Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yakko

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Yakko 2013.04.24 01:14:02
@Norberto666:

Spoiler!!!!

Szerintem Gergő arra gondolt amire Nietzsche: Isten halott :) Komolyabbra fordítva, bennem az a kérdés merült fel hogy az emberi személyiséget hogy tudták klónozni mert a végén azt mondja az 52-es hogy "Ismerlek"....vagy nem is csak mindegyik klónban ugyanaz a személyiség alakult ki? Egyébként is hogyan emlékszik ha azokat a klónozással nem másolták le sőt ki akarták törölni végérvényesen? Emlékező sejtekről is volt már egy-két nem épp sikeres film...
..
Yakko 2012.08.10 22:28:57
Kolonel: Hogy mi volt zseniális Joker alakításában? Hogy elhitted hogy ennyire őrült... A legtöbb filmben a rossz szerepét általában túljátszák és kicsit komikusra fordul a karakterük, de egy intelligens gonoszt sokkal gonoszabbnak érzel még ha végig is röhögi a filmet. Elhitette veled hogy egy anarchista akinek nincsenek tervei és csak pusztítani akar de kitervelt ő mindent nagyon pontosan. Ehhez kellettek jó dialógusok, eseményfonal, és mindenekelőtt egy színész.

A filmről Gergő egészen egyetértünk. Még annyit fűznék hozzá hogy némelyik karakter szinte alig szerepelt a képernyőn és nem is láttunk tőlük semmilyen jellemfejlődést.
Michael Cain - Elnyom egy bölcsességet és annyi... azért Alfred egy 2,5 órás filmben több helyet is kaphatott volna...
Morgan Freeman - Szintén kb 1-2 jelenet és már a humora sem a régi...
Cicalány - Ennél kidolgozatlanabb karaktert ritkán látni. A macskanőnek bár tolvaj volt voltak elvei. Itt nyoma sincs, sőt egy normális eseményszál sem kapcsolódik hozzá csak vergődik a jelenetek közt. Se egy ostor vagy acélkörmök. Pff. Egy funkcionális statiszta a filmben. Ezért kár volt beletenni. Mondjuk kellett az eyecandy persze :)

És akkor a történetről: Milyen atombombának kell 5 hónap a leolvadáshoz?? Arra volt kihegyezve hogy addigra Batman felépül és visszajön a városba. Ilyen szempontból a 2. rész sokkal jobban végig volt gondolva és megírva.

Tele van olyan apró információkkal az első 1,5 órában ami teljesen haszontalan. Értem én hogy meg akar felelni a legtöbb elvárásnak, DE NEM KELL!!! Miért volt annyira jó a Dark Knight? Az Inception? Mert ő csinálta és nem engedte hogy beleszóljanak és lám milyen jók lettek. Amint valakinek a kedvére akar tenni és nem magát hozza a rendezői székben kicsit el van rontva. Igenis legyen benne annyi magabiztosság, bátorság - vagy tudomisén mi hiányzott nála, - hogy magát adja rendezőként.
 "Nincs választásod. Tulajdonosaid vannak. Akik birtokolnak téged." Nehéz úgy megkérdőjelezni a társadalmi berendezkedésünk alapjait, hogy az embert komolyan vegyék. Az ilyen fejtegetések velejárója a nyomatékos és felkavaró szóhasználat, és sokan ezt a fajta…..