Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minden luk

3 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencével kezdünk, aki megvan győződve róla, hogy hiányzott nekünk, majd gyorsan felvezeti a műsort. Az aktuális szavazásra tereli a szót, aminek a témája: Ki a legpletykásabb a villában? Na, legközelebb erőltessétek meg magatokat, hiszen minden tévé előtt ülő egy emberként vágja rá, hogy Miss Röfi…..
minden luk 2016.09.20 14:06:29
@kamilla123: "Nekem rejtély, hogy Dina miért akkora favorit a bentiek között. Vivi és Zsolti is szalad neki segíteni, pedig még nem is tudják, h kit visz ki (és lehet tudni, h nem őket, szóval nyilván nem azért)."

Erre egyszerű a válasz. Parasztföldjén/Prolifalván az egyszerű emberek úgy döntik el, kinek van igaza, aki hangosabban üvölt. Dinka pedig elég hangos és verbálisan agresszív ahhoz, hogy a szerencsétlen idiótáknak úgy tűnjön: igaza van.

Hangosan üvölt=ott az igazság. Nem túl bonyolult, annál kiábrándítóbb.
A tegnapi adásban volt végre igazi szarkavarás és ebből adódó konfliktus, fura módon még mindenki megbízik Miciben és Dinában, a villa két legmegbízhatatlanabb emberében, Attila pedig olyan oldalát villantja meg, ami után még azt is elhisszük neki akár, hogy egy kislányt tart fogva a pincéjében és a…..
minden luk 2016.09.18 22:13:35
@Spitzbauer: Szerintem is Attilát fogja, mint a Viki utáni második leggyengébbet kivinni. Dina nem olyan ostoba, mint Viki, de ritka nagy paraszt suttyó gyökér és geci :)
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
minden luk 2016.09.09 13:29:18
@sixx: teljesen jól csináltad, a faszi ostobán kötekedett. kíváncsi vagyok, mi történt volna, ha ezt a stílust egy debreceni restiben játssza el :)
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
minden luk 2016.09.08 02:17:10
@Bakk László: Első nap mondtammár, hogy a sok agyhalott között a Töcskös egy igazi félszemű és vannak meglepően emberi pillanatai is! Tetszik az is, hogy tudatosan kint marad ebből az össznépi lincselésből, amit már másodjára követ el a sok beszari az agyonhájpolt Vivientől, Krisztiánig. Gyakorlatilag van 7-8 játékos, aki függetlenül a játékban betöltött helyétől, egyszerre leszavaz valakire. Ha innen nézem akkor lesz igazán érdekes, hogy kik maradnak ki ebből:

