Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wimmer Éva

204 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne hagyd, hogy az adók növeljék a bankszámla költségedet! Válts bankszámlát!   Így! : Bankszámla Kereső       <<Katt a szövegre!..
Ezen a héten a honlapon két jövedelem letiltással kapcsolatos bejegyzés is készült, mert igény mutatkozott rá. Itt olvashatod: http://penzugyiutravalo.hu/?p=3446 http://penzugyiutravalo.hu/?p=3472 ..
Hányféle módon tudsz a pénzedhez jutni a bankszámládról? Sok az eszköz a lehetőség, íme egy összefoglaló! Kattints ide:>>>> Hogy  juthatsz a pénzedhez?  ..
A pénzpiacon nemcsak a nagybankok vannak ám, hanem a hazai takarékszövetkezetek is! Kattints ide>>> MI van velük mostanában?..
Hogyan írj hatásos panaszos levelet? Kattints ide>>> Panaszos levél..
>>>>>>2 évig tájékoztatta hiányosan a közönséget a Provident. Valósak voltak a kedvezmények?   (Kattints a fenti szövegre!) ..
>>>>>>>>>Itt most nem a szerelmi kapcsolatokról lesz szó. De ki a "harmadik fél" a pénzügyekben? (Kattints a szövegre!!!)..
>>>>>>>A reklámok sokunkat félrevezethetnek, na de ennyire? Igen, ha rosszindulat van mögötte! (Kattints a szövegre!)  ..
Mi is az a webkártya és mire szolgál? Hol találod? Olvasd el itt: Webkártya (Kattints az aláhúzott szövegre!)..
Két bejegyzésemben is foglalkoztam a hitelcsapdákból való kikerülés módjairól. Egy kedves olvasóm még le is írta nekem a történetét! Olvasd el őket itt: http://penzugyiutravalo.hu/?p=3173 http://penzugyiutravalo.hu/?p=3167 (Katt az aláhúzott szövegre!)..
Milyen alapvető gyakorlati kérdések merülhetnek fel a bankkártya használattal? Kattints ide a válaszhoz: Bankkártya..
Az XGA vagyonkezelő Zrt 300 személyt 500 millió Ft-tal csapott be. Hogyan? Megtudhatod, ha elolvasod a bejegyzésemet itt: Katt ide: Legújabb átverés..
Változtak a Babakötvény és a Start számla feltételei, mégis egyre kevesebb van belőlük. OLvasd itt! ..
Banki útmutató Magáncsőd 2013.03.27 20:10:55
Mi is az a magáncsőd? Fontos lenne, hogy törvényben szabályozzák? Erre válaszol ez a bejegyzés:Kattints a szövegre: Magáncsőd..
Ezt a cikket már napokkal ezelőtt megírtam, de nem tudtam közzétenni, mert a honlapom karbantartás alatt állt, nem volt elérhető néhány napig. Még mindig nincs kész, de mostmár olvashatók a cikkek. Szóval jelen bejegyzés az MNB új elnökének intézkedéseinek hatásáról szól.…..
A devizahitelesek helyzete évek óta folyamatos témát nyújt szinte mindenkinek. Az adósok, az állam és a bankok hol keresték a megoldást, hol nem. Mostanra talán tisztul a helyzet.   Olvasd a cikket itt!..
Olyan folyamatok zajlottak le a gazdaságban, ami pénzügyi taktika váltást tesz szükségessé. OLVASD ITT! ..
Már a csapból is a Citibank reklámja folyik az adósságrendezésről. Érdemes belevágni? OLVASD ITT!..
Sajnos már Magyarországon is sok a "technikai" bűnöző. Egyre kreatívabb módon próbálják lenyúlni a pénzed a számládról.   CSALÁSOK  (Katt a szövegre!)..
Sajnos nagyon fel tud dühíteni, ha a politika tönkretesz valamit, ami jó! Ezért írtam ezt a cikket! OLVASD ITT!..
Manapság, mikor ekkora a pénzügyi, gazdasági, jogi, politikai, stb bizonytalanság, előtérbe kerülnek a régi értékek. Ilyen az arany is. De itt is vannak nehézségek. Mik ezek?   OLVASD ITT!  ..
A tranzakciós illeték miatt bekövetkezett banki szolgáltatás költségei igencsak megnövekedtek. Hogy tudod mégis csökkenteni őket? Kattints ide vagy írd a böngésződbe:   http://penzugyiutravalo.hu/?p=2454 ..
Nemcsak a technikai kütyükkel lehet visszaélni, hanem a személyes iratokkal is lehet pénzt csinálni! Hogyan? OLVASD ITT!!..
A jegybanki alapkamat csökkentés eljuttatta oda a bankbetétek kamatait, hogy már az inflációhoz közelítenek. Mi a helyzet? OLVASD ITT!..
Most lehetőséged van ezeket szakértőtől ingyen megkérdezni! A részletekért kattints ide:   KÉRDEZZ - FELELEK           <<Katt a szövegre ..