Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agi56

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tisztelt Zámbó Jimmy Rajongók, Kedvelők! Én a Networkon vezetek egy rajongó klubot. wwwzambojimmyklubb.network.hu/ 1 héttel ezelőtt egy 3 gyerekes családapától kaptam ezt a levelet, melyből idéznék: " Szeretném mindazok segítségét kérni, akik egy kicsit is tudnak és…..
2001. január 2-ának álmos kedd reggelén váratlan és tragikus hírre ébredt Magyarország: meghalt a Király. (Bevallom, én először nem tudtam, milyen királyról szólnak a hírek, elsőre a spanyol és a marokkói uralkodó jutott eszembe, de nem volt logikus, hogy ha így is van, miért ekkora hír ez…..
agi56 2012.06.09 09:36:54
Tisztelt Zámbó Jimmy Rajongók, Kedvelők! Én a Networkon vezetek egy rajongó klubot. wwwzambojimmyklubb.network.hu/ 1 héttel ezelőtt egy 3 gyerekes családapától kaptam ezt a levelet, melyből idéznék: " Szeretném mindazok segítségét kérni, akik egy kicsit is tudnak és átérzik helyzetünket. Édesapámtól örököltem egy Zámbó Jimmy autogramot, sajnos Ő 11. éve meghalt, és valahogy értékes számomra, édesapám mikor elvesztette feleségét, édesanyámat, Jimmy zenéje sokat segített neki, és talán most Apám kincse, segíthet nekünk is, ezért nem tudok felajánlani mást, mint ezt az autogramot, hogy a családom anyagi helyzetén enyhítsek. Pár év alatt teljesen, tönkre mentünk, a feleségem betegsége, és egyéb
okok miatt, mára kilátástalan helyzetbe kerültünk. A gázunkat 3. éve kikapcsolták, az áramunkat másfél éve. A házunkat hamarosan a bank is elviszi. Ezért, ha megoldható licitálásra kéne feltenni! Legalább azé lesz, aki a legtöbbet ad érte, így igazságosabb. Induló ár 20.000.- Ft és így nekünk is segít talán valaki és Ő is kap érte egy olyan értéket, amit már nem kaphat ebben az életben többet ilyet.
Előre Köszönöm a segítséget!
Tisztelettel: Vizi János "

Mivel nagyon szeretnék segíteni a családnak, gondoltam felteszem ide is a lehetőséget, talán lesz itt, egy olyan rajongó, aki autogramgyűjtő is egy picit tudna segíteni a családnak, ha megvenné a felajánlott autogramot.
Előre is köszönöm, hogy elolvassátok, és bízom benne lesz olyan ember, akinek kell a Jimmy autogram. klubvezető Ági