Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közelebb

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúton köszönöm a Magyar Fiatalok nevű youtube account holdernek, hogy legalább az embeddelést nem tiltotta le, ha már a kommentek és a minősítés tilos.  Bár ha jobban belegondolok, ez nem is az ő videójuk. Hoppá Az egyensugarú politikus egyszerű, mint a faék. Megijednél,…..
Mindenkinek megvan, ahogy a huszon-harmincasok egy idő után 'kikopnak'. A társaság túl fárasztó, a szombat este pihegésre van, inkább nézi, mit szán neki aznap a tévé, de kimozdulni jajnemár. (Tudom, te választékos otthonülő vagy, és igényesen letöltött filmeket nézel.…..
közelebb 2012.08.15 23:45:06
@Quadrille Lobster: azért ennek örülök :D
Bár korábban elvből nem írtam blogot, most mégis olyan helyzetbe kerültem, amiben látom értelmét a blogírásnak. Mindennek a puszta lustaság a hajtóereje, rájöttem ugyanis, hogy egyszerűbb egy blogcímet belinkelni a családnak, barátoknak, esetleges érdeklődőknek, mint…..
közelebb 2012.06.17 12:06:17
Mikor történik velünk először, hogy hosszú idő után elhagyunk egy helyet, hogy aztán radikálisan más közegben folytassuk életünket? Világos: a születéskor. És mi lapul első ballagási tarisznyánkban, életre szóló útravalóként? Hát persze: a nevünk. Köztudott, hogy az…..
közelebb 2012.06.04 17:39:01