Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Acordeon

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szókimondó Sarah Silverman akaratuk ellenére csak kierőszakolta a vagina szót a többiekből. Nem várt következményekkel :D UI: A vertikális filmezés betegség még mindig szedi áldozatait ..
Acordeon 2012.11.10 21:02:11
@MargieM: hát sztem ezmiatt egyáltalán nem kell szégyenkezni , főleg h mégis kimás ismerné meg?
..
Acordeon 2012.10.23 21:53:40
Ha érdekel Theme Hospital:
code.google.com/p/corsix-th/downloads/list

Nyíltforráskódú klónja (teljesen legális,ingyen) , Windows 7 kompatibilis : )
Zoly és Szirmai Gergő társaságában a következő filmekről dumálunk: Mindörökké RockSleeping BeautyHogyan lopjunk felhőkarcolót?PrometheusIdeglelésBlair Witch 2Isten városaElit halálosztók/Elite squadA ZónaGod Bless AmericaEgy kis kiruccanásPiranha 3DD+Batman…..
Végre rászántam magam, az összes* Snajper-es videómat összevágtam egy résszé és az elejére még egy rövid intrót felvettem, mert ez a játék megérdemli. *Időrendi sorrendben a 2-3 rész kimaradt, mert ott nem találtam az utat és később kiraktam a választ saját magamnak, hogy…..
Imádom, amikor emberek kommentben (de inkább e-mailen) írnak személyes sztorikat, amik valamely videómmal kapcsolatosak. :) A hétvégén újra feltöltöttem a Metal-t és ilyen hozzászólást írt valaki freddy, ezzel a feltöltéssel most életet mentettél.. :D tegnap este…..
Köszönet a viccért "Dark Light". Sokáig tartott a megvalósítás, tudom... ..
Acordeon 2012.06.10 16:14:59
Te jó ég, komolyan ezt kell majd a meccsek montázsainál végigszenvedni? Ez valami nagyon ocsmány. Az sem teljesen világos, miért egy ismeretlen német énekesnő dalol egy lengyel-ukrán rendezésű tornán. Mondjuk 4 éve sem volt jobb, mikor Shaggy lett a kiválasztott...   Hol vannak…..