Töcskös és részben Zsolt.
minden luk 2016.09.08 09:38:00
@ornyim: Egyetértek. Sajnos a korábbi VV élmények alapján a rendezők valszeg a szerelmi szálat fogják támogatni egy meglepő és felkavaró visszatérés helyett, de a számomra is két közömbös alakból remélem a meglepetés, azaz Viki kerül vissza új szintre emelve ezzel Dina és Mici gyűlöletét, ami még jobban klikkekre bonthatja a társaságot.
  Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel. Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl…..
minden luk 2016.09.05 20:29:31
@sassu: az ún military séró egy olyan általános trend, mint a Brexit, az AfD vagy minden más szélsőjobboldali szubkultúrából a mainstrembe beemelt divatjegy. Németországból terjedt el, az AfD és más szélsőjobb szervezetek szimpatizánsai kezdték el így hordani a hajukat, ami meglehetősen utal a II vhb-s náci katonák hajviseletére - ezt aztán szép lassan elterjedt, éppúgy, mint a szélsőjobb, xenofób politika.
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
(Nincs elmés beköszönő szövegem, ezért helyette csak azt jegyezném meg nagyon halkan, hogy immár hat napja nem tudjuk, hogy mit jelent a Powered By, bár a BeleValó vécépapíros értekezései során valakinek mintha kicsúszott volna a száján a "Nagy Testvér" szókapcsolat. De lehet, hogy álmodtam.) Bence…..
minden luk 2016.09.02 22:28:06
@Cimili: Inkább arról jelentsetek, Dina szájából ma milyen kaja lóg ki? XD
minden luk 2016.09.03 14:41:19
@Funk You: ezt mondom már napok óta, simán egy színésznőről beszélünk, ő az RTL beépített embere és ahogy telnek a napok ez egyre inkább nyilvánvaló lesz
Exküzé moá a késésért, rajtam nem múlt, hajnali egyig virrasztottam, hogy a korán munkába induló nép VV hogyvóttal indíthassa a kispénteket, de az RTL cseszett kitenni a tegnapi adás felvételeit az RTL Most-ra egészen mostanáig. Bencussal nyitunk, aki egy bárpultot támaszt, és úgy ejti a műsor…..
minden luk 2016.09.02 02:18:04
@Kókadt Cukkini: Szánalmas volt, ahogy Dávid bekóstolta Zsoltot, aki teljesen korrekten becsicskította. Dávidnál már csak Attila reagált gázosabban, ráadásul amikor kappanhangon elkezdte véleményezni Zsolt hangtónusát, lefordultam a nevetéstől a székről :D
minden luk 2016.09.02 02:19:46
@Sunrise51: Mici azért kell még bentre, mert ő tudja beszéltetni Dinát, vele van a legszorosabb viszonbyan, márpedig a feszültség fenntartása miatt nem lenne jó, ha Dina elveszítené a hozzá legközelebbnek vélt játékost.

Akinek menni kell az Lóri, semmit nem tesz hozzá, unalmas, teljesen felesleges játékos bentre.
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..
minden luk 2016.08.31 10:35:19
@BettyBoopyy: igen, rá tényleg hasonlít, na de Tyv Tyvy meg kiköpött SZALAI ÁDÁM :)))

Sokszor nézem és várom, hogy felbukkanjon Dzsudzsák vagy valamelyik másik fogalmatlan focista is a villában :D
minden luk 2016.08.31 20:03:59
@Puncylla: Dina nem buta? Hát nem tudom. Az elején vele szimpatizáltam, aztán arra jöttem rá, hogy ő izomból nyomja, nincs taktikázás. Meglátjuk, most tényleg nehéz még okosnak lenni.
minden luk 2016.08.31 22:33:25
@Berber Oroszlán: Olivér kurva jól nyomta, ennyit Hódos Hajnalkáról. Még jó, hogy nem ő írja a HV-okat a VV8-ról!
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
minden luk 2016.08.30 22:34:44
minden luk 2016.08.30 22:38:14
@Schlomo Goldberg: ez kb VV Ildi szint :D
  A gasztroforradalomnak nevezett fogyasztási gasztropornógráfia nem érdemelne egy blogbejegyzésnyi szót se, ha a 444.hu szerzője ne gondolná úgy, hogy nevetség és szégyen tárgyává kell tenni az olyan népszerű ételeket, mint a kárpáti borzaska, és persze az is méltánytalan, ha valaki olcsón…..
minden luk 2016.05.25 19:41:26
@Utopian: hulyesegeket beszelsz, haver. az, hogy valaki szegeny, meg nem jelenti azt, hogy igenytelenul es egeszsegtelenul is taplalkozzon.

