Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jegesember

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki székesfehérvári vereséggel az utolsó helyre csúszott Miskolci Jegesmedvék bravúros győzelmet arattak a negyedik helyen álló Újpest ellen. A másik vasárnapi meccsen a Dunaújváros, ahogy vártuk, bezsebelte a 3 pontot az FTC-Érsekújvár ellen, és ezzel eldőlt, hogy az…..
Mármint az alapszakaszt. Pontosabban még nem egészen, de a maradék két meccsén elég 3 pontot szereznie az FTC-Érsekújvár és a Miskolc ellen, hogy meglegyen az 1. hely.Mivel ezt a két csapatot az eddigi összesen tíz bajnokin tízszer verték, ez nem tűnik megoldhatatlan feladatnak.…..
Az alapszakasz végeredményét döntheti el a ma esti újpesti meccs: a Megyeri úton a 62 ponttal már biztos negyedik UTE a jelenleg 72 ponttal harmadik, az első helyre is esélyes Dunaújvárost fogadja.A kupagyőztes Acélbikák idén eddig egyszer nyertek, egyszer kikaptak 3-2-re Újpesten…..
A hét végén ismét kikapott Miskolcon és ezzel már sereghajtó a tavalyi bajnok Alba Volán, amely osztrák bajnokságbeli kötelezettségei miatt a második csapatát indította az OB I-ben. A Miskolc többek között Béres Roland mesterhármasával nyert 6-0-ra, így 32 meccsen szerzett 16…..
Hiába erősítette meg magát az osztrák bajnokságban játszó egyik sorával az Alba Volán, a csapat mindkét hétvégi meccsét elveszítette; az Újpest büntetőkkel 5-4-re, a Dunaújváros fölényesen, 5-1-re nyert ellenük. A hétvége hozott még egy-egy ferencvárosi és miskolci…..
Jégkorong Két nap, négy meccs 2008.01.25 15:43:00
Pénteken és vasárnap két-két meccsel folytatódik az OB I-es bajnokság. Az Alba Volánaz osztrák bajnokság szünete miatt némileg megerősített csapattal lép jégre pénteken héttől az Újpest, vasárnap hattól a Dunaújváros ellen, mindkétszer Székesfehérváron.A hétvége…..
Az Acélbikák 3-0-ra nyerték az Alba Volán elleni megyei rangadót kedden, így pontszámban utolérték a tabellán a második helyezett SC Csíkszeredát; ráadásul az újvárosiak három meccsel kevesebbet játszottak, mint a csíkiak. A meccsen a Dab.Extra.hu kapusa gólpasszt adott.A…..
Nehéz dolga lesz a hét végén a bajnokságban 3. helyen álló, de az előtte lévőknél öt, illetve nyolc meccsel kevesebbet játszott Dunaújvárosnak. Az Acélbikák elleni fehérvári meccsre ugyanis jelentősen megerősödhet a most hatodik helyezett Alba Volán.Kihasználva, hogy az…..
Kétszeres magyar bajnokkal erősített az Újpest: a klub honlapja közölte, hogy leigazolták a 34 éves Michal Stastnyt. A jégkorongozó az elmúlt két évben és az idei szezonban is az Alba Volánban játszott. A fehérváriakkal Interligát és Magyar Kupát is nyert. Idén az osztrák…..
Az év végi kupaelődöntő után a bajnokságban is legyőzte az HC Csíkszereda városi riválisát, az SC-t. A hatvan perc alatt két gól esett, a 12. percben Péter Róbert (assziszt: Sándor Szilárd) szerzett vezetést az SC-nek, ezt a 33.-ban Molnár Zsolt (Pipa) egyenlítette ki. A…..
Noha csíkszeredai sorozata harmadik meccsén is kikapott a Miskolci Jegesmedvék csapata a HC-tól, a sereghajtó az első két meccsnél is szorosabb eredményt ért el. A 4-2-es és 6-3-as vereség után utoljára 4-3-ra kaptak ki a borsodiak, igaz, a negyven perc után már 4-1-re vezető…..
A hétvégi bajnokikon tisztes vereségeket szenvedett a HC Csíkszeredától idegenben a Miskolc, míg az Újpest hazai jégen, az utolsó harmadban negyven másodperc alatt ütött két góllal nyert, visszavágva ezzel a Dunaújvárosnak a kupaelődöntős vereségért.A Megyeri úti meccs…..
Jégkorong Elfogyott a Ferencváros 2008.01.05 08:38:00
A székelyföldi kupadöntővel megspékelt szünet után ma folytatódik az OB I-es bajnokság. Az átigazolási szezon január 15-ig tart, eddig az UTE erősített legjobban: két korábban korosztályos válogatott szlovák játékos érkezett Újpestre, egyikük szlovák bajnok is volt. A…..
