Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QlcsMix

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "A szerencse érdekes dolog. Könnyű elfogadni, mikor neked kedvez. De mikor nem ... igazságtalanságnak hívjuk és árulásnak." (VörösÖrdög)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")..
QlcsMix 2012.06.16 17:43:05
@Petyosz: Köszönöm szépen!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
QlcsMix 2012.06.09 12:38:54
@Robi88: igaz.. előtte 1.25 volt.. az sem a legjobb.. de én nem érzem kockázatnak.. Sharapovának van veszteni valója.. tehát ettől félek a legkevésbé a szelvényen
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ahhoz hogy a felhők közül előbújhasson a nap először be kell borulnia az égnek."  (Pannonymous)..
QlcsMix 2012.06.08 17:06:12
@MOHAMED "LYONNAISFAN1 ALIAS Биля" EL HADJMA SAEED: A régi felhasználómhoz elfelejtettem a jelszót...de köszönöm! :))
QlcsMix 2012.06.08 17:07:03
@Gepárd: Köszönöm! :)