Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsetongaleria

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság is számtalan olyan tudományos tévhit kering közszájon, melyeket készpénzként fogad el olykor még a tudományra nyitott közönség is. Ezek közül szemezgetünk, a csodálatos ifls oldal remek listáját lenyúlva használva útmutatóként. 1. Csupán agyunk 10%-át használjuk…..
Zsetongaleria 2014.07.15 16:18:44
@wmiki: "Mivel a tudomány folyamatos hazugságok sorozata..."
Mondja ezt egy olyasvalaki, akinek Stephen Hawking a profilképe.....
Tisztelt Terror blog!   Választ szeretnék kapni az engem és kollégáimat érintő kérdésre, ami az utóbbi időszakban kezdett érinteni minket. A cégnél, ahol dolgozunk megtiltották, hogy mobiltelefont használjunk. Ez egyik napról a másikra történt, nem indokolták meg, miért.…..
Zsetongaleria 2014.07.10 12:11:22
@Andrassy Gabor: "...ugyan ne fájjon már, ha az illető elintéz egy-két fél perces telefont nap közben."
Ismerve a melósok mentalitását -- és itt most ne kezdjünk álszenteskedni! Ilyenek vagyunk. -- ez úgy nézne ki, hogy az összes melós gyakorlatilag folyamatosan telefonálgatna, böngészné az fb-ot...

Más. Gazdasági szempontból. Van fogalmad arról, hogy egy óvatlan pillanatban -- mert éppen másra figyelt -- mekkora kárt tud okozni egy ember?! Elég egyetlen darab hibás termék, amely valahogy kijut a megrendelőhöz és máris milliós összegek forognak kockán! Autóipari cégnél (az emberségesebb fajtából) dolgozom, tudom mit jelent egy hibás alkatrész.... és akkor a balesetveszélyről ne is beszéljünk.

