Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rágógumó

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marxot átírva: ami tragédiának indult, az végül a mi esetünkben is bohózatba fúl? A Fidesz országos rablóhadjárata, amiről nem régen még komikus módon azt terjesztették, hogy valamilyen kifürkészhetetlen módon a közjót szolgálja (bullshit, Mom), egyetlen felszabadító…..
rágógumó 2014.01.25 09:49:29
Igy hörgött a Heti Válasz 2009-ben:

hetivalasz.hu/itthon/oroszorszag-es-kozep-europa-25449/?cikk_ertekel=1&ertekeles=1

:D

"Orbán Viktort, hogy a Fidesz elnöke egy november közepi budapesti konferencián egyértelművé tette: hatalomra kerülése esetén lépéseket tesz Magyarország orosz energiafüggőségének megszüntetése érdekében."

Menjetek békemenetelni! Orbán függetlenné tett benneteket. Megérdemlitek egymást! :D
Megint volt egy kis taxisfelvonulás, és újfent, mindenki minket utál. Pedig most már csak egy dologról szólt a fáma, vannak akik, ezzel a rendszerrel nem tudnak komfortosan dolgozni. A rendszerek hibái most már egyértelműek, de ettől még lehetne vele küzdeni, nem ez a gond.  A…..
Egy volt ápolónő véleménye a magyar egészségügy helyzetéről. 8 évig dolgoztam ápolónőként neurológián és belgyógyászaton, nem könnyű egyik sem..ajánlom ki kell próbálni egy éjszakát 12 órában! ; szívvel-lélekkel dolgoztam az osztályokon, szerettek is a betegek és…..
Orbán titkolt hitelfelvétellel járó ügyletet kötött Putyinékkal a paksi bővítésről. Az ügylet érdekében Lázár János a maradék becsületét is eljátszotta, de a Fidesz-vezérkar is Selmeczi Gabriellát megszégyenítő hazudozást folytatott. Szóval a '89-ben az oroszokat…..
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
1000 leütés Igen, konzervatív 2013.11.17 19:08:18
A konzervativizmus jó dolog, főleg, ha tudja az ember, hogy micsoda. Nálunk nem tudni. Ezért jönnek be a képbe olyan politikai malackodások, hogy a Fidesz (az ún. magyar jobboldal) konzervatív lenne.., hogy a konzervativizmus a "kisemberek" ellensége..., hogy konzervatívokként a…..
Juhász Péter vagyok, 37 éves, a Lehet más a politika egyéni képviselőjelöltje Pest megye 5. számú választókörzetében. Fóton lakom immár 6 éve, nős vagyok, egy fiúgyermek édesapja… Na és akkor itt álljunk is meg egy pillanatra! Kinek mi köze a gyerekemhez?  Minden…..
A közemberek elsősorban kiszámítható viszonyok között akarnak élni, s elvárják, hogy szociális nehézségeik közepette intézmények siessenek segítségükre.  Kívülről eldönthetetlen, hogy az orosz-magyar atomerőmű-szerződés hasznos, vagy káros lesz-e Magyarországnak.…..
Neves vendéget üdvözlök itt a Noemisszión: Dr Illés Zoltán aktuális környezetvédelmi problémákról ad nagyinterjút. A hosszú beszélgetés néhány fontos gondolatát ki is emeltem a türelmetlenek és az elfoglaltak kedvéért. Am aki jobban ráér, annak javaslom, olvassa el az…..
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Az itt megjelent korábbi posztok ismeretében azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy ez nem a szokásos liberális, „ha az amcsik a szádba szarnak, te azt is örömmel szopogatod” szellemiségű blog. Mert bár az Atlanti-óceán túlpartján tombol a liberálfasizmus (bármennyire is ellentmondásosnak tűnik a…..
Tegnap azt firtattam, vajon az összefogással kacérkodó ellenzék képes-e elhitetni magáról, hogy alkalmas a kormányzásra. A sok kommentelő közül az egyik szerint „Ez az ellenzék azért nem képes elhitetni magáról, hogy képes kormányozni, mert nem is készül kormányozni. Orbán…..
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
Javasolnék egy kollektív újévi fogadalmat: 2014 szilveszteréig, vagyis mostantól számítva háromszázhatvanegynéhány nap alatt érjük el, hogy tiltsák be a szilveszteri petárdázást Magyarországon. Betiltás alatt azt értem, hogy végre valóban és határozottan kriminalizálják…..
Mert sokat és jól dolgoznak, nem keresnek kifogásokat, és megbízhatóak – ezeket az érveket nem én mondom, hanem azok az angol üzletemberek, vállalkozók, akiket a határátkelőkkel kapcsolatos tapasztalataikról kérdezett a bevándorlók irányába mutatott elfogultsággal cseppet sem…..
Ma szemmel láthatóak az autoriter tendenciák, tehát eljön az ideje annak is, hogy a keresztények a sarkukra álljanak. Ha ez nem történik meg, akkor az a hit gyengeségének a jele. A kereszténység nagyobb, átfogóbb narratíva annál, minthogy be lehetne szorítani a politikai verseny…..
Lám, ma már újra lehet nyíltan beszélni olyan dolgokról, szándékokról, amelyek kimondásáért egy üstökösszerűen előrehaladó politikust csak hét éve még úgy csaptak pofán, hogy zúgva szállt, mint a győzelmi zászló, s azóta is csak száll, ki tudja merre.Immár a hivatalos…..
rágógumó 2013.09.20 14:26:29
@tobeor: ha román nemzetiségű vagy, akkor szavazhatsz, Romániában lehetsz kettős állampolgár. De szerintem te nem ezt szeretted volna, csak simán buta vagy és hőbörögtél egyet.

