Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benedee

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Valahol még ma is szerethetjük egymást, interneten tartjuk a kapcsolatot. Úgy érzem, ebből még bármi lehet. Olyan a kapcsolatunk, mint egy alvó vulkán. Bármikor kitörhet és megindul a láva árja.   -Valami nyálas pasi- xd..
 Sziasztok Szerbussztok.A reggelem rohadt szarul indult,szakítottunk barátnőmmel. (tipstaps Benedek).Azon kívül xboxoztam reggel,és kész. 1 óra felé mentünk Apaa testvéréékhez,ebédre.Paprikás krumplit csináltunk,fociztunk,jóhangulat,kutyafürdetés stb.stb. Ettem jó sütit.…..
 Sziasztok!Elég könnyű napom volt,és mivel nyaggattak vele,le is írom.a Reggelem szokásosan indult. (Kis how i met your mother,kóma stbstb.)Beértem az iskolába már jött Marcell hogy agyonüt. :D Szokásos 200kilós nagy atom nyolcadikos mindig azzal baromkodunk h ha meglátom akkor…..
Sziasztok!Ma elég kemény napom volt,reggel 7:40kor keltem,mert megszoktam 3 nap alatt,hogy kelhetek akkor amikor csak akarok. Szóval reggel egyből nagy trauma ért,egyből felöltöztem,még jó hogy előző nap este kikészítettem a ruháim. 5 perc alatt már fel is pattantam a biciklire.…..