Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pitonyák néni

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A II. Orbán-kormány megalakulása óta számos, a közbeszédben „lexekként" elhíresült törvényt fogadott el. Közös jellemzőjük, hogy vagy a kormányzati erőkhöz közel álló személyeket/gazdasági szereplőket hozzák előnyös helyzetbe, vagy éppen ellenkezőleg, a nem szívesen…..
..
Pitonyák néni 2012.11.13 01:49:11
Egész egyszerűen nincs jobboldali, aki valaha az életben támogatna egy politikai formációt, melyben Gyurcsány vagy Kuncze jelen van. Ha Bajnai Gordon tényleg középre akar politizálni, és tényleg új köztársaságot akar építeni (konszenzusos demokráciával, árokbetemetéssel…..
Pitonyák néni 2012.11.12 18:33:11
@Önnek megyünk: " Kezdenek szépen visszaszivárogni a bukott ballib politikusok."
Ne is törődj vele...inkább ők, mint orbán és bandája....
Pitonyák néni 2012.11.12 18:49:38
@Schindler Pistája: "Judeokomcsi kutyakomédia, ezeknek a hatalom kell, mindegy milyen áron."

És ezt mondja egy orbánseggnyaló...

szép...
Pitonyák néni 2012.11.12 18:55:53
@roki: aha...
"Drága Nertársak, Drága Nertásnők, Drága Minden! " ...illetve még nem, pontosabban csak ti hiszitek, hogy már drága,  mert még nem tudjátok amit mindjárt megtudtok, hogy ilyen barokkos körmondatba zavarodva bökjem ki az izét. Ni. Ezt a hogyishíjákot, amire a szavakat sem…..
Pitonyák néni 2012.10.16 13:40:07
@dr. mesterseges szinezek: Ha ez először lenne egy szót se szólnék, de legalább a témáról is beszélnétek...
Pitonyák néni 2012.10.16 13:51:10
@a szív fészkei: A hülyeségedet köszönöd?
Ha lenne egy Gyurcsány és a nyugdíjasok nevű punk zenekarom, akkor az első számunk a Depeche Mode Strangelove-jának a feldolgozása lenne. A zenekar tagjaiból aztán színi társulatot hoznék létre, és akkor mélyebben belemehetnénk a témába: megrendezném azt az élet írta…..
Pitonyák néni 2012.09.16 14:38:00
@Tékás Lacika: Leginkább a blogodat kellene törölnöd, mert köszönőviszonyban sincs az igazsággal. Szerinted mennyire vall úriemberi mentalitásra, ha döglött oroszlánt rugdosol???
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
Pitonyák néni 2012.09.13 18:19:10
@Blogger Géza: Nem nehéz észrevenni a pálfordulást a hozzászólásaid stílusában. Most higgadtan, komolyan próbálsz meggyőzni bennünket a kormányod baromságairól. Aki ismer téged az emlékszik fröcskölődő, gyűlölködő, nagyképű, kioktató kommentjeidre is. Egy ember nem lehet kétféle, hacsak nem utasításokat hajt végre, méghozzá jó pénzért. Eddig se tartottalak sokra, mára már a nullával lettél egyenlő. Kb. annyit érsz, mint az egész fidesz, cigányostól és kötelestől. És még büszkék is vagytok magatokra...
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
A magyar-holland mérkőzést megtekintő Orbán Viktor a meccs után kijelentette, hogy ez a vereség is a külföldiek miatt van, és nem kérünk többet a FIFA diktátumaiból. "Ez a 4-1 is azt mutatja, hogy a külföld válságban van, ezért hazánk megnyomorítása, ellehetetlenítése a…..
3-5 millió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag ennél is nagyobb gázsit szeretne, írja a mai Bors egy jól értesült produkcióközeli informátorra hivatkozva. Az első X-Faktor nyertese…..
Bő egy hónap telt el azóta, hogy az Országgyűlés 262 igen szavazattal megválasztotta Áder Jánost Magyarország új államfőjévé. Négy hét nem hosszú idő. Ezúttal mégis érdemes vetnünk egy pillantást a köztársasági elnök teljesítményére. Az ugyanis vitathatatlan, hogy…..
Pitonyák néni 2012.06.15 16:00:43
@J.László: "Kellett megbuktatnotok Schmittet"
Schmitt saját magát buktatta meg. Alkalmatlan mindenre, nemhogy Közt. elnöknek. Jellemtelen! Az olimpiai aranyérme is kamu!
Pitonyák néni 2012.06.15 16:13:29
@J.László: Tudom, kövér se beszélt akasztásról, csak ráfogták....A vágatlan felvétel meg hamisítvány...
Mert valami történt. A harangozás ügyében nyilvánosság elé került konfliktus csak a jéghegy csúcsa lehet.Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár, az állami ünnepek fő szervezője azt kérte az egyházaktól, hogy a nemzeti összetartozás napján délután, a trianoni szerződés…..
Pitonyák néni 2012.06.05 17:34:02
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Édes fiam én 87 éves vagyok, de olyan hülyét mint te még nem láttam!
Mér kell más anyját szidni?