A magyarországi magyarok közül sajnos nagyon sok az ilyen buta ember, vagy egyik szélsőség, vagy másik. Vagy a Trianon miatt sírnak, szélsőjobbosok és magyarkodnak, vagy meg olyanok mint tobeor, vagy Gyurcsány azt sem értik miért élnek Szlovákiában, vagy Romániában magyarok... és persze mellékesen azt is hiszik, hogy ezek a "magyarul beszélő tótok, vagy románok" mind a Fideszre szavaznak.

A magyaroszági sajtóban is következetesen "határ menti szlovákok"-at használnak pl. a szlovákiai magyarokra stb.

Szánalmas. Nincsenek Magyarországon normális lények? Csak szélsőség? Csak Fidesz, Jobbik és MSZP? Oké, ott az LMP, de akkor csak ennyi? 5%? A többi ember mind ilyen hülye? Remélem nem...
Korábbi cikkünkben, ahol a körtéri Gombával foglalkoztunk, már írtunk arról, hogy a kerület nem egyeztetett a beruházással kapcsolatban a fővárossal, így előbb lesz kész a Körtér új díszburkolata, mint ahogy befejeződne a középen lévő épület felújítása. Úgy tűnik…..
A miniszterelnök szerint az elmúlt tíz évben 350 ezer magyar vállalt munkát külföldön. Ők jellemzően vendégmunkások, akik azért távoznak, mert máshol könnyebben tudnak boldogulni és ez a szám a népességhez viszonyítva még csak nem is magas. Szemöldökfelvonás…..
A „dekoráció” kifejezésnek van egyfajta kézimunka szakkör feelingje. Nem hiszem azonban, hogy a kreatív kismamák felsőmarón tolnák az anyagot, illesszük hát be a faliképekkel való kísérletezést a barkácsolás kategóriába. Az elkészült művek stílusát némi David…..
rágógumó 2013.09.17 21:47:01
Bajban van a Pető Intézet adták hírül nem is olyan régen több helyen is. Ha nem jutnak pénzhez, akkor hosszabb távon könnyen bezárásra kerülhet a sor. Pedig ez aztán nem olyan "ágazat", ahol versengenének egymással az intézmények. A Pető intézet pedig a mozgássérültek…..
rágógumó 2013.09.17 16:15:52
@Sexual Harassment Panda: így van. Minden ok!
Vendégszerzőnk, Schmidt Mária történész, egyetemi tanár, a Terror Háza főigazgatójának írása. * „A világ megmerevedett a jobb és bal felosztásban és elfelejtjük közben, hogy fel és le is van.” (Franz Werfel) „Sok mindent lehet örökölni, de a bátorságot nem.”…..
rágógumó 2013.06.25 06:44:08
@tesz-vesz: hogy te mennyire undorito ember lehetsz...

Végre egy jó írás a Mandineren, nem is nagyon illett ide, jó volt olvasni.