Engedd meg embereidnek hogy munkaidőben használhassák a telefont, belebuksz!
Zsetongaleria 2014.07.10 12:29:18
@polyvinyl:
figyusz te kis mindenttudó okostojás...
Ahogy mondod, leszarja! Egészen addig, amíg valamelyikőjüket rajta nem kapják telefonálgatáson és ki nem rúgják.
De nyugodtan osszad csak itt az észt. Olyasvalakiként aki a büdös életben még nem melózott kényszerből multi cégnél hétköznapi alkalmazottként. Neked fogalmad sincs mi folyik egy ilyen munkahelyen!
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Zsetongaleria 2014.06.02 20:25:02
@kaqxar: Híradás a (kerskedelmi) TV-n??!! ...és még pártatlan is? (Illogikus. Olyan híreket adnak amiért jobban fizetnek.)
  Igen, az Istenadta Népről beszélek. Időnként reménykedve megírogatom itt, hogy a nép nem hülye, csak valakinek végre értelmesen kéne tudni beszélni hozzá. Hogy hosszabb távú -- érthető nyelven és hihetően elmondott -- értelmes célokért hajlandó rövid távon akár…..
497 Január 8.  Csütörtök Ma kezdtem élesben a konyhában, megkaptam a konyhai felszerelést, ruhát és rögtön felmosással kezdtük. A körletbeli nagyhangú ellenszenves társaim megszeppenten, ügyetlenül mozognak a hatalmas sütőlapok, főző üstök közt.…..
Szívszorító és egyben sújtó belegondolni, hogy még 2009-ben is az iWiW jelentette az elsődleges közösségi hálót itthon - a facebook pedig afféle külföldön dolgozó- erasmusos fiatalok gyűjtőhelye volt, de ott is csak mutatóba láthattunk magyar állampolgárt. És ez alig 4 éve…..
Zsetongaleria 2013.01.07 13:00:09
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
Zsetongaleria 2013.01.01 18:45:57
@1958: "...nekem pontos nyilvántartásom van ki , mikor,milyen hülyeséget csinált,illetve mondott a mostani rezsimből...."
Mivan neked?!
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..
Zsetongaleria 2012.12.25 09:46:35
@tildy:): ..de ha választás elé kerültök, azt választjátok, akinek jobb az egzisztenciája.... Ha elsőre nem is ,másodikra tuti.
Tanácstalan hangvételű emailben fordult hozzánk egy érintett, aki polgári védelmi kötelezettségre vonatkozó határozatot kapott. A dokumentumon a VI. kerületi polgármester aláírása szerepelt. Mivel nagyon valószínű, hogy nem ő egyedül kapott mostanában ilyen levelet, a további ijedelmek elkerülése…..
Zsetongaleria 2012.12.07 17:56:43
@Muad\\\'Dib: ,
Szervusz!
Légyszíves meséld el nekünk, hogy az elmúlt 10-15 évben milyen önkéntes munkát végeztél a nemzet, az embertársaid érdekében. (és ezt most ne vedd kötözködésnek! Engem tényleg érdekel.)
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
Zsetongaleria 2012.10.04 18:23:37
@Jolka40: Hát én kételkedem a nyugdíjasaink általad említett bölcsességén, élettapasztalatán. Közeli és távolabbi ismeretségem alapján arra szavaznak aki nagyobbat ígér nekik. Tökmindegy hogy mennyire reális az az ígéret! Hőn szeretett és tisztelt (khm..) pártjaink sem véletlenül játszák ki rendszeresen ezt a lehetőséget! Ja és ne felejtsük el, a nyugdíjasok soha semmire sem érnek rá....
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
Zsetongaleria 2012.09.16 16:24:25
@Spamet nem küldünk rá:
Látom, neked sem esik nehezedre a modortalanság. Leírtam a véleményemet, kulturáltan. Te meg itt "b@zmegelsz" ..... Ha esetleg összefutnánk valahol, ne ülj mellém. :)
Ugyanúgy fizetett mint én (ez tuti?), és? Attól még szólhat, kérhet! Miért egyszerűbb egyeseknek hőbörögni, meg hisztizni mint kérni?! Mert az idősebb korosztályhoz tartozik? Lesz@rom, -- már elnézést --.
Zsetongaleria 2012.09.16 16:45:49
@Spamet nem küldünk rá:
Jól van folytassuk:) Te sem arra reagáltál ami lényeg lenne (a KÉRÉS), de ezt most hagyjuk.
Amíg senkit sem zavarok azzal, hogy egynél több helyet foglalok el mert így ..... kényelmesebb, addig miért is okoz ez bárkinek is problémát?! Ha pedig ez valakinek gondot okoz, mert szeretne leülni, miért nem szól, kér?? Miért olyan nehéz kimondani: "Helló! Leülhetek?". Ennyi lenne az egész!
Zsetongaleria 2012.09.16 17:31:30
@tede:
"Én ha ilyen helyzetbe kerültem, mindig nagyon hangosan odaszóltam, köszöntem jó hangosan és hozzátettem, hogy azért köszönök előre, mert idősebb vagyok, volt aki értette, volt aki nem.
Utána nem alázkodok meg,hanem kijelentem, hogy oda fogok leülni, a csomagnak meg van helye, ami nem az ülés."

Ó igen. Így is lehet. .... és az ilyen esetek után meg nem értjük, miért sajnáljak le nagy ívben a fiatalok hogy te vagy az idősebb.

---

"Amikor a büdös kölkek még köszönni sem tanulnak meg otthon, akkor mit csodálkoznuk?"
Na, ez a másik duma amit piszokul szeretek... Azokat a büdös kölköket pontosan azoknak -- annak a korosztálynak -- kellett volna megtanítaniuk pl. köszönni, akik most a legjobban fel vannak a viselkedésük miatt háborodva! Csak ez valahogy nem sikerült...
A találmányok olykor megölik feltalálójukat. Marie Curie története jól ismert, a sugárzó anyagokkal kísérletező tudósnő rákban halt meg. A Huffington Post összegyűjtötte a történelem 10 legérdekesebb olyan találmányát, amely megölte feltalálóját. Íme, ebből…..
Zsetongaleria 2012.06.06 11:55:57
@Measurer: Szeva! Tudtommal Szemmelweisz urat - egyszerűen fogalmazva - Bécsben a korház előtt(?) agyonverték! A vérmérgezéses story csak "szépízés".