Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vlagyimir Iljics Flemming

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Vlagyimir Iljics Flemming 2012.08.18 21:20:44
Honfiak és honleányok! Az időgép is magyar találmány! Csak fóbiáinktól vezérelve nem mertünk külföldi tőkét bevonni a fejlesztésbe, ezért csak a múltba repítő része működik...

Hogy a meccsre járást a csendes többséggel megutáltató csótánycsürhe is megértse, elmagyarázom: általánosságban a Magyarországon még mindig dívó huliganizmus a '90-es évek közepére Angliából kiszorított drukker "kultúra" maradványa. Egy káros romantika, kihaló félben van, de nálunk sajnos erős e téren a hagyománytisztelet.
A másik meg az általános ósdi trianonosdi. Ember, ha te nem vállalsz felelősséget a Csatáry-félék tetteiért, mert az a múltban volt, amikor te még nem is éltél, akkor miért rontasz neki a körülöttünk élő nemzetek veled egykorú tagjainak verbálisan, hibássá téve őket Trianonért? Ők meg még akkor nem éltek. Érthető?

Nem néztem a meccset, de sejtettem, hogy ez lesz. Underground csatornákon már hírlett, hogy a Jobbik-közeli csürhe nyilvánosan böfögni és fingani készül - attól barátaim, hogy ti tesztek rá, ez bizony hozzájárul az összmagyarság nemzetközi megítéléséhez. Sajnos.
Aki meg a gyűlölet örökkévalóságáról zeng ódákat itt a hozzászólók között, az minek megy ki egy BARÁTSÁGOS mérkőzésre? Vegyen plüss állatokat és tépkedje szét őket otthon. Majd megbékül.

Csak a margón jegyzem meg, hogy igen, a szlovákokkal tök jól meg lehet lenni. Biztos, hogy ott is vannak gyepes agyúak, de a többség, ha egyáltalán érez ellenszenvet a magyarok iránt, akkor is intelligens módon hallgat róla, és van benne egy reményteljes hozzáállás, hogy majd a magyar, akivel beszél, kapcsolatban van, rácáfol az előítéletekre.