Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mszityke

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba World's Best Father 2012.09.24 14:17:00
Mi történik, ha az ember fia közel a negyvenhez egyszerre lesz apa és egy digitális fotómasina boldog tulajdonosa? Kis kreativitással és egy nagy adag humorérzékkel megfűszerezve keresztezi a két dolgot, és nem kis önirónia mentén dokumentálja saját és lánya életének közös…..
Ebben a heti rendszerességgel megjelenő versenyben a magyar futball NB I. mérkőzéseinek eredményeire tippelhettek. Az első osztály összecsapásait felölelő tippjátékunkban fordulónként díjazzuk a legjobban tippelő versenyzőket. Az 1. forduló mérkőzései: 2012. július…..
Az Elit Sportfogadók Klubja által szervezett, heti rendszerességgel megjelenő játékban futball mérkőzések eredményeinek helyes megtippelése a cél. Az összecsapásokat különböző ligákból válogatják, hogy érdekesebbé tegyék a versenyt. A játék részleteit itt találod. A…..
Németország A németek igen jól szerepeltek az idei Európa-bajnokságon, kérdemelték a pozíciót, amit jelenleg betöltenek. A negyeddöntőt a görögökkel játszodták, és hát nem is volt meglepő a 4:2-es végeredmény. Olaszország Az olaszoknak az angolokkal kellett megküzdeniük,…..
Portugália A portugálok a cseheket küldték haza a negyedöntőben, mely Cristiano Ronaldo fejes góljával 1:0-ra végződött a luszitánok javára. Spanyolország A spanyolok a franciákkal találkoztak, és hozták a tőlük elvártakat, a végeredmény 2:0 lett és végig a spanyolok…..
Csehország és Portugália is vereséggel kezdte az 2012-es EB-t. A csehek az oroszoktól kaptak ki elég csúnyán (4:1), míg a portugálokat a németeknek sikerült 1:0-ás arányban megverniük. Ennek ellenére a csehek elsőként jutottak tovább az EB A csoportjából, a portugálok 6…..
Horvátország Az olaszokkal játszott mérkőzésen a tulajdonképpeni mentést Mario Mandzukicnak köszönhették a horvátok. Kérdéses, hogy a spanyolokkal szemben lesz-e majd lehetőségük bármire is a horvátoknak… Spanyolország A spanyolok horvát ellenfelükhöz hasonlóan,…..
Testimese Raszta csaj 2012.06.14 10:12:00
mszityke 2012.06.17 15:12:37
Dánia A dánok az előző kört a portugálokkal játszották, akik már az első félidőben magukhoz ragadták a vezetést Pepe és Helder Postiga által szerzett gólokkal. A vége 2-3 lett Portugália javára. Németország A német válogatott vígan állhat holnap pályára a dánok elleni…..
Svédország Az első kör egyikük számára sem alakult túl kedvezően, bár az angolok azért mégsem húzták annyira a rövidet, mint a svédek. Erik Hamren csapata az EB társszervezőit kapták ki ellenfélnek, az ukránokat, ahol a pályaválasztó ukránok zsebelték be a győztes…..
Spanyolország Vicente del Bosque semmit sem bízott a véletlenre az utazó keret kijelölésekor, 12 játékost is beválogatott a 2008-as eb-győztes csapatból. Hiányzók azonban mégis akadnak, az egyaránt sérüléssel bajlódó barcelonai Carles Puyol és David Villa…..