Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lt.Bigguy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek jöttek még: Golden Axe (Zsanna & Rattata)Diablo 2 (kovacs5630)Super Mario 2 (Lurzt)Bomberman (Alkatraz)Mario (KGery) *hangerőt fel*Aknakereső (Bendi)Final Fantasy VIII (Ateszmetál)Word of Warcraft (Kanga)F.E.A.R. (peethy)World of Warcraft (Szabóbence)Counter Strike (exodus)Prince…..
Utóbbi napokban történtek bannolások. Megint elterjedt a blog reklámozásdi a kommentárok között, aminek itt nincs helye. Ha valaki a saját blogját szeretné reklámozni, rakja be a neve mellé a címet. Úgy mint például nálam. Nem egy nagy ügy.De a "király. Csekkoljátok az…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.16 13:10:23
Végre valahára végigvittem tegnap este a játékot, szóval most már "csak" újra végig kell vinnem és felvenni a jónak vélt jeleneteket.Közben az e-mailekre is figyelmet fordítok, lassan már kezd csökkenni az olvasatlan levelek száma...
Lt.Bigguy 2008.09.16 17:46:11
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Lt.Bigguy 2008.07.07 21:33:13