Regisztráció Blogot indítok
Adatok
van der fan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ma esti holland-portugál mérkőzés felér egy Eb-döntővel is - legalábbis a holland és a portugál szurkolók számára, meg persze a dán szimpatizánsok is kénytelenek fél szemüket rajta tartani az összecsapáson. Több helyen leírták már, hogy mikor melyik csapat jut tovább,…..
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
Vártam, egyre vártam, hátha valamelyik szerkesztőtárs leveszi a vállamról a terhet és nekiveselkedik ennek a cikknek, de ahogy látom, nekem jut ez a kifejezetten hálátlan feladat, úgyhogy ezennel megtöröm a két napja tartó gyászszünetet. Nem leszek túl hosszú, nem megyek bele a…..
Parádés bemutatkozás, erre még a nagy 92-es csapat sem volt képes. Első meccset még soha nem nyertünk Eb-n, Krohn-Delhi élete meccsét játszotta, a védelmünk kőkemény, Andsersen meglepően magabiztos volt. És még van lehetőség a csapatban, Eriksennek javulnia kell, Bendtner is…..
Bert van Marwijk szövetségi kapitány döntése értelmében alaphelyzetben (azaz nem tizenegyespárbajban) nem Arjen Robben lesz az Oranje büntetőfelelőse. Ez a hír azért sem meglepő, mert Robben már számos fontos szituációban hibázott a tizenegyeseknél, 2007-ben a Chelsea…..
Kiderült, hogy Joris Mathijsen valószínűleg kihagyja a hollandok első meccsét Dánia ellen, valamint az is, hogy van Persie lesz az Oranje első számú centere, Huntelaar pedig csupán a cserepadon kap helyet. A gyors helyzetjelentést követően pedig szeretnénk férfiolvasóinknak…..
Angol kritikusok szerint Az Oranje Euro 2012-re készített klipje minden idők legpocsékabb adása, ami lement a holland televízióban.A játékosok a Kacsatánc dallamára a következőt éneklik: "Te is a hollandoknak drukkolsz? Ha igen, vedd a kezedbe ezt a madarat, kis szerencsével…..
van der fan 2012.06.07 07:22:44
@Orulez: Jó arcok ezek a C1000-esek. Én is akartam madárkát szerezni, de látva, hogy nincs angol verziója a sitejuknak, lemondtam róla. :D Írok egy mailt én is nekik. :D

@sedre: Nekem is úgy rémlik, hogy volt már kint korábban.