Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemlet

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Short Path Puzzle jó példa arra, hogyan lehet egy remek ötletet agyoncsapni. A játék kivitelezésével semmi gond, a grafika aranyos, és a készítők a női és férfi játékosokra is gondoltak, amennyiben kiválaszthatjuk, hogy egy szerelmes kisfiúval akarunk eljutni egy kislányhoz,…..
nemlet 2008.02.20 11:24:34
A Homár sem mindenható, viszont vannak kitartó köcsögök, akik nem engednek az akármennyiből. Egy tavaly áprilisi posztunkra kommentálta babe, hogy minden a régiben maradt a szolnoki K&H-ban, azaz folyószámlát csak életbiztosítással együtt nyitnak:Számlát szerettem volna…..
gondolatok a mindenről Axiómák 2007.11.12 14:09:00
Most leírom, hogy mik azok a fontos alapigazságok, melyek segítségével az elmélkedéseimet vezetni fogom. A lista bővülése és változása nem valószínű, de lehetséges.  Létezés: El kell fogadnunk, hogy a dolgok vannak. Megbizonyosodni ebben nem tudunk, csak abban, hogy vagyunk.…..
Volt már, hogy a blogban rácsodálkoztam böngészőben futó Quake-re, úgyhogy a Candy Mountain Massacre nem technikai megoldásaival, hanem debil környezetével vett le a lábamról. Hősnőnk csodálatos mesevilágban tesz rendet, ahol minden nagyon színes és cukros, és zombik helyett…..
nemlet 2007.11.12 10:37:30
gondolatok a mindenről Előszó 2007.11.09 14:01:00
A Blogban mindenféle elmélkedések lesznek. A fő témakör a létezés, az ember, az élet, a természet, a legnagyobb Miért stb.. Nem tanul(ok)tam semmilyen filozófiai tudományt, pszichológiát, társadalomtudományt. Mindent csak az alap összefüggéskre, mondhatni axiómákra alapoztam,…..
gondolatok a mindenről Kezdet 2007.11.09 13:50:00
Azért nyitottam meg ezt a blogot, hogy a gondolataimat valahova le tudjam jegyezni. Nem fő célom, hogy olvassák az írásaimat, mint sem inkább hogy saját magam rendszerezzem őket. Ennek ellenére bárki olvashatóva teszem bejegyzéseimet, mivel úgy gondolom nem lesz káromra...