Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kacor_király

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csúnya pörgő-forgó rugásra sikerült és betalált Szávay „öszödi beszéde”. Bizony ezt a szart nem lehet már visszalapátolni a lóba. Az MKP-s vénemberek meg elmehetnek a búsba, Lúzernagyi egyelőre marad, hello, megérkezett a szlovmagyar Jobbik! Hatalmas visszhangot váltott…..
Tizenhat és tizenhetedik vendégeim Marek Rykiel (25) és Janek Rygiel (21) Varsóból, Lengyelországból érkeztek. Ők az első pár vendégeim. Marek egy televíziónál dolgozik grafikusként, Janek építészhallgató a varsói egyetemen. Mindketten vegetáriánusok, mint én. A…..
ProgBlog Kedves Angéla! 2012.06.04 22:38:00
„Uram Király: egy egyszerű magyar áll előtted!”Bácskai Lauró István: Gyula vitéz télen-nyáron - 1970  Tisztelt Kancellár Asszony, Kedves Angéla!  Egy egyszerű magyar szól Önhöz e levél által – ám kétmillió másik nevében! Mi, a…..
Kacor_király 2012.06.05 21:24:37
@Spániel:
"Emberek pár éve ennek a tizede miatt is kimentek törni zúzni, tüntetni, most mindezt hogy veszik be mégis? Az a fontos, hogy ki mondja?"

Úgy, hogy pénzük az nem sok maradt, de mégsincs akkora elégedetlenség, mert érzik, hogy minden nehézség ellenére, valahonnan (nagyon-nagyon mélyről) valahova (az építkezés felé) tart az ország a miniszterelnök vezetésével.