"laci bacsi" az igenytelenseg szakacsa, nem ez kene, hogy a minta legyen itthon. de persze, aki a rozefroccsot is betiltana, anak biztos jo lesz a lisztes vegeta is.
  A Falon Jon vackában kezdünk, ahol javában megy a pakolás, azaz Havas fogja a kardját, oszt kalap, kabát, leléptem, gyíkok. Se gurulós kisbőrőnd, se egy nyomorult hátizsák, csak egy laptoptáska, oszt kalap. Ezeknek a zord fickóknak egy manikűrkészlet nincs a nevükön, annyira kemények. Edd persze…..
minden luk 2016.05.18 21:52:18
@Hicudzsi: pedig egyertelmuen jobb lett most a GOT. Untam a sok Julianus-barat jelenetet az elozo evadokban, nem tortent semmi bennuk. MOst vgre porognek a zesemenyek!!!!
  A Falon túl Bran és Max Von Sydow egy bazinagy fa gyökerei között fetrengnek tejfehér szemekkel, azaz beütött a cucc, de nagyon. Bran, mivel az őt alakító színész közben 17 éves lett, nem az a kisgyerek, aki a negyedik évadba bemászott a gyökerek közé, hanem egy nyúlánk fiatalember, remélem ezt…..
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
minden luk 2016.04.27 00:39:46
@XocoLatte: nem lesz hogyvolt a GOT-rol? Kozben meg mas erdektelen musorokrol igen? Csalodott vagyok...
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
minden luk 2016.04.01 22:09:04
@Barát Pecsenye: sokadik kommentedben kéred ki, hogy nem vagy fideszes, tessék, akkor tisztázzuk: szerinted az rendben van, hogy a magyar adófizetők pénzén vásárol meg hitelre egy kereskedelmi csatornát egy kormányhoz közel álló oligarcha? Állíthatsz te bármit, max terelésnek tudhatjuk be, ha neked azzal nincs bajod, ami ma magyarországon a Fidesz előad a médiában.
Most szakadt ketté a Fidesz. Nem, nem hullik darabokra, nem oszt senki lapot Tóbiásnak vagy Gyurcsánynak, az ő szekerük ettől függetlenül gurul vagy rohad el félúton. A Fidesz nevű halmaz azonban aligha lesz egyben tartható 2018-ban. Lesz egy rész, amelyik megmarad Fidesznek, ez lesz a visszataszító…..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
minden luk 2015.10.20 08:53:35
@mézescsók: Szerintem Pharell itt arra célzott, hogy neked ugyanilyen meglepő volt, amikor Fekete Pákó először elénekelte magyarul az Add ide a didit...
minden luk 2015.10.20 08:57:04
@petimonk: Jó, tehát akkor elmondhatjuk, hogy Viktor nem volt jobb, a csaj énekelt óriásit, de a marketing szempontok miatt a tinicsávót rugdosták tovább, aki ha a következő körben találkozik egy vele korban egyidőssel, azonnal kiesik.
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
minden luk 2015.08.07 22:23:49
@Válasszunk: De ne ragadjunk le a vakkomondoros sztorinál! Nézzünk még néhány Fideszes-KDNP-s és a Jobbikos politikus viszonyát meg közelebbről a nőkhöz:

Emlékezetes eset Balogh József volt fideszes képviselő „vak komondoros” ügye. Az ittas honatya minden előzmény nélkül összeverte élettársa fejét, amit először le is tagadott.

A jobbikos Zagyva György Gyula az LMP-s Osztolykán Ágnesnek szólt be, aki a parlament folyosóján egyik képviselőtársát kérdezte meg, hogy hazavinné-e. A közelben ülő Zagyva ehhez a következő színvonalas hozzászólást fűzte, „hazavinnélek, de magamhoz”, hozzátéve, hogy „attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek”.

Varga István fideszes képviselő a családi erőszakról szóló vitában úgy érvelt: ha a nők két-három, de inkább négy-öt gyereket szülnének, az ellenük való erőszak fel sem merülne. Karvalics Ottó KDNP-s képviselő azzal kontrázott erre, hogy előbb a családoknak kellene példát mutatniuk, és csak utána lehetne a nőknek érvényesülni.