A székely válogatott nyerte az évzáró, fesztiválhangulatú és ennek jegyében 23 gólt hozó gyergyószentmiklósi mérkőzést a magyar ligaválogatott ellen. Konkrétan: Székelyföld 13-10-re (4-2, 5-4, 4-4) verte a csíkszeredai kupadöntő miatt Erdélyben vendégeskedő dunaújvárosi…..
Jégkorong Játszanak a fiatalok 2007.12.30 08:06:00
A blog indítása óta készülünk figyelni arra, kikből lesznek a 2010-es években remélhetőleg már A-csoportos magyar válogatott játékosai. A naptári év végéhez közeledve úgy gondoltuk, érdemes pillanatfelvételt készíteni – ezután terveink szerint rendszeresen szemmel…..
Büntetőkkel 4-3-re nyerte a Csíkszeredában rendezett Magyar Kupa-döntőt a Dunaújvárosi Acélbikák csapata. A Dab.Extra.hu az első harmad végén 3-1-re vezetett, ám a további két harmadban már csak a HC Csíkszereda ütött egy-egy gólt. Így hatvan percnyi játék után 3-3-ra állt…..
Holnap ismét megmérkőzik a magyar ligaválogatott Székelyföld legjobbjaival Gyergyószentmiklóson, közölte a jégkorongszövetség. Vargyas László, a mérkőzés főszervezője elmondta, a székely válogatott játékosait a csíki és gyergyói csapatok adják, míg a magyar…..
A Magyar Kupa székelyföldi négyes döntőjének mindkét meccse 2-1-es eredményt hozott pénteken, és mindkét meccsen az a csapat vesztett, amely az első gólt szerezte. A Dab.Extra.hu az UTE-t, a HC Csíkszereda az SC-t verte ilyen arányban. Így szombaton a harmadik helyért az UTE és az…..
Pénteken és szombaton Székelyföldön, Csíkszeredában rendezik meg a Magyar Kupa négyes döntőjét. Ma a két elődöntőt, szombaton a helyosztókat játsszák.Az már biztos, hogy nem a bajnoki tabella élén álló két csíki csapat küzd a nagydöntőben, mivel az elődöntőkben ma…..
Még pénteken az jutott eszünkbe, hogy a helyszínen szeretnénk megtekinteni az Újpest–Ferencváros rangadót. Az ötletet tett követte, sőt kisebbfajta riport is készült. Íme.Szovjet jégkorongon nőtt fel, meséli D. Gr., a legendás CSZKA és a válogatott játékán, tévéből,…..
Jégkorong Székelyek egymás közt 2007.12.22 22:08:00
A pénteki esti teljes fordulóban két mérkőzés sem dőlt el a rendes játékidőben, a három pontot csak az Újpest szerezte meg a szlovákjait nélkülöző FTC könnyed, 4-1-es legyőzésével. A csíkszeredai rangadót büntetőkkel nyerte az SC a HC ellen, Miskolcon a Jegesmedvéknek a…..
A történelmi sikert hozó Pannon Kupa után, még az év végi ünnepek előtt teljes, hárommeccses fordulót kapunk ajándékba a magyar élvonaltól (csak a dunaújvárosiaknak kezdődött meg a téli szünet, ők legközelebb január 6-án játszanak bajnokit).Ma este fél hattól…..
A Pannon Kupa zárófordulójában a legjobbjait, Ocskayt és Palkovicsot nélkülöző magyar csapat nem bírt Japánnal, így – mivel az ukránok 2-0-ra verték a lengyeleket – mégsem sikerült megszerezni az első helyet. Igaz, egyetlen másodpercen múlt: a tornagyőzelemhez elég…..
Jégkorong Csodaszombatot tartottak 2007.12.15 21:57:00
A Pannon Kupa tovább dübörög: a pénteki, ukránok elleni 2-1-es győzelem után Ocskayék a lengyeleket is megverték a miskolci négyes tornán. A magyar válogatott ismét egy góllal, 4-3-ra nyert, úgy, hogy tíz perccel a vége előtt még a lengyelek vezettek 3-1-re. Ráadásul az U20-as…..
Jégkorong Lenullázták a Fradit 2007.12.06 09:26:00
Szerda este második pesterzsébeti meccsét is megnyerte, még az előzőnél is könnyebben az SC Csíkszereda. A csíkiek ezúttal 5-0-ra győztek úgy, hogy már a 2. percben vezettek, és a 34.-re ki is alakították a végeredményt Hozó Levente (2), Sándor Szilárd, Péter Róbert és…..