Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suttyó a kitiltott

27 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több, mint 1 hónap telt el azóta, hogy jelentkeztem. Ígéretem szerint most szeretnék elkezdeni egy rövid sorozatot a III. Birodalom legkiválóbb katonáiról. Megpróbálom kiemelni minden fegyvernem leghíresebb, legtehetségesebb tagjait. Azért próbálok meg erőfeszítéseket tenni…..
Gyilkoshód gombot varrhat a számlájára, esetleg máshogy is hasznosíthatja, de megtudni nem fogja miért annyi, amennyi. Legalábbis addig, amíg az egyetlen ügyfélszolgálatos kollégánő felépül. A Homár is jobbulást kíván. A napokban kaptam az ÉRV ZRt-től (Észak magyarországi…..
 Kedves Barcsiak! Ebben az évben ünnepeljük a várossá válás 30. évfordulóját. A jubileumra ünnepi rendezvénysorozatot szervez az önkormányzat, és a város intézményei is különböző programokkal…..
Aki ötnél több élősködő ávéhást lát egy kupacban, feltétlenül kiabáljon feléjük egy SÜN-t. Olyan jó nézni ahogy sünöznek. Titkos tanulmányok vannak a további formációkra... http://2.bp.blogspot.com/_CDDRGluDCKU/ScVrbUSpHII/AAAAAAAABKc/fA82Nlb-6Fc/s1600-h/sun.jpgTovábbi…..
Már kilenc éve mindkét oldalon állok e támával, de ez az idei volt az amikor azt mondtam elég. Béláim, gondókoggyunk! Ha nem lehet beférni a rétinéger inváziótól a strandra gyereknapon, ha nem lehet semmit pitbull őrizete nélkül letenni, akkor mire a francra vár mindenki, hiszen…..
Suttyó a kitiltott 2009.02.02 14:04:38
Vagyis, a honfoglaló magyarok leszármazottai még köztünk élnek, hiszen retteg minden rézbőrű. Szegény romák annyi évszázadon keresztül próbálkoztak hiába lebeszélni a nyilas magyarokat és a többi európai népet mérhetetlen rasszizmusukról.Mindig is nagylelkűek voltak, ha…..
Vértyúk jobbulást kívánt a bvö betegeskedő cenzorának, aki azért heti egy napot rászán a fórum átolvasására és cenzurázására.Amúgy tizenharmadika van, Isten óvjon mindenkit a hülye babonásoktól, akik mindig visszafordulnak ha fekete macska megy át előttük, pedig csak…..
A történet ollózott, de már régebben is hallottam, nem velem fordult elő :-D --------------------------------------------------------------------------------------Régebben gyermekeimmel egy dokumentumfilmet néztünk valamelyik TV csatornán, melyben a "holokauszt túlélők"…..
Például az a vödör kfc csirkeszárny, amit kollegámbarátomalomtársam igényelt judapestről, és amiből hatot hetet én is megetettem, ma reggel is éreztette a kfc nagyságát. A cucc tiszta narkó, fűszeres csípős sós, ennikellmég típusú.  A másik ami fontos volt, hogy végre…..
 Na ez felkúrta az agyamat: Balogh Zolinak. Mindenekelőtt: nem roma, magyar ember vagyok. Mélységesen elitélem a Szigetváron történteket.... Szégyenlem, hogy ilyen emberek élnek Barcson! Hihetetlen, hogy ezek a fiatalok milyen gátlástalan gazemberek! Hogy tehet ilyet bárki is!…..
A bűnpártoló bíróság úgy látta helyesnek, hogy szabadon engedje azt a két I. kerületi rendőrbűnözőt, akik pár nappal ezelőtt egy megfigyelés alatt lévő drogdílertől fogadtak el hétszázezer forintnyi kenőpénzt. A rendőröket tetten érték, így érthető módon beismertek…..
Hogy mi igaz ebből az „ökölcsapásból“ és „rúgdosásból“? Semmi. A világon semmi. Eleve a rendőrség is elismerte, hogy 8 napon belül gyógyuló sérüléseket “szenvedett” az áldozat; a TV-szerepléséből meg egyenesen kiderült, hogy max. 1-2 pofont…..
