Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hospital Árpád Para Sempre

15 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg tudja-e ismételni a németek elleni teljesítményét Balotelli? Sajnálja-e a spanyol válogatott, hogy nem játszott 2:2-őt a horvátokkal? Csapatunk játékát látva a többség már csak reménykedik, mintha a Simpson családot nézné: a következő évad biztosan jobb lesz és…..
Döntőbe jutottunk, kijelenthetjük: forradalmasítottuk a futballt! Megmutattuk, hogyan lehet egyszerre zseniálisan és minősíthetetlenül is játszani. Kiegyenlített mérkőzésen, méltó ellenféllel találkoztunk Donyeckban, a gólnélküli kilencven percben plusz hosszabbításban,…..
Hospital Árpád Para Sempre 2012.06.28 12:50:20
@csabsz13: elődöntőben voltunk egy jó portugál csapat ellen, a spanyolok sem sétagaloppra számítottak. Kilencven perc alatt felőröltük a portugálokat, a hosszabbítástól nem volt kérdés, ők jutnak a döntőbe. Igaz, a tizikhez mindig mázli is kell :)
Ronaldo három gólnál jár, Messi az egész turnén észrevétlen; drámát ígér a pireneusi rangadó, amely sok szempontból a Real Madrid-Bercelona csatákra emlékeztethet. Ellendrukkereink szerint idén a Barcelona már ráfázott játékstílusára, szerda este a spanyol válogatott is…..
Mindig csodálkoztam, hogy tudott apám elaludni egy meccsen a fotelben. Rájöttem, ez megy nekem is. Két sikeres akció, minden rendben van: Spanyolország, köszönhetően a tarthatatlan Xabi Alonso két góljának megkopasztotta a gall kakast. Annyit játszottunk, amennyit kellett, de…..
Hospital Árpád Para Sempre 2012.06.24 15:54:06
@szenvedély S.: elütés, kösz, jav.
Hospital Árpád Para Sempre 2012.06.24 17:13:23
@NZperX: örömmel fogom olvasni értő hozzászólásod! :)
Visszavághatunk az 1984-es döntőért, Platini ott lesz a lelátón, a németek pénteken megnyújtották már az arcát, ezúttal mi jövünk, jó móka lesz, carramba. Aztán ne feledkezzünk meg a 2006-os németországi világbajnokságról sem, szóval szombat este megérdemelt, látványos spanyol győzelmet és…..
Na most elmesélem, miért picsázzuk el az angolokat vasárnap, ráadásul olyan pofátlan és megalázó módon, hogy az idegbeteg törpehörcsög liblingkéjük ott helyben szétrobban a pályán és minden rúnis lesz tőle. Hajas, ugye, nem lehet, höhöhö. Rögtön kezdésnek ejtsük ki…..
Hospital Árpád Para Sempre 2012.06.22 18:43:56
@Cunning Linguist: Teljesen mind1, mivel az olaszok és az angolok is kiesnek, olvass inkább spanyolblogot, nálunk még helyesírási hibák és elütések is vannak! Csak meg kell találni őket :)
Leleplezte a BBC a spanyol válogatottat, a felvételek megtekintése után, önökre bízzuk a döntést: mindez elég lesz az újabb aranyéremhez? ..
Megígértük, betartottuk. De uralkodó Európa-bajnokhoz méltatlanul hoztuk a szerepet. Meccs közben azért többször eszembe jutottak azok, akik a horvátokra fogadtak, carramba! Végül egy késői góllal legyőztük a sakktáblásokat, kiestek. A paranoiás olaszokat vittük tovább, akik…..
Itt lehet örülni, én kezdem: hejj, de szar meccs volt.  De milyen gólt rúgott Balotelli, milyet?!  Ott vagyunk a legjobb nyolc között, megint öregedtem tíz évet, de ez ilyen, holnap elemzünk, puszi. ..
Nyerni megyünk ki a pályára, máshogy nem tudunk játszani. Győzelem vagy döntetlen esetén nem kell figyelnünk a másik mérkőzés végeredményére sem, ugyanakkor mély nyomott hagyott bennünk az A csoport brutális átrendeződése, ne hagyjuk magunkat elaltatni! Célunk a…..
A Barca játszott, a Chelsea gólokat lőtt: Torres visszatért, lőttünk négy gólt, brilliáns összjátékkal, elképesztő passzokkal, szemet gyönyörködtető labdakihozatalokkal szórakoztattuk a nézőket, de végül ez az este nem rólunk szólt. Ismerjük el, ha a csapatuk nem is,…..
Hospital Árpád Para Sempre 2012.06.15 09:47:44
@flea: köszi!
És javítva :)
Hospital Árpád Para Sempre 2012.06.15 13:56:06
@_benito: a barmok...

