Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birkocs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appdroid Angry Birds: Space 2012.03.22 16:40:00
Nehéz helyzetben vagyok a Mérges Madarak új epizódjával: egyrészről a gravitációs játszadozás, az új játékelemek és a régi madarak átdizányolása hozott annyi újdonságot, hogy ne írjam le egy legyintéssel a játékot, ráncolva az orrom, hogy rókabőr. Másrészről meg most…..
Appdroid Whale Trail Frenzy 2012.07.22 08:00:00
A hét cukiságkontentje bizony a fenti videóban látható játék, ahol egy édi-bédi kisbálnával kell menekülni a felhők között repülve a gonosz polip, Baron von Barry elől. Mindezt gyomorforgatóan aranyos, rajzfilmes, szépen megrajzolt hátterek és karakterek társaságában,…..
Különösen perverz szórakozást eszelt ki a MÁV, amikor a nyár közepén az értelmetlenség határát súroló 3 kocsis vonattal indult Fehérvárról a déli partra a fiatalság halálra préselésése. Péter videóra rögzítette az eseményt: Én már nem hiszek a szavak erejében,…..
Szervusztok!Nem fogok többet 'mea culpa'-zni, mert a helyzet a maga módján védhetetlen. Továbbra is hegyekben állnak a gépemen a szerkesztésre váró videók, de jelen helyzetemben nem tudok hiteles dátumot mondani arra, mikor tudom újra folyamatosan vezetni a blogot.Kérme, hogy akinek…..
A kép forrása: CarsAndGirls A tököli reptér betonja ezen a hétvégén is új gumiréteget kap a gymkhanások és drifterek jóvoltából. Szombaton (2012 július 21.) délután ötkor kezdődik a show, éjfélig tartó versenyre számítsatok! Ha a meteorológusoknak hihetünk, akkor…..
A magyar autósok idegeit egyik legjobban borzoló probléma, amiről Zsu is írt nekünk. Néhány éve az egyik kereskedelmi rádióban külön akció is indult az indokolatlan és értelmezhetetlen táblák összeírására. Persze a mai napig sok helyen találni erre szép példákat, főleg…..
Magyar fejlesztés révén valósult meg a világ első internetbankból indított Facebook utalásaAz IND Group biztosította a mobil és internetbanki technológiát egy új Lengyel direkt-bank, az Alior Sync számára, amely indulását hivatalosan ma jelentették be.Az egyedülálló, „3.0…..
Ennek a hosszabb postnak a célja egy működő és teljesen legális üzleti stratégia bemutatása egy középosztálybeli család számára, amivel a szocialista Magyarországon kapitalista módon élhet a család. Magyarországon az állam kb. 50%-os elvonást vet ki a "szuperbruttó"…..
Eltűnhet Magyarországról a bankkártyás fizetési módA közeljövőben a pénzügyi tranzakcióink is mobilizálódnak, így a bankkártyás fizetési mód idővel eltűnhet a piacról. Az NFC technológia küszöbön álló térhódításával a mobiltelefonba „költözhet" a…..
John Cleese saját bevallása szerint mindig úgy gondolta, a másik Python ”srác”, Michael Palin tehetségesebb volt nála, mégsem tudott nyomás alatt olyan eredeti és kreatív skicceket írni, mint Cleese. Minek volt ez betudható és hogyan kapcsolódik mindez a tőzsdéhez? Cleese,…..