Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-== ZS ==-

209 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hawaii.Ufó invázió.Szörnyek.Kergetőzés...
  Végtelenül lassú.Néha az unalomig aprólékos.Furcsa.Abszurd.Valószerűtlen...
  Újabb hidegháború a Földön és az űrben.Hirtelen feltűnő féreglyuk, a túloldalán Föld #2.Versenyfutás.Csavar a csavarban.Igazi kalandregény...
  A Donner-társaság története megcsavarva egy kis misztikummal.Pionírok.Vadnyugat.Hó.Wendigó.   Sztori: 4Stílus: 5  ..
  Emberi település (város) egy idegen bolygón egy idegen városban.Nyelvészeti és filozófiai szempontból biztosan érdekes.Egyébként hosszú, unalmas és értelmetlenül megcsavart sztori.   Sztori: 2Stílus: 2  ..
  Főleg az 50-es évek.Nyomor.Nyomor.Prolik.Még egy kis nyomor.Arra jó, hogy utána az ember kicsit jobban örüljön annak, amije van.   Sztori: 3Stílus: 5..
  Anglia.Gyerekek.Régen történt gyilkosság.Visszaemlékezős thriller.Kellően nyomasztó hangulat. Sztori: 5Stílus: 5..
  Különböző modern szerzők.Jobban-rosszabbul eltalált lovecrafti stílusú novellák.   Sztori: 4Stílus: 4..
  Japán.Befogadott macskának a gazdája új otthont keres.Régi barátok meglátogatása szerte az országban.Mindenki rettentő kultúrált és neurotikus.Érzelmek. Sztori: 4Stílus: 4..
  Űr- és időutazás.A közeli jövőben eljön a világvége.Gyilkosságok.Nyomozás.Alternatív idők és terek.Sűrű. Sztori: 5Stílus: 4  ..
  Amerika, kisváros.Problémás gyerekek.Közeli, veszélyes erdő.Tragédia.  Sztori: 4Stílus: 5  ..
  Laza stílusban megírt filozófiatörténelem.Plusz irodtalomtörténelem.Plusz sima történelem.Az elolvasása sok mindent helyre tesz és megmagyaráz. Sztori: 5Stílus: 5  ..
  Mindentől elrugaszkodott, alapvető magyarázatokat nélkülöző sci-fi, valahol messze.A matematika mindennek az alapja, az élet minden területét ahhoz igazítják, szinte már babonásan.(Polgár)háború különböző frakciók között.Kb. annyira értelmes és érthető mintha hangyabolyok háborúját nézné az…..
    '80-as évek.Vidéki lokális világvége.Misztikus hangulat.A végén megoldás.Nem rossz. Sztori: 4Stílus: 4  ..
    Öreg ház.Szürkés-dohos hangulat.Mágikus realizmus?Nem hagy sok nyomot. Sztori: 3Stílus: 4  ..
  Thriller novellák skandináv stílusban. Sztori: 5Stílus: 5  ..
  Furcsa körülmények között magukhoz térő elrabolt tizenévesek.Óriási komplexum.Űrhajó.Telepesek.Sorozat (nem éri meg). Sztori: 3Stílus: 3  ..
  Egy nap eljönnek az idegenek és pillanatképet készítenek a Földről.A Naprendszer nagyjából már be van járva.Szinte mindenki Transzhumán.Egy űrhajó elindul megkeresni az idegenek bázisát.   Sztori: 4Stílus: 3  ..
  Kifejlesztik a tudatmásolási technikát.Mi tesz valakit emberré de jure és de facto?Vannak-e jogai a másolt tudatnak?Regénynek álcázott hosszú jogászkodás. Sztori: 4Stílus: 4  ..
  Svédország.A falu utolsó házát az erdő széléről röhögve néző troll.Gyerekrablás.Túl sok, a sztorit lassító részlet a szereplők mindennapjairól.Néha szinte unalmas. Sztori: 5Stílus: 3..
  Csillagközi telepes űrhajó.A hajtóműbe beköltözött valami multidimenzionális szörnyeteg.Havonta fel kell áldozni egy gyereket cserébe a hajó biztonságáért.Erkölcsi és morális kérdések.Mondanivaló. Sztori: 5Stílus: 4..
  A SETI értelmes lényekre utaló rádiójelet fog.Feltűnik a Naprendszerben egy idegen űrhajó.Újra kitör a hidegháború.A legidegesítőbb Nemere-féle ifjúsági scifi stílusában megírt regény. Sztori: 3Stílus: 2..
  Apa fia szerzőpáros.A "Magas fűben" jó kis klasszikus eltévedős-misztikus horror.A "Teljes gázzal" felejtős.   Sztori ("Magas fűben"): 4/5Stílus ("Magas fűben"): 5/5..
  Többértelmű cím.Visszaemlékezés apró gyerkkori sztorikra és egy tragédiára.Rövid, sűrű. Sztori: 5/5Stílus: 4/5..
Föld (vagy nem).5 (4) telepes város.1984/Szép új világ/Stalker.Tundra.Titkok. Sztori: 5/5Stílus: 5/5..