Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fizimiska

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fizimiska árfolyamot rögzített volna, amikor váratlanul kiderült a bankban, hogy lakására a Magyar Telekom végrehajtási joga került, még 2007 októberében. Történt ez annak ellenére, hogy akkor már több mint fél éve az övé volt az ingatlan, a tartozás pedig az előző tulajé…..
Fizimiska 2012.06.06 11:12:16
@Don Quixote de la Ferko: Szerintem már a stílusbeli különbség sem gyalázásra utal, a politikát meg megint csak Te húztad bele a témába, én a hozzászólásomban semmilyen politikai áthallást, színezetet nem használtam és, ha érdekel én is éhbérért egy állami cégnél dolgozom, úgyhogy képzeld el tudom, hogy zajlanak az ilyen dolgok! Ezenkívül még elárulhatom, hogy a kormányon lévő párttól függetlenül igaz az állításom, ez 10 éve is így volt és 6 éve is és máig folyamatosan.
Tehát ne keverj bele politikát, és próbáld jól értelmezni a leírtakat. Én nem gyalázkodom, tényeket írtam le és természetesen itt is igaz a "tisztelet a kivételnek"
Fizimiska 2012.06.05 21:15:30
@ne most: Elsiklottál a lényeg felett. Nem az a probléma, hogy azért nem törlik a végrehajtást, mert én nem akarom befizetni a 6600 Ft-ot, hanem eleve nem akarják törölni, mert már nem fellebbezhetek ennyi idő elteltével.
Fizimiska 2012.06.06 10:48:22
@fghjk: A tulajdoni lapon a címem helyes volt. 2007. február 22-én az adás-vétel megtörtént, az adás-vételivel mentem az okmányirodába és bejelentkeztem, lakcímkártyát csináltattam. A tulajdonjogot február 27-én bejegyezte a Földhivatal és a tulajdoni lapon a megvásárolt ingatlan címe, vagyis, az akkor már állandó bejelentett lakcímem szerepelt. Ha az adóst értesítették, vagy határozatot küldtek neki a végrehajtásról, azt nem az én címemre ment, mivel az adósnak nem volt lakcíme, vagy értesítési címe ez az ingatlan. Csak a tulajdonosa volt, de nem volt ide bejelentkezve. A Földhivatalnak fel kellett volna tűnjön, hogy a végrehajtás adósa és az ingatlan tulajdonosa nem ugyanaz a személy a bejegyzés időpontjában, erről minden esetben meg kell győződniük. De utólag sem késő a határozatot módosítani,illetve törölni, ha csak a bejegyzést követően veszik észre.