Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMAO

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
LMAO 2016.10.21 10:44:11
@Sir Galahad: a kerékpár meglett az elkövetô azt mondta a szándékáról amit mondott és a tényekkel ez gondolom összhangban van, a jog szerinti lopást nem tudják rábizonyítani mert az nem valósult meg. Csak gondolj bele a politikusok milliárdokat lopnak el úgy hogy nem lehet rájuk bizonyítani... a törvény ôket védi és ezt a kisstílû bûnözôk is kihasználják.
Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről…..
LMAO 2013.03.19 20:53:50
@ob.szerver: hát meglátjuk, rajtam és a környezetemen nem fog múlni a leváltásuk...
LMAO 2013.03.19 21:02:24
@Nyekenyóka.: kérdés hogy hogyan alakul majd az ellenzéki összefogás. Én egyetlen értelmes és alkalmas embert látok a jelenlegi politukusok között és a választásokig már nem igazán bukkanhat fel/futhat be egy ismeretlen, új arc, úgyhogy abból kell választani ami van. Szerintem OV-nál bárki jobb lenne, ezek az eltelt 3 év alatt több kárt okoztak az országnak mint az elmúttnyócév. Ezt tudják ők is, ezért kell ködösítésnek a rezsicsökkentés meg az állandó ellenségkép/árnyékbokszolás/szabadságharc.
LMAO 2013.03.19 21:39:55
@Nyekenyóka.: Annak fényében hogy ki sietett a fidesz székház megvédésére, tényleg érdemes elolvasni azt a cikket, kivételt tehetsz. És nagyon összevágnak a cikkben leítrak a történésekkel.
Édes Istenem, köszönöm!Annyi csodálatos Heti Válasz publicisztika, gazdasági fórumon tartott emlékezetes felszólalás után (simplicity, agysebészet, a siker láthatatlan) végre úgy látszik kezd beindulni Gyuri nemzetközi felemelkedése is. Most már a jó isten sem menti meg attól,…..