Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanulatlan ügynök

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Basztad fel már ma az agyad? 2014.05.16 10:19:31
Mert ha nem, akkor majd most. Másfél perc nagyarcúskodás kimaxolva Berki: Mondjuk az is jó hülye, aki képes kiakadni az ilyeneken..
tanulatlan ügynök 2014.05.16 10:22:55
Subba Szupercuki SE! 2013.04.26 11:00:00
Fókabébi halálra baszás. Majom legyilkolás...
tanulatlan ügynök 2013.04.26 17:48:44
@Bérgyilkos Bohóc: vagy végre megkapták a kib@szott kötözködős majmok, ami jár nekik...

Nagy ügy; rendszeresen baszkodják a vidrákat. Egyszer az egyik elvétette a lépést. Eljött a bosszú ideje. Ezt láthattuk most.

előzmények: youtu.be/2_ss1NqzjxI
Subba Kézfogós prank 2012.06.11 23:56:00
..
tanulatlan ügynök 2012.06.12 00:14:44
tanulatlan ügynök 2012.06.12 00:15:17
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
tanulatlan ügynök 2012.06.05 17:35:17
@phaszfej: Wáháháhá! Kapufa (ráadásul nem is jó kapura lőttél)

Megvan! Látszólag a "pajtáskodó" hangnem vezetett félre. Nem tudom ki a pék fasza vagy -és nem mintha járna neked, de legendásan nagylelkű vagyok- így őszinte leszek veled.

Lehet kiábrándító, de nem akarlak megdugni és nem vágyom rá tőled sem. Nem vagyok kommentelő, még csak mezei sem. Tanulatlan ügynök? Nem kizárt, de az biztos: nem a náciknak dolgozom, így Radl nem játszik. Igaz annyira soha nem vagyok képben; elképzelhető, hogy azt sem vettem észre mikor beszerveztek. Ami pedig tuti; sem az ügyeletes strici, sem a kerítőd nem vagyok, így sajnos pinát továbbra is magadnak kell hajtanod (hehe- havi nettó 700-ból már csak futja bérlukra). Persze verheted a faszod még 10 napig, hátha csönget valaki, de mint írtam: ribancot nem küldök. Gondoltam ezt azért megosztom veled, mivel nem szeretném, ha egy percre is megszakítanád világuralmi törekvéseidet.

Én inkább olvasni szeretek... Az indexes cikkek/blogok ritkán hoznak szórakoztató anyagot, ezért rá vagyok fanyalodva, a sokkal szórakoztatóbb phaszfei kommentelőkre. Pontosabban nem is rájuk. Bámulatos, ahogy az egyszerű csürhe, a virtuális térben próbálja megoldani az élet vélt/valós problémáit. Mindig van okosabb, mindig jön valaki, aki jobban tudja mi a helyzet...

Tudom beteg vagyok, de perverz örömöt okoz, amikor a puruttya/napiszar stb. szinvonalú site törzsközönségéből kiszabadul valaki a mezei birkák közé. Imádom, ahogy egy-egy tömör, jól irányzott, "non-verbális kődarab" felkavarja az állóvizet. Sokan nem szeretik a trollokat. Valószínűleg én is az lennék, ha nem lennék olyan geci lusta, amilyen vagyok... Szerintem szükségszerű katalizátorok. Részei a rendszernek, pont mint a modoroskodó, okoskodó faszkalapok.

Szumma szummárum: az ilyen "ftgsfd" jellegű kommentjeid után kezdtem aggódni. Netán az egyik 'minőségi troll' megtalálta a lelki békét vagy mi a 'tosz?

Ám mostanra megnyugodtam.

Ne feledd: Engedj szabad utat a dühödnek! Ne tartsd bennt, mert megbetegszel!