Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huma

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Warhammer 40.000 mozifilm 2009.11.19 16:58:29
Nem ismerem a Warhammer univerzumot, a könyvtárból kihoztam ugyan az Űrgárdisát, de talán ha 30 oldalt olvastam el, nem fogott meg igazán a könyv. Ám rengetegen rajongót tudhat maga mögött ez a világ és a mozifilm szekere is beindultRendezőnek a kezdő Martyn Pick-et kérték fel,…..
...azaz itt egy újabb  Bitch Slap előzetes, a produkcióban az alkotók a 70-es évek B filmjeinek a hangulatát próbálják visszaadni.  Julia Voth, Erin Cummings, Ameríca Olivo játsszák a főbb szerepeket, de feltűnik  Lucy Lawless is, akit a Xéna sorozatból ismerhettünk,…..
Huma 2009.11.18 18:52:20
Filmdroid FarCry előzetes 2009.11.18 09:59:20
Uwe Boll a FarCry után három olyan filmet készített, amely nem számítógépes játékon alapult, úgy tűnt megjött a jobbik esze, ám ez csak egy kis kitérő volt számára és jön a BloodRayne 3, a Zombie Massacre és a Blackout. A FarCry moziverzió csak nyomokban hasonlít a játékhoz…..
Filmdroid Oresama 2009.11.17 18:16:00
  Van úgy, hogy az ember rajong valakiért és minden egyes mozdulatát, az összes rezdülését meredten figyeli. Az alábbi poszt azoknak a rajongóknak szól- és csak nekik, mert kívülálló nem hiszem hogy olyannyira értékelni tudná, mint a fanok- akik odáig és vissza vannak…..
Filmdroid Zombieland 2009.11.16 12:00:00
A Zombieland úgy tűnik, 2009 egyik közönségkedvence. Szép csendben jött és tarolt, pedig se nem túl vicces, se nem túl mély, sem pedig innovatív, az eredetiségnek pedig csírája sincs benne, tekintve, hogy ez is csak egy újabb Doom-klón. Megkockáztatom, hogy a karakterek is bénák…..
Július közepére Jerry Bruckheimer is készül valami nagy dobással, Nicolas Cage-et sikerült megnyerni az egyik főszerepre, ezúttal azonban a mágia és varázslat fog dominálni a fegyverek helyett (bár ki tudja, a végén lehet előkerül egy-két lángszóró, csak úgy a móka…..
Kikerült a netre a V sorozat első pár perce, nekem teljesen a Függetlenség napja előzetese ugrott be, abban ha jól rémlik teljesen nyugisan indult minden, a narrátor pedig mondta a magáét: Felkelünk, köszöntjük szeretteinket, kivisszük a szemetet, behozzuk az újságot, úgy tűnik…..
A Converse fura lényekkel próbálja a tudtunkra adni, hogy cipőit bárhogyan összeállíthatjuk, egyedivé tehetjük a magunk számára. Hogy tetszik a kampány? Még több kép erre.   ..
HeStyle Ninjás póló 2009.09.05 08:00:00
Szeretem az ötletes dolgokat. Amikor az ember ránéz valamire, és elmosolyodik.Vagy arra gondol, hogy vajon annak a bizonyos tárgynak a megszületéséhez milyen elborultnak vagy pihentnek kell lenni.Mókásnak tartom ezt a pólót is. :)Gondolkodom, hova is venném fel... Ti…..
Huma 2009.09.25 13:33:23
G.A. új parfümjének reklámfotója a napokban került nyilvánosságra.A parfümöt nem ismerem és nem tudom, hogy a polcokra került-e.Esetleg valaki megszaglászta már?  (kép: fashionisto)..