Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kinter

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édes Istenem, köszönöm!Annyi csodálatos Heti Válasz publicisztika, gazdasági fórumon tartott emlékezetes felszólalás után (simplicity, agysebészet, a siker láthatatlan) végre úgy látszik kezd beindulni Gyuri nemzetközi felemelkedése is. Most már a jó isten sem menti meg attól,…..
Kinter 2012.06.08 11:44:50
@Enrico72: Te szerencsétlen tulok! Mit gondolsz, a bankok tényleg olyan hülyék, hogy csak úgy lenyelik a veszteségeket? Gondolod, hogy azt majd nem te fogod kifizetni?
Hogy lehet valaki olyan ostoba, hogy még mindig beveszi ezt a maszlagot??? A bankadót, a multiadót is mind-mind mi fizetjük ki, az utolsó utáni fillérig! Mint ahogy a gazdáid elmebeteg ámokfutása álatal okozott károk minden egyes fillérjét is. Havi szinten több 10 milliárdal többet kell költenünk pl az államadósság törlesztések megnövekdett kamataira, csak emiatt! Hol az a pénz? Mit gondolsz, ki fizeti majd ki?

Arról nem is beszélve, hogy az a "többszázezer magyar ember" pont az a réteg volt, akinek a legkevésbé fájt az árfolyamveszteség, mert volt annyi tartalékuk, hogy a fennmaradó tartozást zsebből kifizessék. Akiknek viszont nem volt, azok a mai napig nyöghetik az unortodox ámokfutás miatt bezuhant forint következményeit vagyis a 300 Ft-os eurót meg a 250 Ft-os sváci frankot. Amikor ez a kreténbanda átvette az országot, 1 euro 260 Ft volt, 1 svájci frank pedig 180 Ft! És az euro esetében még örülhetünk, hogy nem tartunk 320 Ft-nál, ami a korábban (vagyis még a válság legdurább évében se!) soha nem látott rekord, amit Viktor papának sikerült elérnie és csak a "mocskos büdös" IMF behívásának hírre állt vissza valamennyire az árfolyam. Szabadságharc, mi bazzeg?

Arról nem is beszélve, hogy a jórészt a bankok által leállított hitelezésnek is köszönhetően 1,2%-al zuhant növekedés helyett a magyar GDP vagyis jelenleg már RECESSZIÓBAN VAGYUNK! Közben ott tartunk, hogy 20 éve nem tervezték ennyien, hogy elhagyják az országot, minden második 30 év alatti külföldre akar menni!

Tehát ha a szemetet szeretnéd eltakarítani, akkor kezd a Kedves Vezetőddel és bandájával illetve azokkal akik nekik asszisztálnak még mindig!