Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közös képviselet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorlatilag két éve szabotálja az önkormányzati társasházkezelő, a TH18. menedzsmentje, hogy a Csontváry. u. 30-38. számú társasház végre visszanyerje önállóságát és szakíthasson a közös képviselettel. A dr. Tóth Tibor József által vezetett cég gyakorlatilag mindent…..
közös képviselet 2013.01.02 15:35:36
@Tulajdonos.hu:
Kedves Tulajdonos!

Kovács Attila a nevem. Már korábban, a nyár elején pályáztam a közös képviseletre. Fock Gábornéval álltam kapcsolatban, de akkor a nehézségek miatt nem tudták megtartani a közös képviseleti leváltást.
Érdeklődöm, hogy mi a határideje az újabb közös képviseleti pályázatnak. Melyik számvizsgáló tagok kell keressem ez ügyben.
Várom válaszát:
Kovács Attila
e-mail: kovacsattila@aesem.hu
Mobil: 06-30-241-6570
Megállíthatatlannak tűnik az önkormányzati társasházkezelő cég eróziója. Tegnap a Havanna 45-63-as társasház lakói döntöttek úgy, hogy nem kérnek többet a dr. Tóth Tibor József által vezetett cég munkájából. Minősíthetetlen stílus, rendszeres elmaradások az…..
Nem lehetett tegnap könnyű estéje a TH18. Kft. és anyacége a Vagyongazda Zrt. menedzsmentjének, miután a Csontváry utca lakói egyöntetűen kifejezték, hogy elfogadhatatlannak tartják a közös képviselet tevékenységét.Az előzményekrőlAz IKV utódszervezete, a kerületi…..