Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schaller Ernő

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Margeret Thatcher hitt a szabadságban, határozottan elutasította a kommunizmust és politikai céljait saját értékeihez valamint a valósághoz igazította, nem pedig izmusok merev szabályaihoz. Ezért volt igazi konzervatív, ezért tiszteljük. Egy olyan országban, mely még nem…..
Az Egyesült Államok szenátorát és a demokraták korábbi elnökaspiránsát, John Kerry-t jelölte Barack Obama Hillary Clinton külügyminiszter utódává. A kinevezés a Szentáus jóváhagyásához van kötve, de ez az erőviszonyok és Kerry személyének ismeretében pusztán…..
kerdem Ryan 2016 2012.11.13 07:59:00
Paul Ryan 2012-ben nem váltott munkahelyet Washingtonon belül, de Mitt Romney múlt heti veresége után elindult a következő verseny a Fehér Házért. Ryan végül is csak nyert az idei elnökválasztáson, bár alelnök nem lesz (mint tudjuk, Joe Biden nem készül lemondani), a Wisconsini…..
kerdem 2012.06.18 07:50:00
Népszavazás a Falkland Szigetek sorsáról, követendő példa. Heves diplomáciai csatározások után, a Falkland Szigetek lakóssága maga döntheti el, hogy a jövőben Nagy Britanniához vagy Argentínához szeretnének-e tartozni. A végeredmény borítékolható. Érdekes látni, hogy a…..
kerdem Állandó a megújulásban 2012.06.06 10:30:00
Az uralkodó minden kormányválság, háború és pénzügyi katasztrófa ellenére a helyén marad, és az állandóságot képviseli. Unokáink a 21. század elejét olyan korszakként ismerhetik majd meg a történelemkönyvekből, amelyet beárnyékolt egy gazdasági világválság. Olyan…..