Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deminem

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klassz kis videó, mindenkinek érdemes megnéznie. Garantáltan sokszor nyomjátok majd meg a pause gombot ..
Utóbbi jó egy hónapban többek között ezeket a filmeket vásároltam, de szeptemberben jön aztán a blu-ray armageddon. Ennyi kék lemezt még nem rendeltem elő, mint akkor. Pénztárcám fogja bánni, de nem sajnálom. Majd a Cápa Digibook-ról is lesz kicsomagolós videó. Elvárásaim…..
Valahogy így kell a marketingnek működni :D Terry Crews (A Feláldozhatók egyik tagja) izomstimulátorok segítségével zenél, bár egy idő után szerintem a CGI rásegít, de lényegtelen. Azonban a videó végén mi is zenélhetünk vele a billentyűzet gombjaival és rögzíteni is lehet.…..
Korábban beharangoztam, most több mint két héttel a felvételek után itt a kész videó. Nehéz szülés volt, mert a legtöbb Crossoverrel ellentétben itt tényleg ketten írtuk külön-külön a forgatókönyvet, amit aztán össze kellett turmixolni. Ami jóval lestrapálóbb, mint…..
Blogolkodom, tehát vagyok Gombfoci 2012.08.12 17:34:49
Gondolom a +20-as korosztály még talán tud is mit kezdeni azzal a kifejezéssel, hogy gombfoci. Gyerekként nagy sláger volt nálunk, vettem is egy halom csapatot még régebben, de kaptunk is ősrégi garnitúrát. Legsikeresebb csapatom talán egy 70-es évekbeli (hajakból ítélve) Vasas, de…..
Zoly és Peti társaságában a következő filmekről dumáltunk A Sötét Lovag Felemelkedés* Dobogó Kövek TimeScapes Életrevalók Trónok Harca *a podcast végén spoileresen is beszélünk róla, de aki nem látta, az majd az elbúcsúzás után kapcsolja ki A felvétel itt…..
Nem, itt most nem a Gyilok Gép-ről beszélek (kuc kuc), hanem egy zseniális Schwajda György : Lúdas Matyi feldolgozásról. Nemrég fedeztem fel újra és nem viccelek, sok részt még mindig kívülről fújok, pedig már biztosan nem hallgattam vagy 15 éve. Gyerekként vallásosan imádta…..
Nem is olyan rég sikerült egy olyan filmet megnéznem, amely több szempontból lesokkolt. Kezdve ott az egész, hogy életemben nem gondoltam volna, hogy Kirk Douglas és Arnold Schwarzenegger 1979-ben egy közös filmben szerepelt. Douglasnek is voltak persze rosszabb filmjei, de azért mégis…..
a.k.a. "A szeg". A Kampós gyilkos címnél maradtam, mert sokkal röhejesebb, tekintve, hogy semmiféle kampót nem használ ..
Ismét Zoly és Dancsó Péter társaságában dumáltunk egy jót, méghozzá a következő filmekről PrometheusA DiktátorJohn CarterInkSebhelyesarcú (1983)Jákob Rabbi kalandjaiÜvegtigris 3Ed Wood A beszélgetést mp3 formátumban itt letölthetitek (90 perc, 83 MB) Jegyzetek: Jákob…..
Köszönet a viccért "Dark Light". Sokáig tartott a megvalósítás, tudom... ..
deminem 2012.06.10 21:30:02
@freddyD: Inkább már GILf :D
Subba blogon láttam ezt a valamit, amitől után még nem tértem magamhoz. Nem tudom eldönteni, hogy maga az a tény, hogy ezt ők dal címszó alatt komolyan gondolták, vagy ez az operatőri munka (pl 00:31 körül ez mi akar lenni?) és klip dramaturgiája durvább. Az is szégyenletes, hogy…..
deminem 2012.06.05 18:59:21
@szkristof92: én is felismertem egy hölgyeményt, lehet, ugyanarról beszélünk :D volt gimimbe jár, ott már terjed, hogy mivel fizették ki őket EZÉRT : 1 gombóc fagyival :D :D