jutalmat is kapott,így hát egy se ment oda,meg is szűnt az iskola...
Lehet, hogy nem tűnt fel, de 2013. december 16-án fordulóponthoz (esetleg: útelágazódáshoz) érkeztünk: Szakemberek ma kijelentették, hogy az étrend-kiegészítők nem szükséges, hatásuk káros is lehet. Ezt a megfogalmazást három nagy kutatásra alapozva tették és szimpla…..
A jövő héten az ötöslottón megnyerhető zsozsó 470 milla.A hatoson 585, a skandin  33, összesen 1.088 MFt.Ehhez kell vennem három szelvényt á 225, összesen 675 Ft-ért.(forrás: a Szerencsejáték Zrt. lapja) Igenám, de az internet sok mindenre jó.Arra is, hogy megnézzem, hol lehet…..
 Mélységesen mély az emberi butaság kútja. Mély, sötét, és alján a harcos rosszindulat fekete epéje bugyog. S bármikor, ha a gonosz ostobaság felszínre törhet, magabiztos diadallal ünnepli meg bárgyú mendemondáit, önhittel szajkózza el üres dogmáit, gátlástalan…..
lgombb 2012.06.10 12:08:19
@TGabi: ne takarodjon senki sehonnan, és joga van meggyőződésből nácinak lennie mindaddig, amíg nem gyakorolja, a többinek meg joga van őt jobb belátásra téríteni. Mert különben oda juthatunk, hogy valakire rámondjuk, hogy náci, retorziókkal sújtjuk, és akkor nem vagyunk jobbak a náciknál. Tolerancia, megértés, fordítva is kell hogy működjön.
lgombb 2012.06.10 12:16:11
@Dolgozónép: ott a sok-sok pont! Hihetetlen barbárságra vall az az általános jelenség, hogy a vállalkozó Q7-ben, évi négyszer síel, a munkásai minimálbéren, hiányos, lejárt védőeszközökkel...
lgombb 2012.06.10 12:20:35
@Exploiter: persze, hogy nem genetiakiak a különbségek, ezt ő is állítja, hanem abban téved a blogíró, hogy kultúrálsi különbségeket hanyagol el, vagyis inkább elhallgatja, hogy ha egy népcsoportnak európai értelemben nincs kultúrája (mert danolászhat, táncolhat lelkesen, ha közben a lopás, a csalás, a hazugság, a sunyiság, a börtönviseltség, az erőszak menő dolog a köreiben). Akik ezt elvetették, ki is emelkedtek. De ehhez maga az ember is kellett, aki nem a külső körülményekben keresi a baja okait.