Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyacsavar

11 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostantól itt olvashatsz ..
Elmegyünk csobbanni, néhány napig ne is várjatok posztot :-)  De bőszen kommenteljetek viszont! Illetve csodáljátok meg az anyacsavarog.hu oldalt, már készül, egyszer ez az egész majd sok-sok új funkcióval oda költözik... ..
Ismerős, amikor azt mondja a gyerektelen barátnő vagy a nagyi, hogy olyan jó neked, egész nap babázhatsz? Rossz esetben a gyerek apja is meg van arról győződve, hogy anyu egész nap otthon van, ezért evidens, hogy rend, tisztaság és meleg kaja várja. Tudom, a gyerekkel otthon töltött…..
anyacsavar 2012.06.29 14:21:49
@Zsuzsi11:
nekem nincs senki, aki elvigye, élvezhetem délben :D
mosógépen annyit ér, hogy nem tud fordulatszámot, meg mindenféle egyéb opciókat módosítani, de igazad van, bekapcsolható marad.
sütő nem kapcsol, be, csak a tekergetés marad mint free-time activity.
A játszótéren. Hol máshol. Anya kiabál: "Antivénusz, gyere, indulunk hazaaa!" Elindultam a hang irányába, mert úgy gondoltam, hogy ha egy kislányt az anyukája Anti Vénusznak nevezett el, akkor azt a kislányt nekem bizony látnom kell. Már el is képzeltem a kicsi Anti Vénuszt, aki…..
Ezt a blogot azért hívom itt most életre, mert önző vagyok és szeretnék egy jópofa, hangos és aktív társaságot magam köré :-) Kíváncsi vagyok, hogy a "drótanyukból" verbuválható-e egy offline, hús-vér közösség. Tudom, hogy rengeteg fórum van a neten, ahová…..
anyacsavar 2012.06.21 13:01:40
@úszóanyu: szia, kispetri nagyon bír téged és akit ő bír, az rossz ember nem lehet :-)
Sokan mondják, hogy a terhesség a legcsodálatosabb állapot. Én a hetedik hónaptól minden nap azt éreztem, hogy ez a mondat egy férfi/gyermekvállalás előtt álló nő/kismamaruha készítő száján csúszhatott csak ki. A teljesség igénye nélkül: -az ízületeket lazító hormon…..
anyacsavar 2012.06.21 12:58:46
@sanghai: kedvenc szakkifejezéseim az áldott állapot és a méhem gyümölcse :-)
(Majdnem) mindenre felkészítenek a terhesség során. Megmondja a tutit a barátnőd, az anyád, az anyósod, a néni a közértben, a szülészed, a net. Özönlik az információ, az utolsó hónapban azzal kelsz és fekszel, hogy mi kell még a baba kelengyéjébe, hogy mit kenj a hasadra…..
anyacsavar 2012.06.21 12:53:10
@Lilimutti: a felvételi nálunk is elég kemény a játszón, ezt az érzést jól ismerem :-)
Kriszta, alakul a keménymag, szerintem lesz itt testhezállóbb program mint a gyerektelenRádaySör. Örülök, hogy idetaláltál, el ne tűnj! :-)
Tegnap Kisfőnökkel úgy döntöttünk, hogy ma nem a homokozóban pörkölődünk, hanem áztatunk. Ennek megfelelően felkerekedtünk és meg sem álltunk a Margitszigetig. Neeeeeem a Palára mentünk, de nem ám, hanem a Sportuszodába. Belépőket árulnak mindenféle kombinációban (futó,…..
Kispetrivel hajadon korunkban sokat jártuk az éjszakát. Nem igényelt a dolog különösebb szervezést, tudtuk, hogy ha péntek és/vagy szombat, akkor megyünk. Talán a ruha kiválasztása jelentette a legkomolyabb problémát. Ó kérem, a régi szép gondtalan kamaszévek. Bár a szüleink…..
  Két történet jut eszembe, amikor azzal szembesülök, hogy egy tulajdonos hevesen tiltakozik, amikor hisztérikusan vakaródzó cicájáról azt találom mondani, hogy bolhás.   Az első egy belvárosi villaház felső emeletén éldegélő, rendszeres "vendégem" esete. Kedves,…..
Az úgy volt, hogy most más anyja csavargott volna, szigorúan gyerekmentesen. A nagy kék közösségi oldal zárt kerületi csoportjában tegnap belekiáltott az éterbe ezügyben. Ami miatt ez az esemény bejegyzést ér az az, hogy ma reggelig vadidegenek voltunk. Soha nem találkoztunk…..
A napokban egy régi ismerősöm keresett meg azzal a kérdéssel, hogy tudok-e neki segíteni a kutyájával kapcsolatban, merthogy szeretné őt is elvinni popsiöblítésre. Némi időbe telt, mire leesett, hogy kolon-hidroterápiára gondol... "Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet…..
'99-től létezett olyan, hogy Mi ketten (hajadon anyacsavar és nőtlen apacsavar). Sok szép és kevésbé emlékezetes év után 2007-ben úgy döntöttünk, hogy jöhet a Mi hárman. De nem jött. Másfél év gyakorlatozás után jeleztem A. felé, hogy ideje lenne egy harmadikat bevonni,…..