Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gumigerinc

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hende Csaba honvédelmi miniszter április 7-én személyesen indította útnak Várpalotáról a skandináv portyára induló, onnan a tervek szerint decemberben visszaérkező, két főt: - Csepin Pétert, a Bakonyi Poroszkálók elnökét, önkéntes tartalékos katonát, hagyományőrző…..
Isten a tanúm, hogy akartam én már nemcsak jobboldali politikusról írni, de az élet közbeszólt.Itt van ez a Szegedi Csanád ügy. Első körben betegre röhögtem magam rajta. Aztán persze rájöttem, hogy ez az ügy valójában nagyon szomorú.Már az is gáz, hogy egyáltalán a mai…..
Aztakurva.Egyre jobban szégyellem, hogy magyar vagyok.Elie Wiesel adott egy pofont ennek a kurva országnak. Nem is kicsit.Mondjuk, elég gáz, hogy Elie Wiesel magyar Nobel-díjasként van számontartva. Noha Erdélyben született, az akkor Romániához tartozott, 16 éves korára a második…..
Jópár napja nem hallattam a hangom. Nászúton voltam ugyanis, megnősültem. És az én drága Anikóm megtiltotta, hogy hazai politikával foglalkozzak. Így hát élveztük az olasz tengerpartot, a napsütést, a friss levegőt, ésatöbbit...Kár volt hazajönnöm. Azok közé tartozom, aki…..
      Olvasom a friss 168 órában az interjút a címlapon szereplő Pokorni Zoltánnal. (Na, mindjárt megkapom, hogy rohadt kommunista vagyok, mert 168 órát olvasok. Üzenem a hülyegyerekeknek, hogy A Heti Választ is ugyanúgy megveszem.)   No mindegy, itt van ez a jobb sorsa…..
      Olvasom az Indexen, hogy tavaly Pintér Sándor belügyminiszter volt a legjobban kereső kormánytag. Nem keresett sokat, csekély 594 millió forinttal lett vastagabb. (Ez napi 1,6 millió – ezt nézve a Matolcsy által vizionált „havi 47 ezerből meg lehet élni” igencsak…..
      Manapság már mindenki blogot ír. Divat, hogy úgy mondjam. Ezért most én is belevágok. OK, tudom, van kismillió hasonló blog, és író sem vagyok, ezért a stilisztikához sem értek - de azért kikívánkoznak belőlem a dolgok.   Mert van mondanivalóm. Dühít, ami ebben…..