Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a pstás

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtam már róla, hogy figyelgetem a spam-eket is, ki mit akar eladni. Amióta szabad céges címre emailt küldeni, azóta ez a tevékenység ráadásul olyan, hogy legálisan ajánlható is - ha van értelme. Értelmet pedig sokszor a kreatív megoldás adhat, és amit most kaptam, az nagyon ez a…..
a pstás 2012.08.14 06:10:33
Szombaton este a jamaicai 4x100-as férfi váltó óriási világcsúcsot futva lett olimpiai aranyérmes Londonban. Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere ezzel már hatszoros olimpiai bajnok, napjaink egyik legnagyobb aktív sportolója. Néhány órával korábban jelent meg Gerlóczy Márton…..
  Az elmúlt két-három napban eléggé sok hír röppent fel a rendőrség átszervezésével kapcsolatban, és most, hogy már kicsit tisztul a kép (ha ugyan tényleg tisztul), ideje kicsit megvizsgálni a dolgokat. Az már biztos, hogy a Belügyminisztérium döntése szerint jogutód…..
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
a pstás 2012.08.12 13:29:33
@Thresher: Nem kell ahhoz szekus, csak valaki aki nem szarja össez magát midnen csirától, aki hadonászik.
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
a pstás 2012.07.25 10:52:07
@Dövan: Nem lehet, hogy tudja, de nem akarja? Vagy te sepersz utcát ingyen, ha képes vagy rá? Kisokos. Vagy tíz éves?
Laci tumblren lőtte ezt az egészen bizarr történetet. Hogyan büntethet a VII. kerületi parkolótársaság Újpest külterületén? Kollégám egy eldugott kis újpesti utcában lakik, és reggelre rajta volt a kocsiján egy büntetéses mikuláscsomagot, miszerint nem megfelelő irányban…..
a pstás 2012.06.06 12:38:54
@Dr. Kix: Nem a Kárpát-medencében laktak. Meg románok sem voltak akkoriban, nem tudták, hogy a rómaiak leszármazottai.:))