A fideszes Tasó László az akkor még LMP-s Szabó Tímea felszólalásához szólt hozzá ekképpen, „mit pofázol bele, kisanyám”? A szintén LMP-s Szél Bernadett pedig arról beszélt egy napirend előtti felszólalásban, hogy „önök először ütnek, aztán kérdeznek”, mire Tasó visszaszólt: „Csak téged”. Tasó László bunkóságát azzal indokolta, hogy szerinte az ellenzéki nők provokálják a kormánypártiakat.

Illés Zoltán, aki mostanában – államtitkári posztját elveszítve – a Fidesz iránti kritikus hozzáállással próbál kitűnni, 2013-ban ugyancsak Szél Bernadettnek szólt be: a képviselőnő a verespataki és nagybányai bányák megnyitása elleni fellépésről érdeklődött a kormánytól, mire az államtitkár válaszát így kezdte: „Abból, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos”.

Ezek mind olyan példák, amelyek megerősítik azt, hogy a magyarországi feminizmusnak még rengeteg dolga van!!!
minden luk 2015.08.07 22:28:29
@Válasszunk: Kedves válasszunk, és arra emlékszel, hogy a Fidesz-KDNP többségű magyar Országgyűlés leszavazta azt az egyezményt, melynek célja a nők ellen irányuló erőszak minden formájának felszámolása?

Tudod arról a dokumentumról van szó, amikor amiben az Európa Tanács Isztambuli Egyezménye meghatározza, hogy a csatlakozó országoknak olyan rendelkezéseket kell hozniuk, melyek a nők elleni erőszak megakadályozását szolgálják a családon belüli erőszaktól kezdve a kényszerházasságokig és a nemi szervek megcsonkításáig.

Érdekes mód, hogy Magyarország az Európa Tanács kilenc olyan tagállamának egyike, ahol nem garantálja törvény, hogy az ügyész a családon belüli erőszak minden formája ellen büntetőeljárást indíthasson, és a szexuális erőszak egyes formái ellen sem léphet fel az ügyészség büntetőeljárással. Bizony, itt minden rendben van, ugye?

Totálisan felháborító, hogy a fideszes és KDNP-s képviselők nem szavazták meg az Isztambuli Egyezményről szóló határozati javaslatot. Ez csak azt bizonyítja, amit eddig is mondtam, hogy Orbán Viktor és társai semmit nem hajlandóak tenni a nők elleni erőszak visszaszorításáért.
minden luk 2015.08.07 22:29:31
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kedves Kovacs Nocraft Jozsefne, azt tetszik tudni, hogy az Európai Unióban évente mintegy 13 millió nő válik fizikai erőszak, 3,7 millió nő pedig erőszak áldozatává, Magyarország pedig a sereghajtók között van a statisztikák alapján?
A progresszió híveinek az emléknap kapcsán világosan kell fogalmaznia: Trianon azt a korszakot zárta le, amikor a magyar elit kiváltságtudata és kivagyisága, hatalmi nagyravágyása elnyomta a hazában élő nemzeti kisebbségeket, később akadályozta az asszimilációt és az…..
minden luk 2015.06.09 13:06:23
@DFK: Erről szól, rólad szól a cikk, aki megmondod a saját nevedben, hogy ki a magyar és ki nem az. Ez az a kirekesztés, aminek egyszer veéget kéne már vetni!
Most sem marad el néhány izgalmas jelenet felelevenítése az elmúlt részekből. A főcím után Abigail Ashe ébredezik börtönében. A reggeli darabka kenyérről hatszázhúsz lisztkukac szintén úgy gondolta, hogy neki szánták. De aki éhes, az nem válogat! (Legfeljebb a tárkonyos…..
minden luk 2015.06.03 00:41:11
@Pácsó Ármándó: Hát nekem az első évad hogyvoltjai jobban tetszettek, amkor belementél a részletekbe, ez így olyan, mintha gyorsan túl akarnál lenni rajta és a sorozat rajongóit se becsülöd meg ezzel a távirati stílussal!

