Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ORiENTÁL RIVER

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet kérdéseire választ kereshetünk a cigány kártya segítségével. A kártyaolvasásnak nincsenek merev szabályai. Minden kártyavető saját szertartása szerint jár el. Van, aki bizonyos napokon nem szívesen vet kártyát. Ilyen például a szerda, vagy a péntek 13-a. Mások…..
Miről lehet megkérdezni a Tarot-ot? A Tarot a következő kérdésekre válaszol: a) egy folyamat alakulása (például: "Hogyan alakul a szakmai pályafutásom?") b) egy helyzet jelenlegi állása (például: "Milyen most a kapcsolatom X-szel?") c) a legcélszerűbb eljárás (például: "Mit…..
A Horár (Kérdező) asztrológia módszerével fontos és sürgető kérdésre kereshetünk választ. A horoszkóp számításához azt az időt veszik alapul, amikor valaki az asztrológushoz fordul kérdésével. Mivel ez nagyon kötött horoszkópfajta, általában igen-nem válaszokra van…..
Azok az átmeneti körülmények, amelyeket a Napra képzett Hold fényszögek jeleznek, gyakran férfi- vagy nőtémákat érintenek és a családi harmónia szintjét fejezik ki. Továbbmenve, jelzik az érzelmek és az ego közötti egyensúly mértékét. Miután nagy a serkentő erejük, a…..
A tarot kártya nagy árkánumának első lapja a mágus. Nekem ez a kedvencem. A Minden lehetségest jelenti. S valóban erről is szól ez a lap, hogy itt aztán minden lehetséges. Egyik keze a földre, míg másik az égre mutat, érzékeltetve ezzel is, hogy minden lehetséges. Ő föld és…..
A Nőpápával belépünk a kettes szám, az anyag világába, az igazi női világba, ahol minden rejtve van, s csak lassacskán lepleződik le. A Nőpápa hosszú, kék köpenyt visel, amely alól piros ruha látszik ki, a kék színnel jelképezett szellemiség fölötte áll a tettnek, a piros…..
A horoszkóp mindennél nagyobb segítségünkre lehet a legfontosabb feladat megoldásában: hogy megismerjük önmagunkat, sorsunk fő irányvonalait, azt, hogy mi a nekünk rendelt igazi út, és mik a szakadékok, amelyek fenyegetnek. Az asztrológia olyan sokoldalú eszköz, amelynek a…..
A Császárnő a királyság jelvényeit tartja a kezében: baljában a jogart, jobbjában a sas képét, a fején piros-arany királyi fejék. A arany nyaklánc és az aranyöv, melyeket szintén aranyból készült háromszög fog össze, ugyancsak a királyi megjelenést szolgálják, erőt és…..
A cigány kártya 36 lapos, kártyavetésre készült, kizárólag jóslásra használják. A kártyalapok egyszerűek és szép kivitelűek, mindegyik a tudást hordozza magában, mély bölcsességet rejt. A két vagy többlapos kivetéssel konkrét kérdésekre lehet választ kapni, és arra is…..
A tarot, kétségek idején bizakodást és reményt nyújt, de szembesít a valósággal, hogy rávezessen arra az útra, mely kelepcékkel van teli: a mi saját utunkra. Minden akadály, minden szenvedés, de minden boldog pillanat is arra szolgál, hogy előrébb juthassunk. Az életünk…..