köszi a linket, cseréltem! :)
Hospital Árpád Para Sempre 2012.06.15 17:08:15
@Pajszer Művek: látod, a posztot pont az ilyen faszkalapok értik félre, mint te.

úgy vélem a videoból is lejön, h az ír drukkerek egy nemzetet sem provokáltak a balhé kedvéért, nem ez történt dunaszerdahelyen, de a szar szlovákiázás sem a pozitív szurkolás csúcsa

ha neked az mesevilág, hogy spanyol és ír, egymás mellett állva, énekelve, egymást akár átkarolva képes volt egy feledhetetlen 90 percet nyújtani a nézőknek, akkor elhiszem, h ezen nacionalista beteg lelked háborog, de én ezt most meg itt pont leszarom.

Hatalmas a különbség: egy ír tisztában van a múltjával, de ahogy a példa is mutatta, képes a jelenben is élni, egy olyan mint, te, nem.

legyen kellemes hétvégéd, gyógyulj meg.
Most, hogy a portugáloknak már több pontja van, mint nekünk, kötelező a győzelem. A La Roja nem hibázhat többet, főleg nem az írek ellen. Csak reménykedni tudunk, hogy Del Bosque visszatér a megszokott felálláshoz és elfelejti a taktikai újításokat, amelyhez a válogatottnak…..
Mindenki a mestert bírálja: Spanyolország az olaszok elleni első Eb-meccsükön, csatár nélkül állt fel. A döntés nagy visszhangot váltott ki, nemcsak az Ibériai-félszigeten. A mester elismerte: érti a kritikákat. Del Bosque hallgatott kollégái szavára, elismerte tévedését,…..
Csatár nélkül játszottunk, gólt rúgtunk. Miután Torres pályára lépett, ez nem sikerült. Pedig a Chelsea játékosnak két hatalmas helyzete is akadt, az egyiket be kellett volna lőni. Rögtön az elején dicsérjük meg az ellenfelet: az olaszok megleptek minket, roppant jó,…..
Nem kérdés: kulcsmérkőzés lesz. Számunkra egyfajta visszaigazolás, hogy továbbra is mi uraljuk a futballban Európát, ellenfelünk esetében inkább egyfajta kiútkereséséről beszélhetünk az otthoni korrupciós ügyekből, és az olasz focit uraló, évek óta tartó letargiából. A…..
Erős bajnokság, gyenge válogatott - így ismertem meg a nyolcvanas évek végén a spanyol focit. Aztán jött a zinternet, a mobilteló, és a discman, és a spanyol válogatott tovább lúzerkedett a nagy nemzetközi tornákon. Jelenleg a 2012-es Eb egyik legnagyobb esélyesének tartják…..
Végre kapitányunk megmondta a tutit, nem hagyhatjuk, hogy ellenfeleink kiénekeljék szájunkból a sajtot. Persze, Puyol és Villa hiányozni fog, de annyi taktikai variációs lehetőség, ami Del Bosque rendelkezésére áll, egyik riválisunknál sincs meg. Címvédőként és…..