Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m-agyarorszag

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Zugügyvéd szerint az alábbi hír  azért elgondolkodtató kicsit, mert valószínű, hogy Magyarország minden további nélkül kiadná egy hasonló bűncselekmény elkövetőjét.Ciarán Tobin 2000. november 30-án, kiküldetése lejártával távozott Magyarországról. A…..
m-agyarorszag 2008.03.20 15:38:31
Det Sgt Anthony Lenihan, of Garda HQ Crime Branch, objected to bail due to the seriousness of the offences. He said Tobin had been granted bail by the Hungarian court and had to surrender his passport. He later sought it as he wanted to return to Ireland with his family for a wedding and his family here had not seen his youngest child. Det Sgt Lenihan said Tobin had written to the Hungarian authorities that he accepted the seriousness of what happened. Tobin wrote he was "committed to the process and bringing a resolution to this tragedy".
The High Court heard Tobin returned to Hungary but did not surrender his passport to the authorities again. In another letter before the Hungarian court hearing, Tobin said he could only imagine the pain of the family and offered his condolences. He suffered despair every day. Det Sgt Lenihan said that Tobin did not appear in the Hungarian court for the case. Granting bail of his own bond of €3,000 and an independent surety of €6,000, the judge ordered Tobin to surrender his passport and to sign on three times a week at Ashbourne garda station.
teljes cikk
www.independent.ie/national-news/accountant-wanted-in-hungary-over-car-accident-which-killed-two-children-117386.html?start=1

Tehát visszakérte az útlevelét, valaki volt olyan jóindulatú, hogy visszaadta, mivel ő szépen megígérte, hogy majd jelentkezik, hát ennyit erről. Tanúlság: a hazug embert nem érik utol hamarabb, mint a sánta kutyát.
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
A lakásvásárlás tipikus csapdáit írja le a következő történet. Sajnos a bankhiteles  adásvételi szerződések  esetében néhol a  bankok rugalmatlansága miatt mind a vevő, mind az eladó, mind az eljáró ügyvéd veszélybe kerülhet. Kedves Zugügyvéd!…..
A Zugügyvéd egy kiváló értekezést talált az ittas vezetés hivatalos honi megitélésével kapcsolatban. Az alábbi gondolatok sajnos nem csak erre a kérdéskörre érvényesek.Meg kéne már érteniük a döntéshozóknak: csak törvényekkel nem lehet egy országot kordában tartani, ha a…..
A Népszabadság cikke szerint egy állítólag Tasnádi Péterhez köthető levélben megfogalmazott utasítás nyomán kezdett vizsgálódni a Budapesti Nyomozó Ügyészség az agysorvadást megállapító igazságügyi szakértők egyike ellen. A szakértőkkel szembeni korrupciós gyanú miatt…..
m-agyarorszag 2008.01.08 16:56:16
Az alábbi kacifántos ügy tényleg abszurd jogi helyzetről szó: mi van akkor, ha valaki elismer egy szolgáltató felé egy nem jogos tartozást, és az eladott ingatlana későbbi tulajdonosán akarja behajtani?   Fél millió forintot a következőképpen akarja rajtam behajtani a…..
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..
Az alábbi történet az ingatlancsalások újszerű elemével gazdagítja kicsiny országunk jogi kultúráját. Ha az eredmény nem egy ember tönkretételével végződött volna, a Zugügyvéd azt is mondhatná fanyarul, hogy ügyes. Mindenesetre a történetből az is kitűnik, hogy a…..