Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petya19

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes cikket közölt 2017. szeptember 22-én az angol www.telegraph.co.uk weboldal a Franciaország és Anglia között közlekedő Eurostar vonatokról és a rajta szolgálatot teljesítő mozdonyvezetőkről. Az eredeti cikket megpróbálom szöveghűen visszaadni és néhány helyen személyes kiegészítésekkel…..
Az Alta Velocidad Española, vagy röviden az AVE) nagysebességű vasúti szolgáltatás Spanyolországban, amelyet a Renfe Operadora, a spanyol nemzeti vasúttársaság üzemeltet. A hálózaton a vonatok legnagyobb sebessége elérheti a 310 km/h sebességet is. 2017 augusztusától a spanyol AVE nagysebességű…..
petya19 2021.05.12 16:39:19
@sncf: Akkor már értem hogy miért olyan furcsa az LGV-Est vége strasbourgnál.
Az Alstom Avelia Horizon a francia Alstom vasútijármű-gyártó cég legújabb nagysebességű villamos motorvonata, a TGV Duplex és a Alstom Avelia Liberty továbbfejlesztett változata. Az új Horizon szerelvények egyelőre még csak a tervekben szerepelnek, forgalomba állásuk 2023 után várható. Az Alstom…..
petya19 2020.05.17 15:38:23
@424-es gőzös: Olaszország esetleg.
Sajnos az elmúlt időben volt egy kis leállás. Mivel non-profit az oldal, mindenkinek az első a munkája utána a családja. Kevés idő maradt szeretett PlayBook-unk dédelgetésére. Ezért is keresnénk szerkesztőtársakat. Amennyiben PlayBook tulaj vagy és érdekelne, ne habozz, keress meg…..