Börtönőr K.vár  (Kornél barátom (után szabadon))B.Zolika! Kálmán bátyád is volt lakónk, és lesz is még. Én sem általánosítok, de idebent 95%-a fogvatartottaknak  roma, cigány, nevezd ahogy akarod. Valamint magyarázd az életmódotokat annak akinek akarod.  Zámoly,…..
A bárdudvarnoki egyenesben, a kis szuzukiwagánygyerek elkezdett velem szembe jönni, ha nem húzódok le van négy halott megint egy vagonban. Így megúszták egy tükörrel, sajnos nekem is k.o. a tükröm. De megint elqrhatok egy csomó időt mindenféle felesleges szervíz és biztosító…..
Szombaton beköszöntött a jégkorszak. A  somogy megyei sószóró kocsik mindig kicsit később érik el kisfalunkat, mint ahogy én, a türelmetlen elvárnám. Az, hogy Ladig adrenalinos az út, ha az ember Kaposvárra tart azt már régóta tudjuk. Roppant feltűnő, hogy…..
Úgy kezdődött ahogy 2007 véget ért. Csak az ork ivadékok "boldogújévet" üvöltöztek. Olyan furcsa kihalt a bvö honlapon a vendégkönyv. Köszönet az wikipédián szocializálódott rétinéger védőszentnek, hogy a Karácsonyi és a Pogány újévi köszöntő…..
Ma,karácsony napján, ismét kitört a gyalázat. Kis méretű agresszív rétinégerek zargatják a panelcellák lakóit, nyomják veszettül a csengőt és artikulálatlan üvöltözésben törnek ki, minek végén "boldogkarácsonyt" kiáltanak és nyújtják enyves kezüket.…..
Most, hogy az aranyjánosban is kopasz az igazgató, még nincs rend. Egy tetves cigány miatt kell az egészséges, tiszta gyerekeket is vegyszerrel mérgezni. Ilyenkor hol van az ombuccmann, jogvédőhivatal meg miegymás? Miért nem lehet kitiltani az iskolából, az oda nem valókat? Miért kell…..
  Wass Albert: Patkányok honfoglalásaTanulságos mese fiatal magyaroknakAz ember háza ott állt a dombon és uralkodott. Uralkodott a kerten, fákon, bokrokon és veteményeken. Uralkodott a szántóföldeken, réteken és legelőkön, és uralkodott az erdőn ís, amelyik a domb…..
Avagy a vidék miért nem hanukázhat? Nekünk miért csak a tatárjárást elhomályosító ork randalírozás jut? Úgy ünnepelném az orkok feletti győzelmünket és hanukáznék bamba tekintettel az orrom mögül én is. A gyerekeknek az iskolában már van hollókoszt emléknap. Pedig volt…..
bvö forum, vagy kitiltják vagy...Barcsigyerek nem értelek. Úgy csinálsz, mintha nem tudnád a helyi megélhetésiképviselőtestület átlagéletkorát. Barcs gerontológiai turista centrum lesz, egykori vöröscsillag fetisisztákkal, akik ma a templom fő látogatói lettek. Az…..
Húsz unork közül csak négy kért jelentkezési lapot, -a tegnapi statisztikáink alapján-, és ez aggaszt. Most két lehetőség van, a rosszabbik: háromszor annyi ork olvassa az agymenéseseim, mint unork... vagy egyszerűen elbagatelizáljátok a kérdést!TÖBB KOMOLYSÁGOT!Ami aggasztott,…..
Ez lenne az egyedüli megoldás kishazánkban a probléma megoldásra, és itt a világ végén is. De hogy kezdjük? Roppant egyszerűen, első lépésben mindenki változtassa meg a nevét. Arra vigyázzunk, ne legyen mindenki Béla, mert az a filmben sem jött be a falunak. Viszont ami bejött a…..
idézet a bvö vendégkönyvből... "2007.11.21 19:26freedom77KJÁRÁSI TILALOM BARCSON? Tisztelt városlakók. Az általunk választott képviselőtestület a városvezetés javaslatára holnap arra készül, hogy megszavazzon egy olyan rendeletet, amely minden vendéglátóhelynek…..
Miután oly sok nagyszerű embert adott országunknak településünk, ezt a nagyszerű ötletet is szeretném megemlíteni, ami szinte egyedül álló. Azaz, hétfőn itt nincs nyitva a boltok nagyrésze. Illetve már egyre több nyitva van, hiszen a négy és fél munkanapból nem tudják…..