Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Fazekas Tamás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A demokrácia ugye arról szól, hogy semmilyen indokolatlan akadályt nem állítunk a szabad és egyenlő választójog gyakorlása elé. Nincs értelmiségi cenzus, mert politikai kérdésekben a műveltebbek nem feltétlenül bölcsebbek, hiába dübörögnek a déerek (lásd szabadon…..
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
Dr. Fazekas Tamás 2012.06.05 14:28:15
@de Karatna: és NEKED mi a neved, antiszemita? Van bátorságod leírni? És most nem általában értem az antiszemitizmust és abba sem megyek bele, hogy amit itt némely kommentelő előad, az egy állatkertben is cinkes viselkedés, t.i. hogy egyesek virtuális értelemben idepiszkítanak, mások csámcsognak rajta és előböfögik újra.

Hanem Rád, aki a vázoltnál is rusnyább módon itt mindenféle zsidó-fajelemzést nyomatsz. Komolyan gusztustalan, csak azért írom, szívből undorodom ettől.

Ja, és elemezd ki a nevem, ha akarod. Hogy segítsek hozzátenném, magadfajtát székelyhidi nagyapám fokossal tanította volna jó modorra, csak hogy tudd.

Fazekas Tamás
Dr. Fazekas Tamás 2012.06.05 16:24:08
@de Karatna: ugass csak, te névtelen gyáva senki, ha szerinted ez a "vélemény-nyilvánítás", meg a "szabadság". Azt hiszed, hogy ez a két fogalom a felelőtlen, tét nélküli gerinctelenkedés megfelelője? És ebben az esetben kötelező lenne tapsikolnom neked és nem írhatnám le a véleményem, miközben nem korlázlak, ha már szegény anyád nem nevelt meg?

Akkor sem lesz több fingod minderről, ha ide schmitteled az egész wikipédiát és nagy betűvel rángatod elő Isten nevét.

Emlékeztetlek rá, hogy Szálasy-t is addig illette meg a vélemény-nyilvánítás szabadsága, amíg fel nem kötötték.

Szögezzük le, hogy 1. nem ismersz, 2. nem mondhatod meg, hogy hova és miért tartozom, 3. nem tudod kit és honnan ismerek, kedvelek, 4. milyen politikai nézeteim vannak stb.- többek között azért, mert még egyszer, nem tudsz te semmit és ez tökéletesen nyilvánvaló abból a pszichotikus delirálásból is, amit itt elővezettél. Ergó nem te fogsz itt engem oktatni, pláne, hogy egy bejegyzést sem tudsz értelmezni, vagyis jó eséllyel még hülye is vagy, nem csak gusztustalan.

Úgyhogy a saját érdekedben is szólok, hogy állítsd le magad, te antiszemita elmebeteg állat, eleget szennyezted már a környezetet.

Ha hiszed, ha nem, segítő szándékkal felhívnám a figyelmed arra, hogy NINCS mentség arra a szennyre, amit ide összehordtál. Csak bocsánat, esetleg, de azt nem úgy nyerheted el, ha engem kóstolgatsz.

De legyen, ha ennyire szűkölsz, kapsz egy utolsó esélyt, hogy emberi vonást mutass fel és elnézést kérj a hányingerkeltő zsidózásért - és ezt sem mondom még egyszer.