Gabba, nincs neked víziszonyod? :)
  Ha lombos fák alatt, virágillatban szeretnék üldögélni, gyönyörködni akarok a víz játékában, vagy szívesen olvasgatnék kint, a szabad ég alatt, akkor válogathatok a jobbnál jobb helyek közül. A utóbbi időben a következő a parkok, kertek, közterek váltak a kedvenceimmé. Budáról Pest felé haladok…..
Braavos Arya takarítóból hullamosónak lépett elő a Fekete és Fehér házban, ez lehet egyfajta promóció, franc se tudja, mindenesetre rém lelkiismeretes és nagyon figyelmes, körmöt vág, hajat most, a hulla nagyon pöpec lett, tán életében sem volt ilyen jóképű. A hullát…..
minden luk 2015.05.22 21:29:21
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Bizony, ezek a jelenetek az I-III. évadból valóak, amit te állítólag megnéztél. De ezek szerint mégsem. Tehát lófaszt se láttál belőlük, viszont idejöttél "buzizni" egyet, csak azért, mert ahogy most bevallottad, bajod van a sorozattal, hogy "hájpolják a ridikült"

Erre szokták azt mondani: nem kötelező nézni, távirányító és átkapcsolsz!

De vigyázz, sok filmben NÉGEREK is vannak, ami felér egy történelemhamisítással, hiszen a Toroczkai Tóth Láci kezéből is kiesett a popcorn, amikor NÉGERT látott a Hamupipőkében! Én a helyedben nem erőltetném a filmeket, sorozatokat, mindenhol csak ez a veszély leselkedik rád, egyszer egy "ridikül", aztán meg "néger", menjél inkább rovásírástáborba vagy reptessél turult :))
minden luk 2015.05.22 21:46:49
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Te tényleg nagyon szórakoztató kismajom vagy, idejössz eldicsekedni a fogyatékosságoddal és csodálkozol, hogy beleszaladsz a pofonba :D

Mesélj még mester, "ridikül", "kardozós, sárkányos" - a homofóbok mentálisan tényleg megrekednek 12 éves szinten? :D
minden luk 2015.05.23 13:50:39
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Természetesen megint hazudsz, sehol nem jobbikosoztalak le, viszont köszi, hogy felfedted pártreferenciád, mondjuk nem nagy meglepetés :)

Amúgy jól érzékelted, nem szoktam kommentelni, csak olvasni, minden hogyvoltot elolvasok, kommentekkel együtt, amelyek mind magas színvonalúak, csak a te "buzizó" hozzászólásod okozott némi disszonanciát köztük, bocsánat, hogy szóvá mertem tenni.

Így utólag szeretnék tőled engedélyt kérni a szabad vélemény nyilvánításra, megengeded?
Újra itt! Folytatódik a Starz Tv Channel – Black Sails kalózos sorozata a második évaddal. A hogyvolt a feliratos verzióból készül, a Paramount Channelen vetített szinkronoshoz képest lehetnek eltérések. A Jószerencse kereskedelmi vitorlás rémülten várakozó legénységével…..
minden luk 2015.05.23 12:59:40
@Hadrian77: Erről tudsz linket dobni?
minden luk 2015.05.23 13:04:16
@Pácsó Ármándó: Nagyon bejön ez a háromszög, kicsit olyan, mint a Trónok harca első évadából a Ned Stark, Kisujj, Varys trió, nem lehetett tudni ki van, kivel. Amúgy ez a hármas felállás nekem hiányzik is a GOT-ból, sok mindent ki lehetne hozni belőle.

A hajó nagyon ütős, el tudnék rajta képzelni egy egész epizódot!
Előre szólok, hogy a) nem ez volt az évad legakciódúsabb epizódja, és b) nem ez lesz a legjobb vagy leghosszabb hogyvolt. Van ez így. Meereen Szürke Féreg nem halt meg! Csak nagyon szarul van, viszont Missandei ott ül mellette és simogatja a kezit, meg nagyon szomorú arcot vág a…..